LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a što ako se dogodi da se obijavi informacija da dogovor nije postignut i ,da neće biti prije kraja godine .

Onda se cijena LRH vraća na 1900-2000 kn, a SNHO na 140 kn…

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

a što ako se dogodi da se obijavi informacija da dogovor nije postignut i ,da neće biti prije kraja godine .

[/quote]
prije lrh na 1500 snho na 90

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

A da daš neki kontraargument, a ne samo ne slažem se i to je to. Da vidimo tvoje razmišljanje zašto je trgovanje stopirano do petka, a ne npr. do četvrtka ili danas?

[/quote]

I ne samo to!

Naša HANFA postaje jedina regulatorna agencija u svijetu koja ne dozvoljava trženje vrijednosnicama na svom tržištu !

Barem da smo po nečemu prvi.
😉

I još nešto, ako me već citiraš onda dobro pročitaj tekst pa ćeš vidjeti da sam analizirao i drugu mogućnost, a to je da nagodbe nema i da je HANFA ovo sve napravila onako ofrlje, bez veze, zbog Linića…I još sam rekao da u tom slučaju Samodol treba dobiti nogu. A na predhodnoj stranici sam iznio svoj stav da je ovo katastrofa te da HANFA ima druge mogućnosti da se zaštiti od insajderske trgovine ali hebi ga, očito im je to prekomplicirano, puno je jednostavnije zabraniti trgovanje. Što se tiče spekulanata za njima neću žaliti. Ja sam u LRH dugo, kupovao sam po 6tkn ali i po 880 tako da me za špekulante stvarno nije briga. Oni su je i stjerali na 880kn pa nek sad plaču što su neki dan prodavali po 1500, a vlak otišao, nema, pa pa [bye]

[/quote]
prije lrh na 1500 snho na 90
[/quote]

Kad bi objavili da nagodbe nema i da je neće ni biti, onda bi se to dogodilo. No prepostavljam da će odgovor biti isti kao i do sada, sve u stilu: "nagodbe nema jer se vode sudski postupci, a ako se nešto promijeni bit ćete obaviješteni putem ZSE."
U svakom slučaju, ova blokada HNAFE je vrhunska glupost! Blokirali su trgovanje jer je Linić, oporbeni zastupnik koji nema nikakve izravne veze s LRH, optužio vladu da u tišini sprema nagodbu s Ostojom. Krajnje tragikomično da se zbog toga obustavi trgovanje na par dana kao i zbog rasta od +8 %. Što onda ne obustave tjedan dana trgovanje s HGSP koji je jučer pao -18% ?!?

p.s. najgluplje je od svega da oni tvrde da ovako štite ulagače?!? ma od koga nas štite?! [bye]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

A da daš neki kontraargument, a ne samo ne slažem se i to je to. Da vidimo tvoje razmišljanje zašto je trgovanje stopirano do petka, a ne npr. do četvrtka ili danas?
[/quote]

Meni je sasvim nelogična sama zabrana i obrazloženje koje je dano za to-generalno i u načelu.
Kužiš stvar je u korijenu kriva i nepravilna.

Raspravljati o tome dalje nema smisla.

Jedna mala paralela…Pretpostavimo da netko donese odluku da je
1+1=3
Dalje "on" gradi svoje teorije kako želi…ali stvar u samom korijenu ne valja… Sve rasprave tipa zašto i kako koje svoje postojanje temelje na predpostavci koja je nevaljana u startu su suvišne.

Nadam se da sam obrazložio i dao odgovor na tvoje pitanje.
😉

Ako nema nagodbe cijena će pasti ali samo za kratko. Trgovački sud u Rijeci će tada donijeti presudu, a za to sucu treba 15 dana. Za male dioničare bi to bila još i najbolja opcija.

delboy daj jednu onak vidiš da će bura
kak se ante samo dobro fura

Ne znam otkud uopće ideja da možda nema nagodbe u ovom času……
Pa pogledajte kako su na rješenju napisali da se trgovanje obustavlja do i uključujući 7.5.
Zašto bi itko postavljao datumski rok, ukoliko unaprijed nema info da će do onda doći do objave?
S jedne strane žele očitovanje svih uključenih strana, a druge već znaju da neće dopustiti trgovanje do 7.5….. to po meni nema nikakvog smisla, ukoliko ova priča ne drži vodu.

Vaš link

Ma, do petka će lukava država revalorizirati ovaj biser i objaviti da ima kupca koji je iskeširao 2 mlrd za njezin udio. Jednu će dati Ostoji za njegove patnje, a drugu ubaciti u rupu bez dna (čitaj: proračun).
Ponuda za preuzimanje tad ide po 11.282,04 kune!

New Report

Close