LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

čeka se tko će prvi prema gore ili prema dole [undecid]

Meni se čini da je blizu plafona.
oko 3000 bi se reklo no bumo vidjeli.

who dares, wins

čeka se tko će prvi prema gore ili prema dole [undecid]

…i ti se još brineš ?… 🙂

Netko se počeo debelo istresati…

Može netko K/P?
Hvala!

a netko je počeo debelo kupovati… 😉

38 komada po bidu odjednom istresanje??
Još nedavno je bilo onih koji su skupljali po 100+ komada u jednom danu na cca 2100….
sumnjam da će ti dati svoje dionice po ovoj cijeni…..

Jesu li to svi još mamurni od slavlja za vikend ili … ?

ne slavite prije nego se uopće objavi bilo kakva vijest.
[/quote]
Ti se nikada ne umoriš?
[/quote]
od čega da se umorim,realno sagledavam sve moguće scenarije ,nadam se da će ovaj put sve proći u redu,ali budući da u ovome ima previše politike , nebih se iznenadio dodatnom zavlačenju do izbora koji bi se trebali održati krajem ove 2010 ili početkom 2011 godine, no biti ćemo pametniji za nekoliko dana ili tjedana.
[/quote]

..ne gledaš realno…sorry… upoznaj se prvo sa svim materijalnim činjenicama…
[/quote]
previše dobro sam upoznat sa materijalnim činjenicama u zadnjih 10-11 godina u svezi navedene dionice,ne brini..

Ovdje upišite svoj komentar…

who dares, wins

[/quote]
Ti se nikada ne umoriš?
[/quote]
od čega da se umorim,realno sagledavam sve moguće scenarije ,nadam se da će ovaj put sve proći u redu,ali budući da u ovome ima previše politike , nebih se iznenadio dodatnom zavlačenju do izbora koji bi se trebali održati krajem ove 2010 ili početkom 2011 godine, no biti ćemo pametniji za nekoliko dana ili tjedana.
[/quote]

[/quote]
previše dobro sam upoznat sa materijalnim činjenicama u zadnjih 10-11 godina u svezi navedene dionice,ne brini..
[/quote]

…ma nema veze kupi u srijedu po 3500…nije bed… ja ću ti prodat..

to vam je tako. netko tko je kupio po 1500 kad nitko nije htio zadovoljio se sa 1000 kn po dijonici i izišao, posijao paniku i omogućio meni još jedan dokup. hvala mu lijepa.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

[/quote]
Ti se nikada ne umoriš?
[/quote]
[/quote]

[/quote]
[/quote]

…ma nema veze kupi u srijedu po 3500…nije bed… ja ću ti prodat..
[/quote]

misliš da če biti tako jeftino?

Postanite Eu-robovi

New Report

Close