Ja mislim, da bi ZSE trebala obustaviti trgovinu dionicama LRH i SNHO dok se sve strane (i HANFA) ne izjasne, kakva je sada situacija u vezi raznih ponuda za preuzimanje Liburnije. Slažete se?
Apsolutno podržavam jer u ovoj situaciji gdje je očito da Opatija više nije u obvezi dati javnu ponudu po 5700 kn,a HANFINO rješenje je još formalno na snazi neki neupućeni bi mogli biti zavedeni ako bude omogućeno trgovanje i skupo platiti tu neinformiranost kupujući čak i po 2500 kn!!
Neka ostane blokada trgovanja pa ćemo vidjeti da liće ikakva javna ponuda morati biti objavljena, a ako da hoće li biti viša od tromejsečnog prosjeka 2100-2200 kn (jer Ostoja nema nikakvog interesa kupovati dionice LRH kojima bi malo povećao sadašnjih 54%, a kojima nema ni teoretske šanse dosegnuti prag od 75%) [thumbsup]
nikom ovdje nije cilj zaštititi male ulagače, već se što više nakrast i zato se još ni ne objavljuje ništa. Neki su još u četvrtak imali info, pa su počeli sa kupovinom, a neki ni sutra neće znati što ih je snašlo
nikom ovdje nije cilj zaštititi male ulagače, već se što više nakrast i zato se još ni ne objavljuje ništa. Neki su još u četvrtak imali info, pa su počeli sa kupovinom, a neki ni sutra neće znati što ih je snašlo
oprezno kolega!
znam da vam je stalo do lrh ali sami sebi ne vjerujete. pročitajte još jednom svoju prvu rečenicu.
ostalo su samo nadanja malog dioničara koja nažalost će i ostati samo nadanja.
kad god netko prodaje, drugi kupuje.
tko je od njih imao insajd za sad su samo špekulacije.
obzirom da opatija više nema obavezu javne ponude, vrijednost dionice bi sutra mogla debelo opasti, debelo, jer je cijena na 2000 održavana na nadanjima ponude za preuzimanje. objektivno lrh ne vrijedi niti 1600.
ps
mene sutra nema niti na bidu niti na asku
sretno svima
@wein
Javna ponuda će biti objavljena.To je razvidno i iz rješenja Hanfe o obustavi trgovanja.
Rješenje Hanfe prema Opatiji i dr. i dalje je na snazi i obveza je oko 5970 kuna,a ne 5700.
Sud odlučuje o pojedinačnim tužbama dioničara i on će autonomno donijeti valjane odluke.
Stalno podvaljujete svoje ničim potkrepljene konstrukcije o ovom ili onom.
Definitivno niste pravno legitimirani za davanje bilo kakvih savjeta i uputa.
Sama činjenica da je nagodba napokon postignuta,definitivno će dići cijenu dionice.
Vrijeme jeftine kupnje je prošlost,pomirili se Vi s tim ili ne.
Pozdrav
@meister
Kolega da li Vi imate bilo koju dionicu ?
Pozdrav
kolega ja ne odustajem od zacrtane cifre, u slučaju da cijena počne padati (u što nekako sumnjam), definitivno sam na bidu. Već ranije sam govorio da je za mene svako rješenje dobro, jer što god da se desi ova dionica može samo gore. Ukoliko gledate samo fundamente lrh doista ne vrijedi, no probajte te silne kvadrate pomnožiti sa prosječnom cijenom kvadrata u Opatiji. Za mene je i dalje ključan ulazak u EU, ukoliko do tada ne bude zainteresiranih investitora. Vlasnik sam lrh i ovo je definitivno dobro za dionicu jer će slijediti ulaganja i daljnje povečanje vrijednosti, s toga nema nikakve zabrinutosti.
No naravno da sada prvo čekam reakciju hanfe, jer mislim da sve ovo neće baš tako lako proći
I predsjednik Uprave LRH, Kristijan Staničić, kao da je odahnuo što je s te velike hotelske kuće napokon skinut teret nedefiniranog vlasništva.
– Konačno dobivamo poznatog vlasnika, što će ubrzati procese odlučivanja. Što se tiče zaposlenika, vjerujte mi, nervoze nema, oni znaju da su zaštićeni kolektivnim ugovorom, a najveću sigurnost pruža činjenica da smo punih kapaciteta. Jučer smo imali više od 4500 gostiju, što je osam posto više nego na isti dan lani, a prihod nam je veći sedam posto. To su vijesti koje nam daju vjetar u jedra, a definirano vlasništvo samo može ubrzati razvoj – kaže Staničić.
[thumbsup]
Pa vidite. Ja sam uputio zahtjev ZSE i HANFI za blokadu i LRH i SNHO.
Tako očekujem LRH sutra na 2240 a SNHO na 162,98 kuna
@wein
toliko jala i želje da ljudi što manje zarade već dugo nisam vidio…neki ovdje razmjenjuju mišljenja, jer je ovo toliko maglovito , pa normalno da diskutiramo…kakva drukanja, ja osobno ne prodajem ispod 5.000, dal za 1,2 ili više god. svejedno
stvarno se kod vas vidi strašna želja da nas se izigra, pa uživajte u tome!
Ma divota jedna od negativnog drukanja, LRH hoteli popunjeni 95%, minimalno zaduženje, vlasništvo riješeno, već se sklopio dogovor o uređenju nekih hotela, za slijedeću godinu moguće partnerstvo sa nekim hotelskim lancem…svi znakovi da dionice treba prodati sad i odmah i su tu… [lol]
[/quote]
Imaš jedinicu i zabijem ti stotku. prvi put te ocijenjujem. Znaš kolko je ispalo? 15%.. nekome je jako jako stalo da se ovdje inscenira udaranje po bidu. Kakvih ovdje likova ima nije za vjerovat. Nitko se ne trudi toliko pljuvati i lagati bez neke osobne koristi, ovdje će svatko tko sutra kupi jako dobro zaraditi a ovi pljuvači će to sutra htjeti kupiti niže ali imaju jedan problem. Tko će im prodati? Ja sutra ako uspije kakav pullback u cijeni prodajem druge dionice i ulazim ovdje do kraja. Bit će ovdje još mnogo dobrih stvari.. od ulaska strateškog partnera do još uvijek neizvjesne cijene koju će Ostoja morati ponuditi a tu je još i Hanfa koja će reagirati u skladu sa zakonom. Minimum je 3200.