LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega Pero S,to je bilo prije demantija HFP-a i izjave društva LRH na burzi.
Sada je jasno da članci nisu zasnovani na činjenicama.
Radilo se možda o "probnom balonu" koji očito nije prošao.
Sukladno tomu treba se pomiriti sa realnošću.
Vađenje nečijih citata iz drugog vremena (kada okolnosti nisu bile jasne) neće povećati Vaš
kredibilitet kao i olako posezanje za teškim objedama drugih koji ne dijele Vaše mišljenje i
nadanja.
Pozdrav

@bisakovi
ok, smatraš da dionica vrijedi 1500kn i prodao si je kao precjenjenu i zaradio.
Bravo za tebe.

Sad nas možeš napustiti kako bi mi, postojeći dioničari, gubili novac u miru.

Sukladno tomu treba se pomiriti sa realnošću.

Pozdrav

Pogledajte stanje na gledalici.
I dalje se ne može kupiti više od 5 komada ispod 2200……to je realnost…… [yawn]

Ja očekujem da će Sabor odbiti zahtjev SDP jer kud bi došli da svaka šuša dobije 25% udjela u firmi i još bez obveze preuzimanja. Kao prvo štite se od pohlepnih lokalaca širom Hrvatske. Kao drugo retroaktivni zakoni su upitni s obzirom na pregovore s EU jer to nije vladavina prava nego politike. SDP predlaganjem zakona pokazuje da pokušava pomoći Opatiji, a HDZ će nakon što odbije zakon predložiti nagodbu koja će spasiti Opatiju, a izgledat će da na tome ne inzistira Vlada nego da se pomaže Opatiji. U tu priču bi se idealno poklopila visoka cijena preuzimanja za SN HOLDING jer bi protivnih glasova bilo još manje. Nisam siguran u visoku cijenu, ali sam siguran da su neku priču dogovorili SDP i HDZ. Stvar je sigurno osjetljiva i teško je predvidjeti koliko će komplikacija biti, ali nešto se odigrava.

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Poštovani kolega PeroS mislim da je iz odgovora društva LRH jasno da isti kao i mi nemaju saznanja
o mogućoj nagodbi i da su im medijske spekulacije jedini izvor informacija.
Vaša interpretacija o "znanju nekoga" je jednostavno netočna.
Sve ukazuje upravo suprotno.
Uvjeren sam da če Država izbjegavati nagodbu.
Da to želi ne bi vodila sporove!!!
Pozdrav

Pokušaja nagodbe je već bilo, toliko o tome da nagodbu izbjegavaju. I nije država ta koja je pokrenula sporove već SNHO, toliko o tome. Optužujete neke da stvaraju nekakve konstrukcije, a niste ni vi daleko od toga samo u suprotnom smjeru. Trenutno je stanje ni da ni ne. Ovakvih situacija je već bilo. Bez brige, budete znali po cijeni SNHO i LRH da li je nagodba postignuta ili ne.

Only God, Muammar and Libya!

pa nama nije ni stalo da sn dobije lrh

nego da se pokrene privatizacija pa ako vridi 2 ok ako 3 dobro a realno je oko 5

pa tko voli nek izvoli javni natječaj
kakav sn oni su u banani

E bravo, vidis, to bi bilo lijepo! [thumbsup]
No izgleda da ce ga ipak SN dobiti.. prilicno gotova stvar, teren je spreman da spremniji nemoze biti. Jos jedino da vidimo posto, ali mislim da nece biti malo jer ce ih raja razapeti ako te hotele posteno ne plate.

No izgleda da ce ga ipak SN dobiti.. prilicno gotova stvar, teren je spreman da spremniji nemoze biti. Jos jedino da vidimo posto, ali mislim da nece biti malo jer ce ih raja razapeti ako te hotele posteno ne plate.
[/quote]

trenutno je nerealno ocekivati bilo koji drugi potez, dok traju sporovi ne moze se ici u privatizaciju jer tko bi u ovakvoj situaciji uopce pristao kupiti nesto sto je predmet spora (visetrukog) (Opatija – LRH, SNHO – HFP, Dioničari – Opatija)

Cesto se zadnjih dana ovdje spominju novinski clanci, no nisam primjtio da je netko spomenuo odakle je sve poteklo: na ročištu TS u Rijeci u sporu SNHO – HFP strane su zatražile odgodu zbog izvansudske nagodbe. Ta je vijest potaknula članke u Nacionalu, Jutarnjem itd..

Prvi članci su ćak bili i solidno napisani (tj očito su ipak s nekim razgovarali a ne sami pravili konstrukcije, vidljeve su tek neki promašaji tipa 160 mil poreza itd.. što znaći da su zapisali neke brojeva pa to onda pokušali sami protumačiti) Ovo što se poslje piše po portalima je čisto prepisivanje. Ovih dana bit ćemo pametniji, odgođeno ročište je blizu, Sabor od sutra nastavlja zasijedanje, a to bi mogao biti poticaj da se stvari rasčiste jer ovako ne mogu ostati zauvijek. Vrlo je bitno da trenutno baš nitko ne "vrišti" protiv.

konačno jedan smisleni post kolege drazenni. pa stanke su na ročištu na sudu predložile odgodu radi izvansudske nagodbe koja je u tijeku. mislim da je to dovoljno da začepi usta bisakovi-u i ostalim drukerima prema dolje. znakovito je ponašanje nekih ovdje – dok su bili unutra (bisakovi naprimjer) drukanje je bilo maksimalno prema gore. sad je prodao i sad odjednom nema sporazuma. kriva procjena dječače – ima sporazuma i cijena će čim bude objavljen tako žestoko prema gore da ćeš plakati zajedno sa svojim drugarima koji ovdje dijele jedinice nama koji već godinama pišemo konstruktivno i istinito i uvijek smo na liniji obrane LRH od ovakvih hijena. Dakle, stranke u sporu su same rekle da je u tijeku nagodba pa stoga pričekajmo da vidimo što će se dogovoriti. Do tada – čuvajte vaše dionice jer uskoro će vrijediti puno puno više. Puuuuno više. A ovi ostali nek čupaju kosu.

...povijest se ponavlja...

[/quote]

Koja raja ? Šta raja zna o tome, o vrijednosti LRH i cijeni po kojoj SNHO trebao dobiti te dionice ?
Kolega, znate li vi koja je ta cijena i ako znate , zašto mislite, da je to prava cijena ?

Ja ne ne znam, nemam pojma koja bi to trebala biti cijena, ali mislim, da bez javnog natječaja za dionice LRH koje su u državnom vlasništvu to nikada nećemo saznati.

dajte kolege pa ovo je banana dionica
kolega delboy ti si moj mecena a ovi znalci odonosno
burzovni stručnjaci svi nek gledaju mućke možda nekaj i nauče

Očigledno imamo kupca na 2100.

New Report

Close