dakle sada ovisimo o gosp. Ostoji
i MOGUĆOJ ponudi koja MOŽDA može proizaći iz sadašnje obveze Opatije
a gosp. Ostoja može biti gospon i preuziti tu obvezu
ili što je nažalost vjerojatnije opet na sudove kako bi osporio tu obvezu
a mi na čekanju
opet hrpa špekulacija
a obvezu koju će on dobiti na ime preuzimanja ovih 54 % zna samo BOG jer tromjesečni prosjek je smiješan a pošto je dionice preuzeo BEZ NAKNADE kako će sad biti lagano ocijeniti kupoprodajnu cijenu koju usput rečeno treba odrediti HANFA
opet špekulacije – kada će tomu kraj?
dakle sada ovisimo o gosp. Ostoji
i MOGUĆOJ ponudi koja MOŽDA može proizaći iz sadašnje obveze Opatije
a gosp. Ostoja može biti gospon i preuziti tu obvezu
ili što je nažalost vjerojatnije opet na sudove kako bi osporio tu obvezu
a mi na čekanju
opet hrpa špekulacija
a obvezu koju će on dobiti na ime preuzimanja ovih 54 % zna samo BOG jer tromjesečni prosjek je smiješan a pošto je dionice preuzeo BEZ NAKNADE kako će sad biti lagano ocijeniti kupoprodajnu cijenu koju usput rečeno treba odrediti HANFA
opet špekulacije – kada će tomu kraj?
Kupoprodajnu cijenu može odrediti po tromjesečnom prosjeku, što neće biti dobro ako to budu radili .
potraživanje od 1,8 miljardi kuna zamijenjeno za 54% dionica LRH ne formira najvišu cijenu po dionici?
Kakva zadnja prosjecna?laprdate po običaju.
Ja sam sampanjac popio,i svi vi koji imate dionice slobodno se opustite,stvar je gotova i to povoljno za nas.
Nije SN dobio besplatno dionice,nego je zamjenio svoja novčana potraživanja za iste.
Odoh slaviti,sutra vam sve pravničke nedoumice objasnim,živili.
potraživanje od 1,8 miljardi kuna zamijenjeno za 54% dionica LRH ne formira najvišu cijenu po dionici?
ne budi smješan, ovosimo o Ostoji s kojim se ni država na sudu nije dobro provela a kamoli da mi dobro prođemo
SNHO up LRH dioničari pišing ako Ostoji nisu rekli daj ne budi peder nego gosp
nažalost pravda i pravo su dva pojma pa kako ova država funkcionira po pravu oda znamo i što nas čeka
Ističe i da HFP nema nikakvih obveza prema malim dioničarima i trećim osobama, odnosno da SN Holding preuzima sve moguće obveze prema malim dioničarima koje bi mogle proizići iz sporazuma o prijenosu 25 posto plus jedne dionice gradu Opatije i mogućoj obvezi objavljivanja ponude za preuzimanje.
Znam da će ovo izazvati komentare, ali ……..
Proći će još dosta vode ispod Savskog mosta dok O´stoja da dobru ponudu.
Pa on je mag u ovom poslu.
http://www.poslovni.hr/vijesti/ostoja-nagodba-je-najbolje-rjesenje-za-sve–153618.aspx
kaze ostoja da :" vezi LRH kazao je da za sada još nema nekih velikih planova jer do sada nisu vlasnički bili u toj kompaniji te da se sada prvo moraju upoznati s njom za što će, kako procjenjuje, trebati dosta mjeseci. "
kada ovako mudro zbori i pravi se nemust onda vam je jasno da je i visina ponude dogovorena sa onim cirkusantima u vladi…ako dobijemo nominalu mozemo biti sretni jer ovaj se pravi "englez" 🙁
buksa
http://www.poslovni.hr/vijesti/ostoja-nagodba-je-najbolje-rjesenje-za-sve–153618.aspx
kaze ostoja da :" vezi LRH kazao je da za sada još nema nekih velikih planova jer do sada nisu vlasnički bili u toj kompaniji te da se sada prvo moraju upoznati s njom za što će, kako procjenjuje, trebati dosta mjeseci. "
kada ovako mudro zbori i pravi se nemust onda vam je jasno da je i visina ponude dogovorena sa onim cirkusantima u vladi…ako dobijemo nominalu mozemo biti sretni jer ovaj se pravi "englez" 🙁
buksa
Ako Samodol ne odradi svoje pošteno, nemamo što očekivati od ostoje, taj će ići na iscrpljivanje
Dakle, ostoju niko ne može natjerati da da ikakvu ponudu, a kamoli famoznih 5995 kn…
Prodajem u ponedjeljak