prijatelju zapali jednu pa odluči budeš imal vizije
ako ne zovi jovu travara na odmoru je u ambasadoru
pa da kockam se, a možda se cijene malo i ohlade u četvrtak, petak. previše je to sada raslo. snho će svakako skočiti nakon presude, a lrh ne znam. Definitivno su poslije Dubrovnika najbolja pozicija na Jadranu i imaju hrpu hotela. Samo vidim da se ona javna ponuda svim silama pokušava izbjeći. Mislim da je to toliko sigurno, već bi svi rasprodali dio portfelja i ušli u lrh. Vlasnik sam dionica snho
pa da kockam se, a možda se cijene malo i ohlade u četvrtak, petak. previše je to sada raslo. snho će svakako skočiti nakon presude, a lrh ne znam. Definitivno su poslije Dubrovnika najbolja pozicija na Jadranu i imaju hrpu hotela. Samo vidim da se ona javna ponuda svim silama pokušava izbjeći. Mislim da je to toliko sigurno, već bi svi rasprodali dio portfelja i ušli u lrh. Vlasnik sam dionica snho
OK nemas beda.
Onda odi u drugi forum group: SNHO!
Ako je dug države 1,3 milijarde kuna, a planiraju ga platiti slobodnim dionicama LRH kojih država ima još 177.273, znači da bi to iznosilo oko 7300 kn po dionici. Ako je dug 1 milijardu kuna, a plate ga s 177.273 dionice LRH, znači da bi to bilo oko 5600 kn po dionici LRH. Javna ponuda analogno tome mogla bi biti između 5600-7300 kn.
Ovo je moje razmišljanje pa slobodno dajte vaše varijante….U svakom slučaju i u svim varijacijama, cijena od 2000 kn za dionicu LRH je smijurija
mudro zboriš. država će se pokušati svim silama izboriti za što veću cijenu LRH pri dogovoru jer bi razliku morali namiriti cashom kojeg nemaju na bacanje. sviđa mi se tvoje razmišljanje.
danas smo odradili fini rast sa pristojnim prometima. neki su izlazili, pretežno oni zaboravljeni nalozi na prodaji, neki su kupovali i to s prilično velikim nalozima, neki su od straha prodali jer misle da će moći kupiti jeftinije. činjenica je da je situacija vruća, da se očekuje ponuda veća od 5000 kuna i da se ponuda očekuje vrlo skoro. zato ova dionica prkosi crobex-u, a ionako je fundamentalno debelo ispod cijene. Ja mislim da većinu ovih prometa proteklih dana radi SNHO koji kupuje masovno dionice i pohranjuje ih na skrbničke račune kako bi mu preostalo što manje slobodnih dionica za ponudu, čime će uštedjeti znatan novac. uz sve, strogo se pazi da cijena ne skoči previše u jednom danu ili da ode u blokadu. lijepo je znati da netko pazi na sve detalje. čuvajte vaše LRH dionice. Uskoro ćemo ih prodati puno skuplje.
LRH blokirana u 16:00.
[rolleyes]
a ja prodao. e sad jel to dobro ili nije..
Svidilo se Samodolu imat izvanredne sjednice.Dionice ne smiju rast ,samo padat.Po ovom principu mogli
bi sad zaustavit luke ….
..".ne znajući,pjevajući, slavim ove dane što si (sam) tu."..
Bit će to dobro.Jel tako, Ostoja [proud]
Znaci, do petka bi se trebalo znati sto je s nagodbom.
A zasto nije blokirano trgovanje SNHO-R-A?
Samodol je totalno rastrojen, prvo se Linić izlaje sa objavom na portalu da je dogovor praktično postignut a onda još i zaboravi SNHO. Kakav lik – tko je njega tamo postavio ja stvarno neznam. Daj mi molim te objasnite moj Samodolu kako če te me spriječiti da odem do javnog bilježnika i kupim od frenda dionice LRH i odnesem ih u petak u SKDD. Jel taj čovjek čita poslovne portale ??? – ili je toliko u egotripingu da mu je to ispod časti ??? I kaj će sad uhapsiti Linića??? (makar mislim da to nebi bilo loše – pa da ode na liječenje od teške šizofrenije) Da sam mu ja poslodavac dobio bi nogu odande like-now!
Samodol je totalno rastrojen, prvo se Linić izlaje sa objavom na portalu da je dogovor praktično postignut a onda još i zaboravi SNHO. Kakav lik – tko je njega tamo postavio ja stvarno neznam. Daj mi molim te objasnite moj Samodolu kako če te me spriječiti da odem do javnog bilježnika i kupim od frenda dionice LRH i odnesem ih u petak u SKDD. Jel taj čovjek čita poslovne portale ??? – ili je toliko u egotripingu da mu je to ispod časti ??? I kaj će sad uhapsiti Linića??? (makar mislim da to nebi bilo loše – pa da ode na liječenje od teške šizofrenije) Da sam mu ja poslodavac dobio bi nogu odande like-now!
Što više reći o čovjeku koji svoju karijeru duguje isključivo tome što je bio pomoćnik debelom kad je ovaj bio gradpnačelnik V.Gorice.