LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Izgleda da se ova 43-ka, prvotno na 2685 odlučila spustit na 2595….
Trenutno izgleda kao pat pozicija…..ne možeš više prodat količinu na 2400, al`bome ni kupit na 2500…..

Izgleda da se ova 43-ka, prvotno na 2685 odlučila spustit na 2595….
Trenutno izgleda kao pat pozicija…..ne možeš više prodat količinu na 2400, al`bome ni kupit na 2500…..

misliš da ne možeš kupiti na 2500? ajde stavi 50 komada na kupnju na 2500 pa ćeš vidjeti kako ćeš dobiti i više od 50 komada u par minuta [lol]

ovo mi dobro izgleda, ovo rusenje sa 10 dionica sa ciljem stvaranja panike…mislim da cemo uskoro dobiti potvrdu o sporazumu… [thumbsup]

"Day after yesterday"

Sve je to u redu… Nagodba je već dogovorena s hfp-om, samo se čeka blagoslov vlade, a to ako nebude danas, neće se dugo ni čekati… kad dođe, dođe… Jer mislim da će Vlada sigurno dati blagoslov, jer nije im baš za bacit 150 milijuna kn, a pogotovo u ovo vrijeme. Pošto je snho odustao od kamata i uspio doći do nekakvog dogovora sa hfp-om i vladom to je samo odlićno za lrh…i pitanje je dana kad će se to objaviti…
A vi gospodo čekajte lrh na 2000 kn [proud]

…upravo tako keky riješenje se neće dugo čekati..
[/quote]

kak bi rekla premjerka win win situacija

Postanite Eu-robovi

ovo mi dobro izgleda, ovo rusenje sa 10 dionica sa ciljem stvaranja panike…mislim da cemo uskoro dobiti potvrdu o sporazumu… [thumbsup]

2.350,00 2 14:27:27
2.350,00 10 14:27:27
2.350,01 2 14:27:27
2.370,06 2 14:27:27
2.380,06 4 14:27:27
2.380,07 4 14:27:27
2.370,05 6 14:06:52
2.370,06 1 14:06:52
2.400,00 1 14:06:52
2.401,01 1 14:06:52
2.402,00 1 14:06:52
2.500,0
dva kratka rafala

who dares, wins

…da se vratim na stari post..po mojem mišljenju ovako izgleda pravo riješenje:

http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/97226/Default.aspx

Koja glupost… ako je grad Opatija dobio 25% dionica, onda ih ima i ne znam kakvi su to poslovi , kojima se može SNHO najednom dati 84% dionica, od kojih bi oni onda dali 25% Opatiji… danas, nakon što je ne samo Opatija vlasnik tih dionica, nego je čak i HANFA izdala rješenje o obavezi Opatije da objavi javnu ponudu…. a to se može samo tako dijeliti, kako nekome mašta složi priču ?

cijena pada na LRH i na SNHO, kupnja je gotovo nestala, izgleda da je nagodba propala [cry]
zašto sad HANFA ne blokira trgovanje da spriječi pad???

Koja glupost… ako je grad Opatija dobio 25% dionica, onda ih ima i ne znam kakvi su to poslovi , kojima se može SNHO najednom dati 84% dionica, od kojih bi oni onda dali 25% Opatiji… danas, nakon što je ne samo Opatija vlasnik tih dionica, nego je čak i HANFA izdala rješenje o obavezi Opatije da objavi javnu ponudu…. a to se može samo tako dijeliti, kako nekome mašta složi priču ?

Ne samo da nemaš pojma o čemu pišeš, već ne znaš ni čitati! Ajde opet, iz početka!

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

toooooooo…
da jos jednom jeftino kupim 🙂
samo prodavajte 🙂

Zašto je cijena naglo pala 7,93% uz istovremeno znatno povećanje prodaje?
Slično je na SNHO-u.
Da li je nešto objavljeno ili netko ima povlaštene informacije?
Pozdrav

cijena pada na LRH i na SNHO, kupnja je gotovo nestala, izgleda da je nagodba propala [cry]
zašto sad HANFA ne blokira trgovanje da spriječi pad???

nema panike – samo su se neki preselili u VLDS (pogledaj si forum) – polako vratit će se oni ;-). Strpi se još par dana

treba postaviti situaciju svirepo. Kome ne paše da bude nagodbe? Lrh, Ostoji, Vladi, Hfp-u.. nekom petnaestom? Ako nekom jakom ne paše, postoji mogućnost da se dogovor još uvijek ne postigne.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

New Report

Close