A kome bi prodali veču količinu…MMF-u? Ostalo je na kupnji 75 komada…
[/quote]
Kolega svi dnevni nalozi se brišu u 16 h.
Kupnja je već danima solidna i u pravilu je oko 250-320 komada na bidu,a takav je i ask s tim da
se danas na kraju trgovanja nešto ask pojačao.
Dakle svi neizvršeni nalozi ,uključivo i moj od 41 komada, su obrisani na kraju trgovanja.
Pozdrav
A kome bi prodali veču količinu…MMF-u? Ostalo je na kupnji 75 komada…
Kolega svi dnevni nalozi se brišu u 16 h.
Kupnja je već danima solidna i u pravilu je oko 250-320 komada na bidu,a takav je i ask s tim da
se danas na kraju trgovanja nešto ask pojačao.
Dakle svi neizvršeni nalozi ,uključivo i moj od 41 komada, su obrisani na kraju trgovanja.
Pozdrav
[/quote]
Kupnja je solidna kao i na lkpc onih 1800 danas.Na lrh je bilo danas 100kom na kupnji negde na 70 ak se dobro sjecam.Meni smrdi kad netko fiktivno bilda bid a ask se istovremeno pojačava…sutra je novi dan.. [undecid]
Kolega Golubov, ako ćemo biti realni onda treba pogledati i ask :
– cca 120 do 3000 kn
– a do 6000 samo 60 kom.
– i do 10.000 još cca 60 kom.
Ni to nije baš neki broj.
U privicima se to lijepo vidi.
btw. kada se govori o skidanju dnevnih naloga u 16:00 ni to nije sasvim toćno jer znam da neki dnevni ostaju i dalje…
Kupnja je solidna kao i na lkpc onih 1800 danas.Na lrh je bilo danas 100kom na kupnji negde na 70 ak se dobro sjecam.Meni smrdi kad netko fiktivno bilda bid a ask se istovremeno pojačava…sutra je novi dan.. [undecid]
ali kolega, učitajte još jednom moj prilog pa pogledajte u koliko je sati tek počela trgovina!
stvarate paniku i nadam se da ovo ne radite samo sa namjerom da za par dana započnete kupovinu
101inico zašto danas šteka radio emitiranje!?
ps 101, EU je lagano preko -2 a mi se dostojanstveno držimo, i kupci i prodavatelji kao da imaju nekakav interes! Zamislite!
Nevezano za nagodbu
Predsjednica Vlade s predsjednikom Grupe Lukšić
Najvažnije je da nikada nije osporavao interes za Babin kuk u Dubrovniku ( Valamar),stoga ne neki način vidim potencijalnu suradnju ili preuzimanje u budućnosti u turizmu.
Guillermo Luksic Craig
http://people.forbes.com/profile/guillermo-luksic-craig/9747
Srdačan pozdrav
Zanima me da li je itko od forumaša podnio tužbu protiv Opatije? Koliki su tu troškovi i dajte da to raspravimo ako nas ima više koji smo to voljni da napravimo zajedničku tužbu. Ako do nagodbe dođe u međuvremenu s prihvatljivom cijenom pretpostavljam da je lako povući tužbu.
Zanima me da li je itko od forumaša podnio tužbu protiv Opatije? Koliki su tu troškovi i dajte da to raspravimo ako nas ima više koji smo to voljni da napravimo zajedničku tužbu. Ako do nagodbe dođe u međuvremenu s prihvatljivom cijenom pretpostavljam da je lako povući tužbu.
Lako je "povući tužbu" samo ko će platiti troškove, jer njih snose u najbolju ruku podjenako obje strane!