LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja mislim, da bi ZSE trebala obustaviti trgovinu dionicama LRH i SNHO dok se sve strane (i HANFA) ne izjasne, kakva je sada situacija u vezi raznih ponuda za preuzimanje Liburnije. Slažete se?

Ja sam protiv bilo kakvih blokada. Pustiti tržište da radi svoj posao a Hanfa ima stotine mjesta u koje nije ni zavirila. Dakle neka provode zakone a trgovinu prepustiti tržištu. Tko ne želi trgovati ne mora ali zakona se moramo svi pridržavati. Svjedoci smo bezbroj kršenja zakona a oni se bave šatro segmentom promatranja. Koga oni farbaju? Ovo je neka socijalistička burza i pokušava me spriječiti da sasvim regularno izgubim svoj novac a kad mirovinac rasipa tuđe mirovine nigdje žive duše nema.

who dares, wins

@meister

Kolega da li Vi imate bilo koju dionicu ?
Pozdrav

nema al bi htio imati [lol]

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

@Golubv
Ma nemam takvih problema – samo iskustvo mi govori, da burza sama ne vidi ništa (bilo je nekad jedne banke….), a više mi je drago ribarit u čistoj vodi. Sve bisere ima suproga i pokušao sam baš sve, ali neće da jih zameni za LRH-R-A… [smiley]

@wein
Javna ponuda će biti objavljena.To je razvidno i iz rješenja Hanfe o obustavi trgovanja.
Rješenje Hanfe prema Opatiji i dr. i dalje je na snazi i obveza je oko 5970 kuna,a ne 5700.
Sud odlučuje o pojedinačnim tužbama dioničara i on će autonomno donijeti valjane odluke.
Stalno podvaljujete svoje ničim potkrepljene konstrukcije o ovom ili onom.
Definitivno niste pravno legitimirani za davanje bilo kakvih savjeta i uputa.
Sama činjenica da je nagodba napokon postignuta,definitivno će dići cijenu dionice.
Vrijeme jeftine kupnje je prošlost,pomirili se Vi s tim ili ne.
Pozdrav

Glupost, rješenje HANFE govori o prošlosti i do tada poznatim činjenicama. Obzirom da će sada sporazum države i Opatije biti poništen, pa će temeljem nagodbe biti iznova prenijete dionice na Opatiju (to su u biti dionice SNHO-a, a ne više Vlade), jasno je i da obveza Opatije na tih 5700 (ili 5900, nebitno), prestaje važiti!
Nakon toga i HANFA će povući svoje rješenje jer će pravni osnov stjecanja Opatije biti sasvim drugi, a time i cijena po kojoj je trebala ići javna ponuda!
Posljedično, i sud će odbiti tužbene zahtjeve dioničara koji su tužili, a svi troškovi past će na leđa navučenih malih dioničara koliko god vi varali male ulagače da nije tako.

Opet ponavljam, Ostoja i SNHO nemaju nikakvog razloga dati javnu ponudu inad minimalne cijene (2100-2200) jer ni na koji način time ne mogu steći 75% vlasništva. To vi jako dobro znate zato bjesomučno drukate i spamate ovaj topic da prikrijete ovu istinu!
Zanimljvo kako na VLDS inzistirate na činjenicama, a ovdje gdje vam istina ne ide u prilog optužujete i omalovažavate druge forumaše koji iznose istinu na vrlo ružan način [bye]

moji postovi nisu investicijski savjeti niti poziv na kupnju ili prodaju dionica!!

http://www.nacional.hr/clanak/19866/junaci-najvece-hrvatske-pljacke

Evo za one mlađe, za HANFU i sve koji možda pripremaju završnu prevaru malih dioničara, mali podsjetnik geneze bogaćenja na teret hrvatskih poreznih obveznika, u startu je najvjerovatnije uložio milijun kuna, a sada je previše 10% tvrtke platiti 6000 kn po dionici za nešto što će za par godina prodati za 15.000 kn.

mislim da je svima jasno o kakvom se tipu radi…ovo je samo dobar podsjetnik.

bez obzira na sve mislim da je ova nagodba koliko god bila pravno upitna dugorocno jako dobra stvar za LRH i da ce se Ostoja potruditi sto prije usminkati udavacu i bogato ju "utopiti" (jer je to ono sto ga i zanima, ne mislite valjda da se vidi kao hoteljer??) stoga me ne muci stanje na bid/asku sutra ujutro – jer je spekuliranje isto ko i kladionica vec me zanima ono sto ce biti za koju godinu…a to je po meni minimum od 8000 kn po dionici…zivi bili pa vidjeli

pozdrav svima
[thumbsup]

buksa
[/quote]Pazite, naš maksimalistički zahtjev u sporu koji se vodio na Trgovačkom sudu u Rijeci je bio sedam tisuća kuna po dionici.
Pa Ostoji već sada vrijedi 7000 kn a to što po toj cijeni možda neće htjeti platiti malim dioničarima
nebitna je stvar,pa nemože nas nitko natjerati da ih prodamo
vrijeme je na našoj strani
a ovima iz klase optimist koji sanjaju da će ju kupiti po 2000 kn,puno sreće samo i ja ću tada kupovati pa ćemo vidjeti tko ima najbrži prstić
pozdrav

