LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sutra je važan dan
Mislim da je vrijeme za poći leći onima koji žele sutra u 10.00 imati svježe i odmorne prstiće
Ja sam svoje kupio ali nije loše biti spreman,možda nas netko neočekivano počasti,nebi bilo prvi puta.
pozdrav do sutra

Slažem se kolega [thumbsup]

Onaj kome se žuri neka kontaktira na PM i kaže količinu i kada stavlja – ja čistim.

Srdačan pozdrav

Nemam ništa protiv da dionica LRH raste…zašto ne,ali
što se promjenilo na ovoj dionici od prije par dana ili sedmica i sada…ništa, mislim LRH je dobio vlasnika koji kaže da će ići u obnovu hotela i da će naći partnere koji će to pratiti. Znaći LRH dobija sa obnovom hotela (Jadran i Danica, a i nekih drugih objekata). Mislim da tu najviše dobiva SNHO. SNHO-u treba povečati NAV (za vrijednost LRH) i cijena je povečana… zar ne !?

du du du .. nema nam pomoći

Pušiona , tromjesečni prosjek.

probat ću rezimirati ovih par dana našeg lutanja u magli koristeći činjenice:

1. nagodba se dogodila – sada imamo poznatog vlasnika što smatram odličnim (imat će interes da razvija LRH jer će ju bolje moći dalje preprodati, ali je negativno što će on parcijalno prodavati i što mu naš sustav omogćuje da isisava novac iz tvrtke, a novi vlasnik nije baš ogledalo transparentnosti)

2. u nagodbi su imali cilj izbjeći ponudu Opatije što su i učinili ( ne sumnjam da je sve pravno čisto, g. Tin zna svoj posao, a i država se dodatno zaštitila ako nije imao pravo – mislim da dionice ipak moraju prvo na SNHO pa da bi nagodba bila pravovaljana mora prenijeti na Novu Liburniju dionice i to je to) – ovo je nepromjenjivo bez novih tužbi, npr. netko od nas može misliti kako je duševno i financijski oštečen jer je HANFA (državna institucija) dala obvezu na osnovu koje smo donosili odluke o investiranju i sada izgubili te na osnovu toga tražiti odštetu – dugotrajni procesi, a g. Tin je ovim procesom dokazao da mu se nikud ne žuri

3. nitko egzaktno nije dao informaciju što je sa malim dioničarima niti oni imaju relevantnu informaciju o cijeni preuzimanja ( ovo direktno ugrožava današnje trgovanje i da sam član uprave burze danas nebi dozvolio trgovanje bez niza očitovanja koja bih tražio da umanjim moguću štetu malim dioničarima jer je očito da neki ipak imaju info i da to mogu iskoristiti)

moja mišljenja:
– ponuda za preuzimanje će biti (nova obveza zbog 57 % stjecanja) a cijena neće biti manja od sadašnje
– cijena neće ispod 2000 jer lrh fundamentalno vrijedi, ima bolje rezultate nego lani, ima potencijal za razvoj …)

moja nadanja

– da se Čobi ipak, onako neformalno dogovorio, nemojte nam sad pravit frku dajte korektnu ponudu kad ste sad dobili lrh na dlanu
– ako je Ostoja odustao od trećine mogućeg za dobiti da će i od nas tražiti isto, pa da je 1,2 mlrd prihod za snho i da ponuda neće biti manja od 4000 kn

živi bili pa vidjeli što će zapravo biti [smiley] [pray]

nevjerovatno. izigrani opet. http://zse.hr/userdocsimages/novosti/PYVyF7O1pWw7ZLDkyCcITQ==.pdf

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

SNHO je stavio, da je dobio 165.941 dionica temeljom ugovora sa HFP. Onda nema onih 25% od Opatije.
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/8brBJa2LhlMhwbnnbLNTSA==.pdf

Puno pozdrava!

Nisam drugo ni očekivao, makar sam se nadao…
[sad]

Ma nije moguće! A onaj O"Stoja je tako dobar čovjek, dobrotvor i mecena [lol]

who dares, wins

Pušiona , tromjesečni prosjek.

