LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Znate li vi kako upravni sud sudi ?

Nazove ih "barba" i kaže "dečki, saćemo ovako…" ?
[/quote]

Odličan 5 …….nađu oni tamo neku greškicu pa vrate slučaj predhodnoj instituciji….ovi predhodni nešto malo izmjene….vi (stranka) niste tom promjenom zadovoljni pa opet tužite upravnom sudu…..ovaj presudi a vi opet nezadovoljni pa tužite vrhovnom sudu…ovaj presudi a vi opet nezadovoljni pa tužite u Strasbur…oni vam odbace zbog neke sitne pogreške (sud u Strasburu sudi samo 5% od prispjelih tužbi a 95% odbacuje u startu zbog …nađu oni već nešto)

..e da,upravni sud upravo ovih dana rješava predmete iz 2006g….info 100% točan [sad]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Upravni sud rješava po prilici 3 godine, a zna biti zaostataka, ne treba ti tu nikakav posebni info. Google is your friend.

Only God, Muammar and Libya!

Mislim da sada nema "šanse" za zaključenje "nagodbe s Ostojom".Tko bi se to usudio učiniti!!!

Tko bi se usdio učiniti? Isti ovi.
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/dubrovacki-hoteli-prodaju-se-u-bescjenje.html
Moji su iz Dubrovnika, pa znam situaciju….strašno!
Za bisaka i sve koji tako misle to je žiiv dokaz da dogovora ima i da ih mora biti a ovaj primjer pokazuje dokle se još daleko može ići čak i danas

da ne spamamo forum svi mediji su prenjeli jućerašnje Josipovićeve izjave i poziv državi da riješi slučaj LRH!!

No evo jedan tekst koji to i nadograđuje i ponovo nagovještava dogovor sa SNHO kao riješenje:

http://www.novilist.hr/Vijesti/Kronike/saborsku-raspravu-zamjenjuje-lob.aspx

jutro..
samo da komentiram ovaj članak
http://www.novilist.hr/Vi…pravu-zamjenjuje-lob.aspx

win win sitacija..ponuda ce biti ili s jedne ili s druge strane…
tako da ne vidim razloga za paniku..bit ce para 🙂
hvala

Jedna veeelika mutna bara, kao i do sada… nećemo poštovati donešene odluke već idemo pokušati izvrdati na sve nemoguće načine, pa ako ni to ne uspije idemo dalje 🙂 zavlačiti godinama, a onda jednog dana kad kamate budu prelazile i troduple znamenke, a svi sudovi presude isto, da se ponuda mora dati, e onda možemo nahuškati ljude na prosvjede, pa to više neće biti problem grada već države. I što je najžalosnije onda će se zagrabiti iz proračuna i mi ćemo vjerojatno dobiti svoje plus masne kamate, a država će opet uzeti privatnom sektoru i radnicima, staviće neki novi harač, da pokrpa rupe. Koji besmisao cijele priče, žalosno je da se ništa ne može riješiti normalno već se uvijek računa na neke ekstremne poteze i situacije a zakoni se, čak ni oni koje su vladajuće garniture donijele s ciljem sebi u korist, pokušavaju izvrdati.

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

Kaze novinar:

"Teško je vjerovati da će se blokirati gradski proračun, ali on bi mogao biti ozbiljno ugrožen tužbama malih dioničara nakon kojih bi Grad bio prisiljen otkupljivati dionice po tri puta većoj cijeni od realne, ali i milijunskim kaznama koje Hanfa može »odrezati« zbog nepoštovanja njihove odluke"

Evo, covjek zna koliko je realna cijena LRH hahaha.. svasta!

Kaze novinar:

"Teško je vjerovati da će se blokirati gradski proračun, ali on bi mogao biti ozbiljno ugrožen tužbama malih dioničara nakon kojih bi Grad bio prisiljen otkupljivati dionice po tri puta većoj cijeni od realne, ali i milijunskim kaznama koje Hanfa može »odrezati« zbog nepoštovanja njihove odluke"

Evo, covjek zna koliko je realna cijena LRH hahaha.. svasta!

Novinar, koji mudri poznavaoci prilika, moš mislit. Na svoj koži sam osjetio njihove neistine, oni su u našoj priči nebitni.

Kamelija, simbol Opatije!

dosta žalosno da jedna liburnia vrijedi 2000 milje kuna za mene poražavajuće
kupovao sam po 6000 ali i po 1000 od 2005 sam u dionici i svaki dan mislim sad će
ovo je sramota za sve za hanfu i hfp i državu jedino što me još drži da nepuknem je gosp.delboy

dosta žalosno da jedna liburnia vrijedi 2000 milje kuna za mene poražavajuće
kupovao sam po 6000 ali i po 1000 od 2005 sam u dionici i svaki dan mislim sad će
ovo je sramota za sve za hanfu i hfp i državu jedino što me još drži da nepuknem je gosp.delboy

pa što je tu žalosno? nekad je cijena na burzi veća od realne, nekad je manja. sada je definitivno manja i stoga je to prilika za one koji imaju love da dokupe ili da kupe. a mi ćemo uskoro sigurno dočekati zadovoljenje naših potreba.

...povijest se ponavlja...

Pa dajte prestanite sa ovim "realnim" cjenama. Nešto nervoznim me rade.

Pa dajte prestanite sa ovim "realnim" cjenama. Nešto nervoznim me rade.

zašto. pa lijepo sam objasnio. to što novinari ne shvaćaju što je realno , to je druga stvar. svakome je drugo realno, a ja radim usporedbe sa sličnim dionicama na sličnim destinacijama i te usporedbe kažu da LRH mora vrijediti cca 9000 kuna po dionici, a isto misli i ostoja (prelistati malo forum na tu temu). Dakle, nekome ovo vrijedi 2500, drugome 12000 kuna, ali realno je ono što se dobije usporedbom sa tradicionalnim tržištima kapitala, a to je oko 2,5-3 booka za ovakvog hotelijera na fancy-destinaciji. naravno, sve je relativno ali tu smo negdje.

...povijest se ponavlja...

New Report

Close