LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A ako vrate dionice hfp-u, a on ih preda nazad opatiji te onda zajednički daju ponudu po prosječnoj cijeni i on sve otkupi. Naravno to sve reguliraju sporazumom. Ovo je hipotetski slučaj pa me nemojte razapeti [smiley]

Mean people suck and nice people swallow!

Pero, kaj si ti onaj "rudlavi" predlagač zakona?
jer i on je isto u saboru rekel, poglej snimku

Sorry ljudi gornji post je nerazumljiv [lol] Htjedoh reći, ako Opatija vrati dionice hfp-u, a hfp ih da ostoji, a ostoja temeljem sporazuma (nagodbe) prenese 25%+1 na Opatiju i onda oboje daju ponudu po prosječnoj cijeni, a on sve otkupi u ponudi. Tada Opatiji ostaje 25+1, ostoji ostatak, jedino ostaje problem s aktualnom ponudom koju mora dati sada opatija. Pretpostavka je da će ih mali dioničari tužiti i onda kako budu dobivali tim dioničarima će se isplatiti (vjerovatno ostoja jer mu nije u interesu da mu se razbucaju nekretnine, a kako će to riješiti s opatijom – opet vjerovatno istim sporazumom)-uf jesam li ga svašta nadrobio [lol]

Pero, kaj si ti onaj "rudlavi" predlagač zakona?
jer i on je isto u saboru rekel, poglej snimku

heheh dobar, nisam ja taj uvaženi gospodin, ali da isto je rekao citiram:"što im onda preostaje nego vratiti dionice hfp-u".

Ona ljepa teta je rekla da je konačni akt u upravnom postupku već donesen??!! …da l da joj vjerujem s obzirom da imam dosta loša iskustva s ljepoticama……….. [cool]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

izgleda da u našoj više vrijedi neka izjava anonimnog novinara
nego rasprava u saboru

Ona ljepa teta je rekla da je konačni akt u upravnom postupku već donesen??!! …da l da joj vjerujem s obzirom da imam dosta loša iskustva s ljepoticama……….. [cool]

Je,i protiv konačnog upravnog akta može se pokrenuti postupak na Upravnom sudu kao všoj instanci

evo djeco pa gledajte

http://itv.sabor.hr/video/default.aspx?TockaID=4112

Svaka čast na linku!!!
Nisam znao da ima na netu ovaj prijenos.
THX na info…

Upravo je bilo glasovanje u Saboru: 75 protiv, 3 suzdr., 35 za SDP-ov prijedlog zakona.

Upravo je bilo glasovanje u Saboru: 75 protiv, 3 suzdr., 35 za SDP-ov prijedlog zakona.

A cijena ni da mrdne
niti tko kupuje niti prodaje

A cijena ni da mrdne
niti tko kupuje niti prodaje

[/quote]

2.7% up nije loše….
Nikada nismo zahvalni a niti zadovoljni s "malim"!
😉

kolega kako da se informacija
nije objavila nema je nigdje osim na forumu i u saboru
a ima nas koji vjeruju u 6000 [pray] a nama je to bitno

New Report

Close