LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Meanwhile….."mudrijas" koji je dugo zasjeo sa 64 kom na 2600 se vidim, u zadnji tren, izmakao na 2700….ne znam čemu takav potez, kad će se uskoro morati izmaći još par puta, bar do 3200…. [tongue]

evo vidite da ne treba nikoga napadati, sigurno da neki ljudi nas tako doživljavaju.. ja sam do sada a i od sada govoriti isto: borim se za svoja prava i svoju imovinu. to mogu postići jedino ako inzistiram na zakonu i transparentnosti. nemojmo biti naivni, znamo gdje živimo, znamo kako su se ovdje mnoge privatizacije odigrale. E ova se mene tiće i zato nešto poduzimam, ali nisam od onih koji će piliti kad nije u pravu, tada ću štafetu predati nekom drugom. Ja ne mislim da je Ostoja dužan nama dati 6000 kuna. Neka Hanfa samo jasno utvrdi cijenu stjecanja. Također svjestan sam nemogučnosti da Opatija objavi ponudu. Ali to nije razlog da se krši zakon. Ja sam samo predložio logično rješenje. Vlada je trebala naći nekoga tko je zainteresiran za LRH, dati mu svoj paket po koliko god hoće ali uvjetovati to time da objavi ponudu zajedno sa Opatijom i raspetlja situaciju.

komentar na "udrugu za jednokratnu uporabu", DA naravno, ako izborimo se za prava dioničara i poštivanje zakona u kratkom roku Udruga je postigla svoj cilj. Građanske inicijative što je i ova Udruga imaju smisla i na kratke staze, ne vidim zašto bi se morali zvati "Udruga mali dioničara LRH 1991" da bi dali neki legitimitet.

ups upecao sam se, već 5-6 postova od jutros, znači da me je i tekst i komentar dirnuo, idem na kavu 🙂

… i jednako doživljavam ovu udrugu kao nešto za jednokratnu uporabu (uvaliti Ostoji dionice po 6000 kn pa adio svima)

Jajo,
Dioničari LRH je udruga osnovana da traje do 2189 godine i nije za trenutačnu uporabu već će do 2188 godine mirovati i neće imati nikakve aktivnosti

Tebi i sličnima je to normalno za sve udruge koje se osnivaju-ne da budu aktivne već da višekratno šute i ne djeluju.

Bože moj i logiko … otvori se!

Kolega "jajo" vjerojatno osobno poznaje tog novinara Nacionala pa je zato na njegovoj strani.Da isti novinar imalo poznaje tržište kapitala i njegove zakone, nebi ovo nikada napisao.

Daj mi bože mira da se ne sekiram zbog stvari koje ne mogu promijeniti,daj mi snage da promjenim stvari koje mogu promijeniti, daj mi mudrosti da uspijem prepoznati te dvije stvari. [color=black][/color]

ma naruce4n clanak…kaj se uopce pitate koji su razlozi i pozadina toga?

oduvijek je nacional bio samoposluga, s tim da je prije dok je puki bio ziv bio i sredstvo ucjene i medijskog reketa…kako je pala naklada tako su se transformirali u samoposlugu zbog slabijeg utjecaja…

a ovaj jajo je vjerovatno tamo neki pripravnik pa ima zadatak da pise po forumima…

"Day after yesterday"

Kolega "jajo" vjerojatno osobno poznaje tog novinara Nacionala pa je zato na njegovoj strani.Da isti novinar imalo poznaje tržište kapitala i njegove zakone, nebi ovo nikada napisao.

jasno i glasno napisao sam da ne poznam dotičnog novinara…
ali to po vama iz UDRUGE nije moguće, jel tako? jer ako se ne slažem s vašim stavovima, onda sam plaćenik Ostoje kao i novinar? [bye]
nije ni čudo što je ovdje pišu samo članovi UDRUGE jer čim netko napiše nešto kontra njihovog svetog mišljenja, odmah UDRUGA navali na heretika
i tako, obzirom da je UDRUGA prisvojila topic o LRH, uživajte dalje sami ovdje. neću vam više remetiti drukersku idilu pa odlazim stopama ashraka, nikolsona i drugih kolega [bye]

Čuvajte hlače da ne odu i gaće!

Članak u Nacionalu je dokaz da smo na dobrom putu te da je druga strana u panici. Članak potpisuje Berislav Jelinić, a on nije baš neki bezveznjaković nego dugogodišnji novinar sa velikim iskustvom, najbliži suradnik pokojnog Pukanića, te trenutno jedan od ključnih ljudi Nacionala. ***obrisano***
Drugo, članak je toliko površan da se da isčitati da SNHO jednostavno nema argumenata jer da ih ima onda bi to Jelinić i objavio. Ovako je od govna morao napraviti pitu, a to je nemoguć zadatak. Ja ne bih računao da će on biti objektivan i da će kolega drazen njega uvjeriti u netočnost njegovih stavova jer se Jelinić već stavio na stranu onog trenutka kad je uzeo pinku.

polako,
@jajar, nemojte odlaziti sa foruma, nitko vas ne tjera..
ova bitka ne dobija se na forumu jer tu su uglavnom dioničari lrh pa imamo isti interes..i nekako mi je normalno da su u udruzi ili je podržavaju. žao mi je što se ovaj forum "privatizirao" ali je to prilično logično u ovoj situaciji. za dioničara lrh sada nema bitnije teme od preuzimanja. nažalost, to i je jedan od problema, dakle u bajnom sporazuma ni riječi o planovima i obvezama SNHO po pitanju LRH. Ni socijalna klauzula, ni plan razvoja, investicije itd.. to bi nas zasigurano interesiralo i pisali bi o tome da to postoji.

polako,
.. ova bitka ne dobija se na forumu jer tu su uglavnom dioničari lrh pa imamo isti interes..

Nadpunio bih kolegu Dražena,
"na ovom forumu su MALI I OBESPRAVLJENI dioničari LRH"

Čini mi se da nije nas malih dioničara da bi ovaj posao oko nagodbe prošao u potpunoj tišini.

A isto tako me čudi da se ( neovisno o nama dioničarima i našim zahtjevima ) o ovome više ne govori na TV-eu i po novinama, ipak je država skinula jedan veliki teret sa svojih leđa, a jedan holding, koji nema veze sa turizmom, se dočepao najvrijednijih hotela na Jadranu.

Da li bi mi mogli nekako stupiti u vezu sa HTV-om, pa da se napravi jedna emisija, tipa OTVORENO, gdje se je uvijek raspravljalo o aktualnim temama. Jer ipak i ovih miljardu i nešto kuna nije malo ni za državu. Tu bi se moglo u sučeljavanju i malom običnom čovjeku objasniti o čemu se radi, i da mi ne tražimo nemoguće, da samo hoćemo stvari istjerati na čistac i po slovu zakona. Pa nismo mi nikakvi špekulanti , kako kaže ovaj novinar, i da želimo zgrnuti velike pare preko noći.
Ako to prešućivamo i ponavlja se par puta onda će normalno ljudi pomisliti da to i jeste tako. Mislim na one ljude koji ne prate zbivanja oko dionica, i njima su naravno, u današnjoj besparici, svi "špekulanti" lopovi koji hoće pare bez motike.

New Report

Close