LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zahvaljujući informaciji na jednom drugom forumu od "torente" korisnika:

http://www.novilist.hr/Vijesti/Kronike/saborsku-raspravu-zamjenjuje-lob.aspx

"Na novinarsko pitanje očekuje li tijekom ovog tjedna dogovor između Darka Ostoje i Vlade prema kojem bi Ostojin i njegov SN Holding dobili 59 posto dionica Liburnia Riviera Hotela, Linić tvrdi:

– Ostoja bi po arbitražnom sporazumu trebao dobiti 560 milijuna kuna, a već je dobio milijardu i 300 milijuna kuna. Ne bi me čudilo da premijerka Kosor bez zakonskih obveza opet udvostruči njegovo bogatstvo."

Vaš link

evo malo novosti, dal su relevantne, bumo videli

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/turizam/linic-ako-vlada-ostoji-opet-da-1,3-milijarde-kuna,-to-je-nezakonito,76439.html

"…politika koja omogućuje da se bogati još više obogate, komentirao je SDP-ovac Slavko Linić spekulacije da će se Vlada do kraja tjedna s Ostojom nagoditi oko vlasništva nad najvećim kvarnerskim hotelskim lancem."

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

Ovi iz SDPa bi se konačno trebali dogovoriti što podržavaju. Kako to lijepo izgleda u HDZu, članstvo je uvijek ZA, nema šanse da se itko pobuni protiv bilo čega što središnjica odluči. Prvo TITO,TITO, pa FRANJO; FRANJO, pa IVO, IVO, sad Jadranka, Jadranka…tko zna dokle će dogurat. Podsjećaju me na sinjske alkare, trčali bi i za sultana samo nek se trči i dijele pokloni. Linić je protiv, ovi iz Opatije za, Milanović nema pojma o ničemu….i htjeli bi vlast [tongue]

Nema nikakve reakcija na burzi na ovaj članak?
Čak se netko pokušava iskrcavati na 2000?
Ne zna kako to drugi tumače, ali ja ovo čitam kao done deal….a čisto sumnjam da će ponudi ići niže od barem 25% na trenutnu cijenu….

"Za najavu nove nagodbe Vlade s SN Holdingom Darka Ostoje Linić upozorava da je saborska pauza najbolji trenutak za sklapanje takvog novog nezakonitog sporazuma.

»Ostoji je trebalo biti isplaćeno 560 milijuna, a sve ostalo su štetni i nezakoniti poslovi. Nažalost, najave imaju podlogu i vjerujem da će novi nezakoniti ugovor s bogatašem Ostojom biti sklopljen«, zaključio je."

Vaš link

Linić spominje da bi po njegovu mišljenju SNHO trebao dobiti 560 milijuna vrijednosti dionica na ime duga. Ako taj iznos podijelimo s nominalom eto nas taman na nekih 175000 dionica koliko HFP i ima u svom portfelju. Meni se čini da će tako i biti obzirom da je SNHO već prihvatio činjenicu da Opatija ima svojih 25%+1. Znat ćemo uskoro.

evo malo novosti, dal su relevantne, bumo videli

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/turizam/linic-ako-vlada-ostoji-opet-da-1,3-milijarde-kuna,-to-je-nezakonito,76439.html

"…politika koja omogućuje da se bogati još više obogate, komentirao je SDP-ovac Slavko Linić spekulacije da će se Vlada do kraja tjedna s Ostojom nagoditi oko vlasništva nad najvećim kvarnerskim hotelskim lancem."

Ako se doista nagode do kraja tjedna, onda će LRH biti lansirana na 2500-3000 kn. Strpljlivost bi napokon mogla biti nagrađena [smiley]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Linić spominje da bi po njegovu mišljenju SNHO trebao dobiti 560 milijuna vrijednosti dionica na ime duga. Ako taj iznos podijelimo s nominalom eto nas taman na nekih 175000 dionica koliko HFP i ima u svom portfelju. Meni se čini da će tako i biti obzirom da je SNHO već prihvatio činjenicu da Opatija ima svojih 25%+1. Znat ćemo uskoro.

Ako Sporazum ide po nominali, onda i javna ponuda ide najmanje po nominali od 3200 kn [thumbsup]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Ako Sporazum ide po nominali, onda i javna ponuda ide najmanje po nominali od 3200 kn [thumbsup]
[/quote]

Eto Linić kaže da dionica vrijedi 5.140 kn

1,300 mil / 253000 (84%) = 5.139

[wink]

Što god da se valja iza brda, meni se odavde ne mrda [cool]

mrdat će se ali samo up [smiley]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

New Report

Close