LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kolega wein već dugo sam u ovoj dionici i ne slažem se s vama, ni ne razmišljam ju prodati za ovu siću. sutra nam slijedi definitivno blokada. Ne znam gdje ste do sada bili za vrijeme rasprava. nije vas valjda sada ovo iznenadilo, pa bi i vi nešte htjeli omastiti

@wein
toliko jala i želje da ljudi što manje zarade već dugo nisam vidio…neki ovdje razmjenjuju mišljenja, jer je ovo toliko maglovito , pa normalno da diskutiramo…kakva drukanja, ja osobno ne prodajem ispod 5.000, dal za 1,2 ili više god. svejedno
stvarno se kod vas vidi strašna želja da nas se izigra, pa uživajte u tome!

Bilo je govora da Liburniju preuzimate da biste je preprodali arapskim ili ruskim investitorima. Spominjao se i vaš »deal« s hotelijerom Goranom Štrokom.

– Nikakvih Arapa i Rusa vezano za Liburniju nije bilo niti u naznakama! Sa Štrokom smo imali jedan predugovor, koji je ostao samo predugovor, dakle neispunjen.

To je bilo prije više od dvije godine. On je imao neke ideje i prijedloge, dogovore s investitorima koji su nam se činili prihvatljivi, no na žalost došla je kriza i od svega toga nije se dogodilo ništa.

koliko se može isčitati iz intervjua NL Ostoja će to prodat kad se nađe pravi kupac,vjerojatno to sve prvo ušminkat dizanjem kredita na račun lrh.
pa ipak je on prije svega fond menager nema tu sentimentalnosti,on to gleda kao lovu i to je sve.

pa ako nas nezaštiti hanfa za dvije godine ćemo u europu
nebi se bojao angažirati odvjetnika da sud u Strasburu udlučuje
a u kranjoj liniji za par godina će to Ostoja prodat za duplu lovu pa ćemo i mi svoje
do tada ćemo dokupljivat i ćekat dan naplate.
plašenje ljudi sa sqeez-om je totalna glupost ,pa Opatija ima 25% i to se neće nikad prodavat.
do penzije će se nešto rješit.
sporazum i bez dobre ponude je bolje rješenje nego postojeće stanje.
u svakom slučaju smo na dobitku
nevjerujem da će se usuditi dati ponudu ispod 3200 jer bi bila uvrijedljiva a nemali broj malih dioničara su i oni s kojima si nemože priuštiti sukob,građani opatije i okolice,lokalni moćnici,zaposleni
pogledajte kako je prošao Orco u sukobu sa Hvaranima
bolje mu je po meni da ni nedaje ponudu oko pomišlja na <3200kn
u startu će si stvoriti puno neprijatelja pa od naše budućnosti neće biti ništa.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

@wein
toliko jala i želje da ljudi što manje zarade već dugo nisam vidio…neki ovdje razmjenjuju mišljenja, jer je ovo toliko maglovito , pa normalno da diskutiramo…kakva drukanja, ja osobno ne prodajem ispod 5.000, dal za 1,2 ili više god. svejedno
stvarno se kod vas vidi strašna želja da nas se izigra, pa uživajte u tome!

Ma divota jedna od negativnog drukanja, LRH hoteli popunjeni 95%, minimalno zaduženje, vlasništvo riješeno, već se sklopio dogovor o uređenju nekih hotela, za slijedeću godinu moguće partnerstvo sa nekim hotelskim lancem…svi znakovi da dionice treba prodati sad i odmah i su tu… [lol]

http://www.nacional.hr/clanak/19866/junaci-najvece-hrvatske-pljacke

Evo za one mlađe, za HANFU i sve koji možda pripremaju završnu prevaru malih dioničara, mali podsjetnik geneze bogaćenja na teret hrvatskih poreznih obveznika, u startu je najvjerovatnije uložio milijun kuna, a sada je previše 10% tvrtke platiti 6000 kn po dionici za nešto što će za par godina prodati za 15.000 kn.

