Možeš si rješenjem hanfe obrisati guz..u.
Čak i ako ga bude, ovaj neće dati ponudu po toj cijeni.
I tko mu šta može?
Kao što sam i rekao, ako bude javne ponude, bit će u najboljem slučaju tromjesečni prosjek.
Sve točno sam rekao, a kako me samo bisakovi vrijeđao i omalovažavao jer sam remetio njegove planove da se danas iskrca.
Očekujem sad ispriku [proud]
Imidž je ovde potpuno nebitan. Država je amenovala ugovor i prenos i to je to. Ovde se nećete leba najesti.
Posle javne ponude, verovatno će dole ili u skladu s celokupnim marketom. Nažalost, obično dilovi s državom najčešće upravo ovako završe.
cijena za snho je smiješna ako ovo dobije još za tromjesečni prosjek iako će dobit dionica za takvu ponudu kao Agrokor za Vupik
treba dakle pripremit keš u ponudi i za 29 % dionica koje nisu na prodaji hfp i Opatiaj
prosjek je na cca 2.265kn
sretno
neki još nisu svjesni što se dogodilo… a bit će kad cijena ode iznad 3xxx kn
zašto bi išla gore kad vidiš da ima dovoljno dioničara sa po 5-15 kom koji su spremni prodat i po ovim cijenama
Kao što sam i rekao, ako bude javne ponude, bit će u najboljem slučaju tromjesečni prosjek.
Sve točno sam rekao, a kako me samo bisakovi vrijeđao i omalovažavao jer sam remetio njegove planove da se danas iskrca.
Očekujem sad ispriku [proud]
Kakvu ispriku!!!
Sada je jasno da ste govorili neistine da javne ponude neće biti!!!
Pisali ste da SNHO ima zabranu otuđenja LRH "nekoliko godina"!!!
I sada govorite neistine da je Hanfa donijela odluku!!!!
Pisali ste neistine za SNHO.
Kolika je cijena LRH i SNHO!!!
"Puknite od zavisti".
Pozdrav
zašto u 10.05 nije došlo do blokada ako je dnevni max 2432 kn!?!?
…
Tako da ako sad netko nasjedne drukerima koji se sutra žele iskrcati pa krene kupvoati iznad 2200 kn sam si je kriv. HANFA je napravila što je mogla i hvala joj na tome. [thumbsup]
Ako itko u ovoj situaciji misli na male i nemoćne onda ja plaćam svima mjesec dana Opatije đabe!
Molim budite ozbiljni jer ovdje nij eforum naivaca iz Hlebina….
Ne vidim kojeg utjecaja ima to što će SN Holding objaviti ponudu, kad grad Opatija ima obvezu… btw. ne vidim isto da netko mora prodati po toj nekoj ponudi ukoliko mu ne odgovara. Tako da trenutno ne vidim razlog za veću bojazan od uobičajene, jer znam da u Hrvatskoj može proći sve i svašta 🙂