LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koja raja ? Šta raja zna o tome, o vrijednosti LRH i cijeni po kojoj SNHO trebao dobiti te dionice ?
Kolega, znate li vi koja je ta cijena i ako znate , zašto mislite, da je to prava cijena ?

Ja ne ne znam, nemam pojma koja bi to trebala biti cijena, ali mislim, da bez javnog natječaja za dionice LRH koje su u državnom vlasništvu to nikada nećemo saznati.

Kolega nemojte zanemariti danasnji senzibilitet javnosti, nisu vise devedesete da se razumijemo, klima se drasticno promijenila.
Prospekt LRH je jako zgodno stivo, (istina, mozda malo zastarjelo, sa par zvjezdica na hotelima manje nego danas), i moze vam pomoci u procjeni vrijednosti, zavirite malo..
Ja svoju procjenu imam i samo cu vam reci da nije ni blizu ovoj smijesnoj sadasnjoj cijeni.
Pa pobogu, ljudi, jel vi znate uopce sto se ovdje prodaje i na kojoj lokaciji?!?!

je neka vijest na vidiku

Očigledno imamo kupca na 2100.

imat cemo mi i kupaca preko 2500 uskoro….puno prije nego sto drukeri misle…

jos stignete unutra, cijena je bagatela 😉

sada molim koju jedinicu da me oraspolozi jer su jedinice u savrsenoj korelaciji sa povecanjem mog portfelja…pearsons coefficient close to 1….

[thumbsup]

"Day after yesterday"

Ja svoju procjenu imam i samo cu vam reci da nije ni blizu ovoj smijesnoj sadasnjoj cijeni.
Pa pobogu, ljudi, jel vi znate uopce sto se ovdje prodaje i na kojoj lokaciji?!?!

Ajde nam barem reci jel’ tvoja procjena veća ili manja od ove "sadasnje smijesne cijene"?
Hvala,
[pray] 5800

nek se spusti pajdo a ne ovak za 1 lipu

Očigledno imamo kupca na 2100.

… a očito imamo i prodavače zadovoljne s tom cijenom.

Lijep iskrcaj na 2100.

Kune nisu problem, kuna nema

Lijep iskrcaj na 2100.

Misliš UKRCAJ? [proud]

oba dvojici dogovor brajo

Poštovani kolega PeroS mislim da je iz odgovora društva LRH jasno da isti kao i mi nemaju saznanja
o mogućoj nagodbi i da su im medijske spekulacije jedini izvor informacija.
Vaša interpretacija o "znanju nekoga" je jednostavno netočna.
Sve ukazuje upravo suprotno.
Uvjeren sam da če Država izbjegavati nagodbu.
Da to želi ne bi vodila sporove!!!
Pozdrav

Mislim, da ne treba pretjerivati u tome, da političare, upravu LRH i novinare doživljavate kao ozbiljne, mudre i promišljene ljude koji uvijek znaju što govore. Tako, da je vrlo riskantno špekulirati s time tko je što rekao i što to znači. Što hoću reći , to da je pokoja rečenica/izjava/ naslov članka jednostavno takav, jer je autor glup, funkcionalno nepismen ili samo površan.
[/quote]

Moram se složiti s Vama kolega, novinari su često teledirigirani igrači, često deformiraju informacije, što sam se na svojoj koži osjetio i to višekratno. Treba biti strpljiv, skupljati informacije i čekati.

Kamelija, simbol Opatije!

Ja očekujem da će Sabor odbiti zahtjev SDP jer kud bi došli da svaka šuša dobije 25% udjela u firmi i još bez obveze preuzimanja. Kao prvo štite se od pohlepnih lokalaca širom Hrvatske. Kao drugo retroaktivni zakoni su upitni s obzirom na pregovore s EU jer to nije vladavina prava nego politike. SDP predlaganjem zakona pokazuje da pokušava pomoći Opatiji, a HDZ će nakon što odbije zakon predložiti nagodbu koja će spasiti Opatiju, a izgledat će da na tome ne inzistira Vlada nego da se pomaže Opatiji. U tu priču bi se idealno poklopila visoka cijena preuzimanja za SN HOLDING jer bi protivnih glasova bilo još manje. Nisam siguran u visoku cijenu, ali sam siguran da su neku priču dogovorili SDP i HDZ. Stvar je sigurno osjetljiva i teško je predvidjeti koliko će komplikacija biti, ali nešto se odigrava.

Vrlo zanimljive teze. Neki će reći nemoguće, no mislim da kod ovakvih pregovora političari suprotstavljenih blokova međusobno trguju na "opće zadovoljstvo".

Kamelija, simbol Opatije!

Ovaj ukrcaj-iskrcaj danas na 2100 nije za zanemariti…..ipak je netko bio spreman na ovoj razini uloziti vise od 250000kn u LRH (30+30+30 na 2100 i još jedan nalog od 30kom na 2150 koji je nakon nekog povučen, ali je skoro sigurno od istog kupca)….
Jasno je da ima dosta onih koji će prodati na 2100 i ostvariti solidnu dobit ako su kupovali na vrijeme, ali je indikativno da jedan kupac sada uzima takve količine….

New Report

Close