Tako je, napokon su ljudi shvatili da se ovdje 3 dana laže i priča bajke kako bi se neki danas iskrcali po čak 2300-2500 kn! [thumbsup]
Vidim i po nalozima nakon pola sata predotvaranja da nema puno naivaca – najviši nalog za kupnju je na jadnih 2033 kn! Ne sumnjam da će netko od ovih koji su zaglavili u LRH pokušati stavljanjem lažnih naloga na kupnju pokušati navući druge da se stave iznad njega, pa se onda brzo povući prije 10,00 sati i opaliti po naivcima, ali valjda ljudi nisu toliko naivni da opet nasjednu na takve navlakuše! [thumbsup]

moji postovi nisu investicijski savjeti niti poziv na kupnju ili prodaju dionica!!

nema baš bida , kao što sam i napisao u petak…..a drukeri me nakolčili

Kune nisu problem, kuna nema

probat ću rezimirati ovih par dana našeg lutanja u magli koristeći činjenice:

1. nagodba se dogodila – sada imamo poznatog vlasnika što smatram odličnim (imat će interes da razvija LRH jer će ju bolje moći dalje preprodati, ali je negativno što će on parcijalno prodavati i što mu naš sustav omogćuje da isisava novac iz tvrtke, a novi vlasnik nije baš ogledalo transparentnosti)

2. u nagodbi su imali cilj izbjeći ponudu Opatije što su i učinili ( ne sumnjam da je sve pravno čisto, g. Tin zna svoj posao, a i država se dodatno zaštitila ako nije imao pravo – mislim da dionice ipak moraju prvo na SNHO pa da bi nagodba bila pravovaljana mora prenijeti na Novu Liburniju dionice i to je to) – ovo je nepromjenjivo bez novih tužbi, npr. netko od nas može misliti kako je duševno i financijski oštečen jer je HANFA (državna institucija) dala obvezu na osnovu koje smo donosili odluke o investiranju i sada izgubili te na osnovu toga tražiti odštetu – dugotrajni procesi, a g. Tin je ovim procesom dokazao da mu se nikud ne žuri

3. nitko egzaktno nije dao informaciju što je sa malim dioničarima niti oni imaju relevantnu informaciju o cijeni preuzimanja ( ovo direktno ugrožava današnje trgovanje i da sam član uprave burze danas nebi dozvolio trgovanje bez niza očitovanja koja bih tražio da umanjim moguću štetu malim dioničarima jer je očito da neki ipak imaju info i da to mogu iskoristiti)

moja mišljenja:
– ponuda za preuzimanje će biti (nova obveza zbog 57 % stjecanja) a cijena neće biti manja od sadašnje
– cijena neće ispod 2000 jer lrh fundamentalno vrijedi, ima bolje rezultate nego lani, ima potencijal za razvoj …)

moja nadanja

– da se Čobi ipak, onako neformalno dogovorio, nemojte nam sad pravit frku dajte korektnu ponudu kad ste sad dobili lrh na dlanu
– ako je Ostoja odustao od trećine mogućeg za dobiti da će i od nas tražiti isto, pa da je 1,2 mlrd prihod za snho i da ponuda neće biti manja od 4000 kn

živi bili pa vidjeli što će zapravo biti [smiley] [pray]

1.neće on nista parcijalnoprodavat jer tako je mislio i orco sa sunh pa nisu ništa prodali
grad opatija mu to neće sigurno dozvoliti

2.Ostoja će eventualnim izigravanjem malih dioničara zacementirati svoj imiđ beskrupuloznog profitera ako si to može priuštiti i misli da ga to jednog dana neće skulje koštati
to je pravo njegog izbora

3.trgovanje treba zabraniti barem dok se ne očituje hanfa

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Gospodo,ovdje se ne radi o rješenju Hanfe!!!
Ostoja ne odlučuje o cijeni,iako i ovaj potez zabrinjava.
Pozdrav

New Report

Close