LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Linić spominje da bi po njegovu mišljenju SNHO trebao dobiti 560 milijuna vrijednosti dionica na ime duga. Ako taj iznos podijelimo s nominalom eto nas taman na nekih 175000 dionica koliko HFP i ima u svom portfelju. Meni se čini da će tako i biti obzirom da je SNHO već prihvatio činjenicu da Opatija ima svojih 25%+1. Znat ćemo uskoro.

Ako Sporazum ide po nominali, onda i javna ponuda ide najmanje po nominali od 3200 kn [thumbsup]
[/quote]

Eto Linić kaže da dionica vrijedi 5.140 kn

1,300 mil / 253000 (84%) = 5.139

[wink]
[/quote]
njemu vrijedi,da nije bilo njega nebi niti bilo ovakve trakavice,i ova stvar bi se riješila već odavno.

tu tu, vlakić se pokrenuo…

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

evo, čak i liniću LRH vrijedi preko 5000 kuna. nema danas blokade jer nema slovenskih fond-managera koji jako preferiraju ovu dionicu. dečki su spojili 1. maj i slovenski nacionalni praznik i otišli na jedrenje na jadran. No, kad se oni vrate, cijena neće ovako slabo rasti jer njima je dosta 100-150% na ovu cijenu. čini se da treba izdržati još jako malo, a u međuvremenu je krajnje vrijeme da cijena pređe 3000 kuna.

...povijest se ponavlja...

Za ljubitelje kurioziteta – 15.15 K 303 P 303

Linić spominje da bi po njegovu mišljenju SNHO trebao dobiti 560 milijuna vrijednosti dionica na ime duga. Ako taj iznos podijelimo s nominalom eto nas taman na nekih 175000 dionica koliko HFP i ima u svom portfelju. Meni se čini da će tako i biti obzirom da je SNHO već prihvatio činjenicu da Opatija ima svojih 25%+1. Znat ćemo uskoro.

Ako Sporazum ide po nominali, onda i javna ponuda ide najmanje po nominali od 3200 kn [thumbsup]
[/quote]

opet se javljaju ovi koji hoće sve po 3200!

Kakve veze ima nagodba u odnosu na datum obveze!???
Pa mogla je RH dati LRH po 1 Kn…svejedno bi obveza bila na dan kada je ona nastala a to nema veze s nagodbom. WTH???

Ili ja opet nemam dovoljno logike za pravne stvari?

Hvala

I 1. na prodaji odmah povukao 50 kom.
Izgleda da nije ljubitelj.

odite vriti i vi i linić i burza i vijesti
odem sat vremena nekaj van obaviti auto srediti a vi ovdje divljate
dajte još jednu korekciju nemam sad para za utući a 3500 mi se nece davati za 3 dana

Postanite Eu-robovi

nekom je salo da ne poleti samo dokle
daj caru carevo i polako izlazimo na 5000 kaj veliš delboy

[/quote]

opet se javljaju ovi koji hoće sve po 3200!

Kakve veze ima nagodba u odnosu na datum obveze!???
Pa mogla je RH dati LRH po 1 Kn…svejedno bi obveza bila na dan kada je ona nastala a to nema veze s nagodbom. WTH???

Ili ja opet nemam dovoljno logike za pravne stvari?

Hvala
[/quote]

potpuno dobro shvaćaš stvari. mogu oni misliti da će ponuda ići po 3200, ali neće. obveza ponude i dalje stoji za opatiju i ostoja će morati preuzeti tu ponudu ako se mene pita, dakle cijena bi morala biti 5995 kuna po dionici. oni će sporazum napisati u nominali, no mi imamo ponudu grada za 5995 i ostoja bi to morao preuzeti. moguće je i da hoće jer i to je debelo ispod realne vrijednosti LRH.

Ima podloge , ima , veli i Slavko , iako već godinama tvrdi da on ne bi nikada potpisao nagodbu i ostavio problem pod tepihom do vjećnosti , nažalost. Ali dosli su neki novi klinci , neopterećeni i odlučni.

nekom je salo da ne poleti samo dokle
daj caru carevo i polako izlazimo na 5000 kaj veliš delboy

sumnjam da će na 5000 jer ponuda grada, a i ostoje ako je preuzme, bila bi 5995 pa treba ostaviti nešto i za tjedne prije ponude, ali 4000-4500 za prvu rundu ne bi bilo loše, no to će biti nakon objave. do tada bismo mogli lagano preći 3000 kuna, čim se maknu ovi lažni nalozi. polako, sada treba ostati priseban i čuvati dionice do kraja. šteta je prodati poput ovog danas ispod 2000 kuna koji je odmah popušio 10%, a uskoro i puno više. ali , nekima treba za lijekove i za hranu pa prodaju – inače nema valjanog razloga zašto prodavati nešto što vrijedi najmanje 5995 kuna u ponudi koja je važeća.

A obveza Opatije? Sve ih bumo tužili!

Kamelija, simbol Opatije!

New Report

Close