LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dakle sada ovisimo o gosp. Ostoji

i MOGUĆOJ ponudi koja MOŽDA može proizaći iz sadašnje obveze Opatije

a gosp. Ostoja može biti gospon i preuziti tu obvezu
ili što je nažalost vjerojatnije opet na sudove kako bi osporio tu obvezu

a mi na čekanju

opet hrpa špekulacija

a obvezu koju će on dobiti na ime preuzimanja ovih 54 % zna samo BOG jer tromjesečni prosjek je smiješan a pošto je dionice preuzeo BEZ NAKNADE kako će sad biti lagano ocijeniti kupoprodajnu cijenu koju usput rečeno treba odrediti HANFA

opet špekulacije – kada će tomu kraj?

dakle sada ovisimo o gosp. Ostoji

i MOGUĆOJ ponudi koja MOŽDA može proizaći iz sadašnje obveze Opatije

a gosp. Ostoja može biti gospon i preuziti tu obvezu
ili što je nažalost vjerojatnije opet na sudove kako bi osporio tu obvezu

a mi na čekanju

opet hrpa špekulacija

a obvezu koju će on dobiti na ime preuzimanja ovih 54 % zna samo BOG jer tromjesečni prosjek je smiješan a pošto je dionice preuzeo BEZ NAKNADE kako će sad biti lagano ocijeniti kupoprodajnu cijenu koju usput rečeno treba odrediti HANFA

opet špekulacije – kada će tomu kraj?

Kupoprodajnu cijenu može odrediti po tromjesečnom prosjeku, što neće biti dobro ako to budu radili .

potraživanje od 1,8 miljardi kuna zamijenjeno za 54% dionica LRH ne formira najvišu cijenu po dionici?

Kakva zadnja prosjecna?laprdate po običaju.
Ja sam sampanjac popio,i svi vi koji imate dionice slobodno se opustite,stvar je gotova i to povoljno za nas.
Nije SN dobio besplatno dionice,nego je zamjenio svoja novčana potraživanja za iste.
Odoh slaviti,sutra vam sve pravničke nedoumice objasnim,živili.

potraživanje od 1,8 miljardi kuna zamijenjeno za 54% dionica LRH ne formira najvišu cijenu po dionici?

ne budi smješan, ovosimo o Ostoji s kojim se ni država na sudu nije dobro provela a kamoli da mi dobro prođemo

SNHO up LRH dioničari pišing ako Ostoji nisu rekli daj ne budi peder nego gosp

nažalost pravda i pravo su dva pojma pa kako ova država funkcionira po pravu oda znamo i što nas čeka

Ističe i da HFP nema nikakvih obveza prema malim dioničarima i trećim osobama, odnosno da SN Holding preuzima sve moguće obveze prema malim dioničarima koje bi mogle proizići iz sporazuma o prijenosu 25 posto plus jedne dionice gradu Opatije i mogućoj obvezi objavljivanja ponude za preuzimanje.

www.lociraj-popust.com

Nažalost se u potpunosti slažem s tobom gazda

Znam da će ovo izazvati komentare, ali ……..

Proći će još dosta vode ispod Savskog mosta dok O´stoja da dobru ponudu.
Pa on je mag u ovom poslu.

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

http://www.poslovni.hr/vijesti/ostoja-nagodba-je-najbolje-rjesenje-za-sve–153618.aspx

kaze ostoja da :" vezi LRH kazao je da za sada još nema nekih velikih planova jer do sada nisu vlasnički bili u toj kompaniji te da se sada prvo moraju upoznati s njom za što će, kako procjenjuje, trebati dosta mjeseci. "

kada ovako mudro zbori i pravi se nemust onda vam je jasno da je i visina ponude dogovorena sa onim cirkusantima u vladi…ako dobijemo nominalu mozemo biti sretni jer ovaj se pravi "englez" 🙁

buksa

"Day after yesterday"

http://www.poslovni.hr/vijesti/ostoja-nagodba-je-najbolje-rjesenje-za-sve–153618.aspx

kaze ostoja da :" vezi LRH kazao je da za sada još nema nekih velikih planova jer do sada nisu vlasnički bili u toj kompaniji te da se sada prvo moraju upoznati s njom za što će, kako procjenjuje, trebati dosta mjeseci. "

kada ovako mudro zbori i pravi se nemust onda vam je jasno da je i visina ponude dogovorena sa onim cirkusantima u vladi…ako dobijemo nominalu mozemo biti sretni jer ovaj se pravi "englez" 🙁

buksa

Ako Samodol ne odradi svoje pošteno, nemamo što očekivati od ostoje, taj će ići na iscrpljivanje

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Dakle, ostoju niko ne može natjerati da da ikakvu ponudu, a kamoli famoznih 5995 kn…
Prodajem u ponedjeljak

Potpuno shvacam, kolega……i pošto izgleda da stvarno vjerujete u to, u ponedjeljak se lijepo postavljam na bidu da svi oni koji misle poput vas mogu prodati svoje dionice "niškoristi"……po mogućnosti meni negdje ispod 2000…. [smiley]

New Report

Close