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Ja mislim, da bi ZSE trebala obustaviti trgovinu dionicama LRH i SNHO dok se sve strane (i HANFA) ne izjasne, kakva je sada situacija u vezi raznih ponuda za preuzimanje Liburnije. Slažete se?

u potpunosti,da se barem umire oni koji se brinu da ćemo svoje dionice nekom neupućenom skupo prodati a ima ih dosta
mi ćemo mirno spavati a oni će moći kupiti od nas kada se stvari i njima razjasne.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Ja očekujem da HANFA propiše ponudu od po 2.100 kn, a da onda Ostoja iznenađen i dezorjentiran osnuje novu tvrtku i sklopi nagodbu s SN HOLDINGOM po kojoj će dogovor s državom proglasiti ništetnim a novoj tvrtki prodati dionice po cijeni od 150,34 kn.

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Ja očekujem da HANFA propiše ponudu od po 2.100 kn, a da onda Ostoja iznenađen i dezorjentiran osnuje novu tvrtku i sklopi nagodbu s SN HOLDINGOM po kojoj će dogovor s državom proglasiti ništetnim a novoj tvrtki prodati dionice po cijeni od 150,34 kn.

[lol] [lol]
[thumbsup]

@wein
Vi se sami omalovažavate iznošenjem neistinitih(zabrana otuđenja LRH na nekoliko godina),
ili poluinformacija bez navođenja izvora što ste po pravilima foruma dužni.
Ponedjeljak će Vas demantirati ili "demontirati".
Kupiti jeftino ipak nećete moći.
Pozdrav i bez teških riječi.

@wein
Javna ponuda će biti objavljena.To je razvidno i iz rješenja Hanfe o obustavi trgovanja.
Rješenje Hanfe prema Opatiji i dr. i dalje je na snazi i obveza je oko 5970 kuna,a ne 5700.
Sud odlučuje o pojedinačnim tužbama dioničara i on će autonomno donijeti valjane odluke.
Stalno podvaljujete svoje ničim potkrepljene konstrukcije o ovom ili onom.
Definitivno niste pravno legitimirani za davanje bilo kakvih savjeta i uputa.
Sama činjenica da je nagodba napokon postignuta,definitivno će dići cijenu dionice.
Vrijeme jeftine kupnje je prošlost,pomirili se Vi s tim ili ne.
Pozdrav

Glupost, rješenje HANFE govori o prošlosti i do tada poznatim činjenicama. Obzirom da će sada sporazum države i Opatije biti poništen, pa će temeljem nagodbe biti iznova prenijete dionice na Opatiju (to su u biti dionice SNHO-a, a ne više Vlade), jasno je i da obveza Opatije na tih 5700 (ili 5900, nebitno), prestaje važiti!
Nakon toga i HANFA će povući svoje rješenje jer će pravni osnov stjecanja Opatije biti sasvim drugi, a time i cijena po kojoj je trebala ići javna ponuda!
Posljedično, i sud će odbiti tužbene zahtjeve dioničara koji su tužili, a svi troškovi past će na leđa navučenih malih dioničara koliko god vi varali male ulagače da nije tako.

Opet ponavljam, Ostoja i SNHO nemaju nikakvog razloga dati javnu ponudu inad minimalne cijene (2100-2200) jer ni na koji način time ne mogu steći 75% vlasništva. To vi jako dobro znate zato bjesomučno drukate i spamate ovaj topic da prikrijete ovu istinu!
Zanimljvo kako na VLDS inzistirate na činjenicama, a ovdje gdje vam istina ne ide u prilog optužujete i omalovažavate druge forumaše koji iznose istinu na vrlo ružan način [bye]
[/quote]

bravo kolega!

trebali ste jos samo zakljuciti da je kolega bisakovi vjerojatno usao na puno visim razinama, razinama na kojem ga niti ponuda na 3200 ne pokriva, pa je sada malo nervozan.

svi koji su ulazili u ovu dionicu su teski spekulanti koji su se nadali da ce bas njih sreca posjetiti. vlada ih je vrlo nisko izigrala i sad imaju zapleta crijeva.
neka im je, sljedeci puta ce biti pametniji!
nazalost, neki novi naivci ce nasjest na neku novu dionicu i ciklus ce se ponoviti.

znanje se placa i nista nije besplatno,
vazno je samo ne ponavljati istu lekciju!

@bisakovi

ne vidim razloga zasto bi vam kazao koje su moje dionice!
budite razumni i ne postavljajte pitanja koja nisu primjerena niti za djecji vrtic!

Stop telling lies about me and I'll stop telling the truth about you.

@meister
Dakle nemate niti jednu dionicu!!!
Prosjek LRH mi je 2100 kuna i siguran sam da ću izvrsno proći i puno zaraditi.
Vi niti ne možete ništa zaraditi kada se ne usudite trgovati ili nemate s čim.
Pozdrav i veselite se zaradi dioničara LRH.
Od zavisti ćete samo zaraditi čir na želucu.
Pozgrav

Sutra je važan dan
Mislim da je vrijeme za poći leći onima koji žele sutra u 10.00 imati svježe i odmorne prstiće
Ja sam svoje kupio ali nije loše biti spreman,možda nas netko neočekivano počasti,nebi bilo prvi puta.
pozdrav do sutra

New Report

Close