LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mene još nitko nije pitao o prijenosu dionica LRH-R-A. Halo? [lol]

14., 15., 16., 21., 22., 23., 28., 29. i 30. travnja 2010. godine
ove dane Sabor zasjeda tako da smo u laganom vakumu do dana D.

who dares, wins

http://www.seebiz.eu/hr/burze/lrh-ne-znamo-nista-o-nagodbi-izmedu-hfp-a-i-sn-holdinga,73962.html

Taj Seebiz stvarno nema pametnija posla nego da smišlja naslove članaka koji govore sami za sebe….

briga me za sabor jer sdpov prijedlog je protuustavan i stavlja lokalne jedinice u povlašteni položaj na tržištu kapitala i stoga je upitno hoće li to proći. sumnjam da hoće, ali pošto je ovo balkan sve je moguće, no ja ću pokrenuti ustavnu tužbu ako to prođe. čuo sam iz još jednog izvora da se doista radi na sporazumu koji bi zadovoljio sve strane, pa čak i male dioničare jer ostoji tužbe kasnije ne trebaju.stoga ne popuštajte na ove naslove jer to ionako pišu imbecili. ovdje ćete fino zaraditi.

...povijest se ponavlja...

Liburnia Riviera Hoteli d.d. – odgovor na upit Zagrebačke burze

12.4.2010 13:58:32
Na upit Zagrebačke burze o nagodbi vezano za prijenos dionica Liburnia Riviera Hotela d.d. društvo je dostavilo slijedeći odgovor:

"Nastavno na Vaš upit u svezi sa saznanjem o tijeku nagodbe između HFP-a i SN Holding d. d. slobodni smo izvijestiti Vas da Uprava LRH d. d. nema saznanja o tijeku nagodbe te da Uprava Društva prati informacije objavljene u medijima."
http://www.zse.hr/default.aspx?id=29686

Tko je dvojio da li postoje razgovori o nagodbi, više ne bi trebao dvojiti, zar ne?

Kamelija, simbol Opatije!

P/E je 442…

P/E je 442…

Visoki P/E između ostalog znači i da je jako puno očekivanja od te dionice, tako da se može tumačiti kao pozitivan signal. Kada sve uzmemo u obzir mislim da se ovdje upravo o tome radi [thumbsup]

Mean people suck and nice people swallow!

http://www.seebiz.eu/hr/burze/lrh-ne-znamo-nista-o-nagodbi-izmedu-hfp-a-i-sn-holdinga,73962.html

Evo komentar tog članka:
"Namjerna pogrešna interpretacija
4/12/2010 5:15:06 PM by contumax
Poštovani,
Naslov članka:"Ne znamo ništa o nagodbi između HFP-a i SNHO-a" nikako ne odgovara sadržaju priopćenja kojeg je burzi dostavila uprava LRH. Nastavno, ne odgovara niti samom sadržaju Vašeg članka. Uprava niti jednom riječju u priopćenju nije navela da ne zna ništa o nagodbi između HFP-a i SNHO-a, već su nedvosnmisleno naveli da:"nemaju saznanja o tijeku nagodbe. Ukoliko je želja autora članka bila objektivno prenošenje tada bi ispravan naslov članka trebao biti:"Nemamo saznanja o tijeku nagodbe između HFP-a i SNHO-a". Ovakvim namjerno pogrešnim naslovom u bitnome ste izmijenili sadržaj izjave uprave LRH koja je dostavljena burzi. De facto je riječ o krivom prenošenju cijenovno osjetljivih informacia. Budući ste ozbiljan portal očekujem da ćete gore opisanu namjernu pogrešku vrlo brzo ispraviti. Ujedno vam skrećem pažnju na Zakon o tržištu kapitala i njegove kaznene odredbe, te da nije naveden autor članka. Također primjetite da je nakon objave vašeg članka cijena snho-a pala sa 160kn na 153kn, tako da je i stvarna šteta lako utvrdiva. Srdačan pozdrav"

Što mislite zašto je nekome u interesu spustiti cijenu ovakvim člancima?
Da li zbog dokupa ili ima još pokoji razlog??

Što mislite zašto je nekome u interesu spustiti cijenu ovakvim člancima?
Da li zbog dokupa ili ima još pokoji razlog??

a nije ti palo na pamet da je to istina što piše da nema nagodbe? Ostoja je demantirao nagodbu, LRH kaže da pojma nemaju o tome i da smao čitaju novine, HFP kaže da njegov upravni odbor, koji je jedini mjerodavan, o tome uopće nije raspravljao, pa nagodba nije niti mogla biti poslana Bajiću kako se laže već 2 mjeseca po novinama i forumu. glavno da je LRH narasla s 1500 na 2100 na temelju nepostojeće nagodbe. nice

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Ovo je smiješno, pa i sama burza je pitala lrh za saznanja o tijeku nagodbe, dakle i oni znaju da je nagodba u tijeku[thumbsup] . Pogledajte očitovanje još jednom:"Na upit Zagrebačke burze o nagodbi vezano za prijenos dionica Liburnia Riviera Hotela d.d. društvo je dostavilo slijedeći odgovor:

"Nastavno na Vaš upit u svezi sa saznanjem o tijeku nagodbe između HFP-a i SN Holding d. d. slobodni smo izvijestiti Vas da Uprava LRH d. d. nema saznanja o tijeku nagodbe te da Uprava Društva prati informacije objavljene u medijima.""
http://www.zse.hr/default.aspx?id=29686

New Report

Close