Prelijep članak za vrijeme u kojem živimo.
U potpisu su avidus i hermes ulogirao sam se malo ali i oni bi neke pare htjeli. 999.99 kn
It’s nothing personal, it’s just business
[thumbsup]
Best regards
Prelijep članak za vrijeme u kojem živimo.
U potpisu su avidus i hermes ulogirao sam se malo ali i oni bi neke pare htjeli. 999.99 kn
[thumbsup]
Best regards
[/quote]
baza artemis nije azurirana vise od godinu dana…
jučer sam lijepo najavio da će LRH ovih tjedana biti zlatno utočište za kapital. idućeg tjedna očekuje se objava na sjednici HFP-a a tada će biti kasno za dokup i kupnju.Forumaš ING je i dosad davao kvalitetne informacije o dionicama iz državnog portfelja pa mislim da niti sada nije drugačije. Nikakva ova smiješna rušenja za kraj ne mogu poremetiti tijek ove dionice jer svi vole prinos+sigurnost.
Redovito pratim vaše postove, ali mi se nameće jedna nelogičnost, tj. kažete da kolega ING redovito daje kvalitetne informacije, a prijavljen je od 05.05.10. Slijedom toga Vas molim za odgovor. Hvala
kolega pa što vas to dira, ja uvijek dobijem 1 bilo da govorim za ili protiv 🙂
Ma zato jer nas "ništa ne dira" zato nam tako je u društvu…jer prevladavaju onih koji "nasilno diraju druge"!
[thumbsup]
Best regards
[/quote]
baza artemis nije azurirana vise od godinu dana…
[/quote]
I ja sam to primjetio ali sam si pomislio da je to samo za ove što su džabalesku. Na kraju krajeva ne plaćam za takve info jer su na ZSE besplatne. Bolje da nisu pisali ništa jer me ovi hvalospjevi odmah pokolebaju.
Ma zato jer nas "ništa ne dira" zato nam tako je u društvu…jer prevladavaju onih koji "nasilno diraju druge"!
Kolega Funky netko se očito bolje osjeća ako drugom da jedinicu. Ja osobno baš ne pratim te zvjezdice, no možda će ljudi zbog tih svih silnih jedinica manje vjerovati meni, nego ostalim drukerima. Govorio sam za ulpl, mislio sam da će ići dokapitalizacija i kada sam vidio da od toga svega nema ništa, već samo povećavaju dug. Odlučio sam izaći i sada se to pokazalo kao dobrom odlukom, jer sam uspio izaći prije nego što se cijena srušila. Po meni su sada puno bolji svi ostali brodari, od te navedene ulpl. Što se tiće lrh, imam ju. A još više imam snho, sa kojom sam izložen 1/3 portfelja. Vjerujem da se sa snho nema što izgubiti i da će cijela situacija biti riješena do 2011. I tada ću snho vrijediti minimalno 270kn, a po mojim procjenama 320-330. Imam i lrh, jer pretpostavljam da će i njoj cijena ići gore i da ako ama baš sve bude negativno, mislim da se dionica u 2011 neće tržiti ispod 3000kn. I kasnije će joj cijena samo rasti i sigurno će doći do 4000-5000kn, jer znamo svi kolika je cijena kvadrata u Opatiji. Da će se to sve desiti preko noći, moguće je i to. Samo eto nisam baš toliki sretnik, da se sutra probudim i vidim objavu u novinama.
[/quote]
ljudi prestanite više dijeliti te 1, da nije toliko suprotnih mišljenja i razmišljanja ne bi ni trejdali sa ovim dionicama. Pretpostavljam da ova dionica više neće ispod nekih 2200kn, pogotovo što su ukinuli spomeničku rentu, iznajmili prostore i dobili još jedan dio zemljišta. No dali će sutra na 6000kn i to se sigurno neće ostvariti. Ovo je vrijedna dionica, no i u njoj će te se malo morati strpiti, kako bi ostvarili neki profit. Prošli su oni dani kada se zarađivalo preko noći. Oni koji su ušli po 1500kn mogu dio unovčiti, a dio ostaviti i čekati rasplet situacije ili bar neku cijenu od 3000kn. Oni koji još nisu unutra, neka kupe par komada čisto da ne budu tužni kad ova dionica počne rasti. Realno pogledajte, ovo su jedni od najbolje pozicioniranih hotela na Jadranu, već sada posluju sa dobiti. I cijena će im sigurno rasti, čim se riješi vlasnička struktura. Imam dionice lrh i možda ih još nadokupim, ovisi o kretanju tržišta