pitanje za 1 000 000 kuna
Ostoja se ponaša kao da je javna ponuda nebitna formalnost.
Hoće li ga ta bahatost skupo koštati.
uzeo je đoker pola-pola.
znači a)hoće
c)neće
Ne, nego zna da će dobro zaraditi kako god okreneš.
Sada kada SNHO i Opatija nemaju glasačka prava što to znači ????
SNHO ima sigurno, a za Opatiju ne znam, dosta je toga nejasno. ako Opatija nema pravo glasa, onda Ostoja de facto može raditi što hoće [undecid]
SNHO ima sigurno, a za Opatiju ne znam, dosta je toga nejasno. ako Opatija nema pravo glasa, onda Ostoja de facto može raditi što hoće [undecid]
[/quote]
Da li to znači da si vlasnik s pravom glasa i ako ne das javnu ponudu za preostale dionice? Ne kuzim onda bas nista
neznam baš dali bi bila dobra zarada da mora dati ponudu po 6000 kn
barem sada u početnoj fazi.
pitanje za 1 000 000 kuna
Ostoja se ponaša kao da je javna ponuda nebitna formalnost.
Hoće li ga ta bahatost skupo koštati.
uzeo je đoker pola-pola.
znači a)hoće
c)neće
Ne, nego zna da će dobro zaraditi kako god okreneš.
[/quote]
Ajde da ponovim.
Da li to znači da si vlasnik s pravom glasa i ako ne daš javnu ponudu za preostale dionice?
Hvala
U početnoj fazi? Da. Za dvije i više godina nakon ulaska RH u EU i sa nekim dobrim hotelskim lancem u suradnji sa LRH?
O vrijednosti LRH nakon što se za njih sezona produži na 6-8 mjeseci možemo samo nagađati ali moje skromno mišljenje jest da će biti iznad 6k.
http://www.poslovni.hr/vijesti/ostoji-od-dionica-lrh-165-mil-kuna-49439.aspx
da se malo podsjetimo kako je to sve izgledalo u 2007 god……
U početnoj fazi? Da. Za dvije i više godina nakon ulaska RH u EU i sa nekim dobrim hotelskim lancem u suradnji sa LRH?
O vrijednosti LRH nakon što se za njih sezona produži na 6-8 mjeseci možemo samo nagađati ali moje skromno mišljenje jest da će biti iznad 6k.
[/quote]
početna faza znači odmah danas što je bitno različito od za 2-3 godine
sada bi svi otkupili nazad udjele od Ostoje po cijenama po kojima su prodali
ali on ih sigorno ne želi prodati.
zašto da mi čekamo 2-3 godine da bi možda dobili 6k ako nam ih on sada mora ponuditi.
Kakvi to "bolesni" i zavidni likovi djele jedinice na svaku dobru vijest vezano za LRH.
Kolega Nikoliću hvala Vam za sve što ste učinili i što i dalje činite za zaštitu interesa malih dioničara.
Efekti Vašeg činjenja su vidljivi .
Pozdrav
@james1
mislim da nema ništa novoga, kupci vjerojatno idu logikom da ako javna ponuda ide po 2250, nećeš puno izgubiti ako sad kupiš po 2300, a ako kojim slučajem javna ponuda bude veća možeš solidno zaraditi. ja sam isto uzeo nešto ovih dana razmišljajući na taj način