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Poštovani

onaj tko je uvjeren da će cijena dionice padati ili stagnirati zbog vaših razloga, sutra ujutro sam spreman nalogom od 100kom pokupiti po cijeni od 2100kn. Količine i ponude šaljite na PM.

Molim da budete realni, a oni koji nisu zainteresirani, neka moj post zaobiđu.

Srdačan pozdrav iz Opatije

E upravo i ja tako razmišljam kolega, i neću žaliti truda da se zakon propisno provede. Tražiti ću naknadu svih troškova s kamatama, do kraja, do zadnje sudske instance, one europske!

Kamelija, simbol Opatije!

Poštovani

onaj tko je uvjeren da će cijena dionice padati ili stagnirati zbog vaših razloga, sutra ujutro sam spreman nalogom od 100kom pokupiti po cijeni od 2100kn. Količine i ponude šaljite na PM.

Ne znam zašto, ali nešto mi govori da će biti dovoljno zainteresiranih za kupnju i na nešto višim razinama, pa vjerujem da neće biti potrebe za dogovornim transakcijama….. [rolleyes]

U proteklih mjesec-dva je bilo sasvim dovoljno vremena da se skupi količinica na spomenutim razinama…..a tko to nije obavio na vrijeme…..mislim je proš`o voz….. [cool]……
ali svejedno nitko ne može kritizirati kolegu što se svojski trudi to sada popraviti….. [smiley]

http://www.nacional.hr/clanak/19866/junaci-najvece-hrvatske-pljacke

Evo za one mlađe, za HANFU i sve koji možda pripremaju završnu prevaru malih dioničara, mali podsjetnik geneze bogaćenja na teret hrvatskih poreznih obveznika, u startu je najvjerovatnije uložio milijun kuna, a sada je previše 10% tvrtke platiti 6000 kn po dionici za nešto što će za par godina prodati za 15.000 kn.

mislim da je svima jasno o kakvom se tipu radi…ovo je samo dobar podsjetnik.

bez obzira na sve mislim da je ova nagodba koliko god bila pravno upitna dugorocno jako dobra stvar za LRH i da ce se Ostoja potruditi sto prije usminkati udavacu i bogato ju "utopiti" (jer je to ono sto ga i zanima, ne mislite valjda da se vidi kao hoteljer??) stoga me ne muci stanje na bid/asku sutra ujutro – jer je spekuliranje isto ko i kladionica vec me zanima ono sto ce biti za koju godinu…a to je po meni minimum od 8000 kn po dionici…zivi bili pa vidjeli

pozdrav svima
[thumbsup]

buksa

"Day after yesterday"

Poštovani

Ne znam zašto, ali nešto mi govori da će biti dovoljno zainteresiranih za kupnju i na nešto višim razinama, pa vjerujem da neće biti potrebe za dogovornim transakcijama….. [rolleyes]

U proteklih mjesec-dva je bilo sasvim dovoljno vremena da se skupi količinica na spomenutim razinama…..a tko to nije obavio na vrijeme…..mislim je proš`o voz….. [cool]……
ali svejedno nitko ne može kritizirati kolegu što se svojski trudi to sada popraviti….. [smiley]
[/quote]

Kolega

hvala za komentar, no onaj tko želi neka me kontaktira na PM, nije nikakava šala.

Uostalom nađemo se na piću ili ručku, ako je toliki problem.

Srdačan pozdrav

Ja mislim, da bi ZSE trebala obustaviti trgovinu dionicama LRH i SNHO dok se sve strane (i HANFA) ne izjasne, kakva je sada situacija u vezi raznih ponuda za preuzimanje Liburnije. Slažete se?

Ja mislim, da bi ZSE trebala obustaviti trgovinu dionicama LRH i SNHO dok se sve strane (i HANFA) ne izjasne, kakva je sada situacija u vezi raznih ponuda za preuzimanje Liburnije. Slažete se?

[thumbsup]

New Report

Close