LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

jaoj koje gluparije… mislim dionica ode 5% gore a on radi obustavu??? i to u 16:00??? i nakon što političari javno iznose da je dogovor skoro postignut? mislim halo???

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

Baš me zanima oćeš uhapsiti Slinića zbog objavljivanja povlaštenih informacija moj Samodolu…hehe…ah da zaboravio sam on ima imunitet (imun je na samodolovix papilomix)..hehe…sad da su pametni raznorazni fondovi i malo veći dioničari pa da mu zakelje tužbu zbog sprečavanja slobodnog trgovanja dionicama bez ikakvog razloga…e to bi bio događaj godine.. :-).

Ovo je neviđeno, Samodola treba hitno smijeniti. Spekulacije su sastavni dio burzovne igre, a povlasteno trgovanje se ne spriječava zatvaranjem burze nego onih koji zloupotrebljavaju povlaštene informacije. HANFA je mogla izvršiti nadzor i dok trgovanje traje, ima USKOK, MUP itd. pa ako netko radi ono što ne bi smio, lijepo s njim u Remetinec. Samodol ne zasluzuje da vodi HANFU.

Znači da i HANFA ima info !

mogli su tako i jučer stopirati trgovanje, vjerojatno je to sve igra velikih koji odlučuju i u ime hanfe. Po meni je ovo oko ove dionice sve jasno, tako da je ovo stvarno nepotrebno

… ili se samodol napunio sa snho pa ih misli dobro prodat do petka – nista me vise nemre cudit [bye]

Stop telling lies about me and I'll stop telling the truth about you.

izgleda da smo na kraju puta, očito je nagodba tu…nije HANFA bez veze stopirala trgovanje do ponedeljka, valjda se želi izbjeći divljanje cijene prije same objave, odnosno da se eliminiraju insajderi…idem u dućan po šampanjac i tablete za smirenje [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

Odlična vijest za dioničare SNHO. Sutra će biti navala na SN Holding…hehe.

Odlična vijest za dioničare SNHO. Sutra će biti navala na SN Holding…hehe.

a što ako se dogodi da se obijavi informacija da dogovor nije postignut i ,da neće biti prije kraja godine .

Samodol je totalno rastrojen, prvo se Linić izlaje sa objavom na portalu da je dogovor praktično postignut a onda još i zaboravi SNHO. Kakav lik – tko je njega tamo postavio ja stvarno neznam. Daj mi molim te objasnite moj Samodolu kako če te me spriječiti da odem do javnog bilježnika i kupim od frenda dionice LRH i odnesem ih u petak u SKDD. Jel taj čovjek čita poslovne portale ??? – ili je toliko u egotripingu da mu je to ispod časti ??? I kaj će sad uhapsiti Linića??? (makar mislim da to nebi bilo loše – pa da ode na liječenje od teške šizofrenije) Da sam mu ja poslodavac dobio bi nogu odande like-now!

Što više reći o čovjeku koji svoju karijeru duguje isključivo tome što je bio pomoćnik debelom kad je ovaj bio gradpnačelnik V.Gorice.
[/quote]http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Politika/Tudmanov-unuk-pokrenuo-portale-i-postao-bloger
Zato je sad uzeo još jednog luzera da tamo špijunira tj. brine se o sigurnosti. Koji su se vrag svi navalilili oko te Hanfe umjesto da promatraju vanjske neprijatelje. Samo mi još fali da se jedan dan probudim kad ono sve puno stranih neprijatelja a Dejana i ujaka mu Mire nigdje ni za lijek.

who dares, wins

Još jedan pokušaj rješavanja spora se približio, a hoće li doći do nagodbe i kakva će ona biti nadajmo se da znaju današnji kupci a ne prodavači.

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Obrazloženje prekida trgovanja je neprocjenjivo……
Da nisam svojim očima vidio što su napisali, ne bih vjerovao da je to moguće…..

New Report

Close