A ako vrate dionice hfp-u, a on ih preda nazad opatiji te onda zajednički daju ponudu po prosječnoj cijeni i on sve otkupi. Naravno to sve reguliraju sporazumom. Ovo je hipotetski slučaj pa me nemojte razapeti [smiley]
Sorry ljudi gornji post je nerazumljiv [lol] Htjedoh reći, ako Opatija vrati dionice hfp-u, a hfp ih da ostoji, a ostoja temeljem sporazuma (nagodbe) prenese 25%+1 na Opatiju i onda oboje daju ponudu po prosječnoj cijeni, a on sve otkupi u ponudi. Tada Opatiji ostaje 25+1, ostoji ostatak, jedino ostaje problem s aktualnom ponudom koju mora dati sada opatija. Pretpostavka je da će ih mali dioničari tužiti i onda kako budu dobivali tim dioničarima će se isplatiti (vjerovatno ostoja jer mu nije u interesu da mu se razbucaju nekretnine, a kako će to riješiti s opatijom – opet vjerovatno istim sporazumom)-uf jesam li ga svašta nadrobio [lol]
Pero, kaj si ti onaj "rudlavi" predlagač zakona?
jer i on je isto u saboru rekel, poglej snimku
heheh dobar, nisam ja taj uvaženi gospodin, ali da isto je rekao citiram:"što im onda preostaje nego vratiti dionice hfp-u".
Ona ljepa teta je rekla da je konačni akt u upravnom postupku već donesen??!! …da l da joj vjerujem s obzirom da imam dosta loša iskustva s ljepoticama……….. [cool]
Ona ljepa teta je rekla da je konačni akt u upravnom postupku već donesen??!! …da l da joj vjerujem s obzirom da imam dosta loša iskustva s ljepoticama……….. [cool]
Je,i protiv konačnog upravnog akta može se pokrenuti postupak na Upravnom sudu kao všoj instanci
evo djeco pa gledajte
Svaka čast na linku!!!
Nisam znao da ima na netu ovaj prijenos.
THX na info…
Upravo je bilo glasovanje u Saboru: 75 protiv, 3 suzdr., 35 za SDP-ov prijedlog zakona.
A cijena ni da mrdne
niti tko kupuje niti prodaje