Zanimljivo
Skrivanje HDZ-ovih mafijaških poslova: Pozadina nagodbe Kosorice i Ostoje o preuzimanju Liburnie
http://www.necenzurirano.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1946&Itemid=1
mislio sma da je Sicilija jedna i jedina, ali ipak su oni za naše HDZ-ove političare mala dječica….
i na kraju opet nikome ništa…..
[angry]
e kad se sjetim ivine bembare koju su mu uzeli za rođendan. Hrvatska je perspektivna zemlja, ovdje obični ljudi tipa kuhara, vozača, vodoinstalatera mogu vrlo brzo ostvariti svoj san
Oni su mu to obećali dati, a ne prodati. A mi čekamo 6000
Zanimljivo
Skrivanje HDZ-ovih mafijaških poslova: Pozadina nagodbe Kosorice i Ostoje o preuzimanju Liburnie
http://www.necenzurirano.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1946&Itemid=1
mislio sma da je Sicilija jedna i jedina, ali ipak su oni za naše HDZ-ove političare mala dječica….
[angry]
[/quote]
— vidite sa kime imate posla, dobro vas iskusni kolege savjetuju da se sa mafijom ne može bosti
evo ljudi srednja prosječna cijena lrh u zadnja 3mj do 26.7. vam je – 2178kn
Prvo meister daje procjenu 2265, onda kanabis 2178…..hoće li iduća biti mozda ispod 2000….. [lol]
Prvo meister daje procjenu 2265, onda kanabis 2178…..hoće li iduća biti mozda ispod 2000….. [lol]
[/quote]
ne znam kako je kolega meister računao, ali ja sam uzeo prosječnu cijenu u zadnja 3mj,sa zaključnim danom 26.7. moguće oscilacije su 4-5kn
Zanimljivo
[angry]
[/quote]
— vidite sa kime imate posla, dobro vas iskusni kolege savjetuju da se sa mafijom ne može bosti
[/quote]
apsolutno pogrešan stav dragi kolega i žalostan, ako budemo tako još neko vrijeme razmišljali ne samo da bude ekipa iz središnjice sve resurse našeg naroda "potrošila" već bi mogla i narod iz SSZ unprijediti u SKZ i nekom iznajmit
uspješnost "mafije" proizlazi iz "marketinga straha" kad taj uvjet izostane puni se bajbukana ili nekaj gore, pa bih vas zamolil da na ovoj temi nesvjesno ne odrađujete PR "mafiji"
lp