LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mani sad nije jasno kako bivši dioničari mogu tražiti nadoknadu docijene preuzimanja, a to isto mogu tražiti i novi???? kakve su to gluposti u tom članku

Ne znam kako vama….ali meni je ovo vijest dana….koja to i nije.
Najvažnije je Hanfino….."Nema zastare"……
Znači tko god čeka….dočekat će sigurno jednog dana ovu cijenu x3…..meni više nego dovoljno….

Ne znam kako vama….ali meni je ovo vijest dana….koja to i nije.
Najvažnije je Hanfino….."Nema zastare"……
Znači tko god čeka….dočekat će sigurno jednog dana ovu cijenu x3…..meni više nego dovoljno….

To samo znači da oni koji podnesu tužbe Trgovačkom sudu u Rijeci nisu vezani zastarom!!!
Inače Opatija i dr. ako ne daju javnu ponudu ne mogu ostvarivati upravljačka prava na osnovi 25+1
dionice dionicu.
To im je uz prekršajnu jedina kazna.
Dakle ,svi mi koji želimo isplatu na temelju rješenja Hanfe,morat ćemo ih utužiti ako ne dođe
do naodbe sa SNHO.
Pozdrav

…No Ante Samodol, predsjednik uprave Hanfe, tvrdi da zastare nema….

Debilno do bolil!
Ne tvrdi Samodol (WTF is he?) nego HANFA!!!
Strašno…podsjeća me na Josipa Broza i "njegove riječi"…

kad bolje razmislim bilo bi dobro utužiti ako je mogući ishod od 1 do 2 godine… ovo čekanje postaje sve opasnije naročito kad smo svi čuli da bi HNB, ne sada ali s vremenom, radi vrhunskih poteza naše vlade mogao devalvirati kunu. A nažalost dionice nisu vezane uz euro 🙁

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

kad bolje razmislim bilo bi dobro utužiti ako je mogući ishod od 1 do 2 godine… ovo čekanje postaje sve opasnije naročito kad smo svi čuli da bi HNB, ne sada ali s vremenom, radi vrhunskih poteza naše vlade mogao devalvirati kunu. A nažalost dionice nisu vezane uz euro 🙁

Oprosti ali ne razumijem…
Kolaps tečaja se (ako i bude) predviđa krajem godine ili početkom slijedeće…dakle za 6-8 mjeseci maksimalno. nakon toga je sve jasno kamo idemo (ako idemo uopće).

Ako i pokreneš parnicu ona je također "Kn based" i neće biti gotova u tom periodu…a pravo na refundaciju u EUR nemaš pravo sporenja…

Any comment?

ako kuna zaroni, mislim da će mi dionice biti najmanja briga. No mislim da se to neće dozvolit, ovih 800 000 potpisa je već dovoljan znak vladi da se uozbilji

ako kuna zaroni, mislim da će mi dionice biti najmanja briga. No mislim da se to neće dozvolit, ovih 800 000 potpisa je već dovoljan znak vladi da se uozbilji

Ako ti misliš da je sada "ozbiljnost" ono što nam je potrebno … onda smo na konju. Proimjena vlade i idemo na "konja".

Ali mislim da su stvari mnogo kompleksnije i teže i da nikakva promjena vlade neće samo tako rezultirati promjenom na bolje. Za toće nažalost jedini faktor biti krv, znoj i VRIJEME potrebno da se to prevaziđe.

Uostalom, nisu li mnogi "ekonomski uglednici" (što god to značilo u akademnskoj zajednici) lijeve prominencije za devalvaciju kune??
8-(

P.S.
To ne znači da nisam za promjene samo sam skeptik da će one nečim rezultirati. Nažalost! Ali dobro …idemo probati pa da vidimo … generacije iza nas će znati rezultat probe!

ja nisam za ljevicu, pogotovo ne za milanovića kao premijera. No ne mogu gledati ni ove milinoviće, šukere itd. Šukerova neozbiljnost je više za nekog prodavača sa placa

Sumnjam da će baš za 6-8 mjeseci, relanije je možda za 2 do 3 godine, kad će zaduženje vjerojatno preći 150% BDP-a. Naravno pitanje je može li se u međuvremenu riješiti sudski proces i izvući lova?

800000 potpisa? milijun potpisa? 2 milijuna potpisa? to ti je ovoj vlasti isto ko i prošloj i pretprošloj… njima je sve svejedno. Na kraju krajeva što misliš koliko je od tih ljudi stvarno znalo što potpisuje? I što sad? Biti će referendum? Referendum za što? Za ostavljanje starih kolektivnih ugovora uhljebljenih državnih službenika? Što piše u tom ugovoru? Tiče li se većine hrvata taj ugovor? Koja je moja korist od tog ugovora? Koliko ljudi zna odgovore na ova pitanja… od tih 800000 možda njih 20000. Igrokaz demokracije. A sad igrokaz ide dalje, oće li po novom ili po starom ustavu, ko će to prekontrolirat… joooj… sve je to jedno veliko ništa.

Glavni je problem to što je vlada donijela neku politiku koja lijepo zvuči na papiru a 95% je šansa da se neće provesti što će dovesti do daljnjih neminovnih zaduživanja i moguće devalvacije u slijedećih par godina, jerbo i NHB-ova riznica se prazni.

A ako kuna zaroni dionice će mi biti najveća briga, jer će im cijena papirnatno ostati ista, samo će im vrijednost biti, nadam se samo 20% manja (u optimističnoj situaciji). Samo baci oko na susjednu nam Srbiju gdje dinar svako malo rokne par posto.

Zeko svjestan sam ja da je ovo samo šminka i da nam nesposobni ljudi vode državu već 20 godina. Na balkanu svakih 50 ljeta izbija rat i onda se vladajući pozivaju na to. U ovoj državi je sve trulo i zato ne volim ni dolaziti na forum poslovnog jer su ovdje samo razočaranja. Nije mi bitno ako sam danas na transakcijama zaradio 500, 1000kn, važnije mi je ono da mi globalno tonemo i da će se to nastavit

New Report

Close