LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Baš me obradovalo ovo danas. Izgleda da je ovo "done deal" [thumbsup]

Mean people suck and nice people swallow!

Da, ali sad više nije bitna tužba već eventualna nagodba. Moraju naći naćin da vuk (SNHO) bude sit a ovce na broju (Opatija). Samo ne znam šta investitori ćekaju, trebalo bi ipak cijenu držati na malo višem nivou, ne zbog prosijeka jer teško da će se on gledati, već više kao neku ishodišnu točku za eventualnu ponudu. Pri zadnjem dogovoru cijena je bila oko 2100-2200, a SNHO je dao ponudu na 3200, tj premiju od oko 50% na tržišnu cijenu.

Tekst iz Slobodne (29.3.)

najnovije informacije govore kako se između Vlade, HFP-a i “SN Holdinga” intenzivno radi na sklapanju nagodbe prema kojima bi “vuk bio sit, a ovce na broju”.

Evo citiraju me u Slobodnoj :))

Nadam se da pouzdane informacije novinara nisu razno razni forumi i naša prepucavanja na njima 🙂

Tekst je od nedjelje, znaći prije Nacionala..

http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/97226/Default.aspx

SNHO je u blokadi. Mogli bi i mi… [smiley]

ide lijepo po asku [thumbsup]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

U sat vremena pola miliona prometa 226 kom. Jučer čitav dan pa je bilo 534 000 kn ili 266 kom.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Ništa od blokade.
Previše je onih koji kapitaliziraju, ili znaju nešto više nego se piše.

evo sad na asku 59 kom na 2100 [angry]

ma fali nam samo jedna sluzbena vijest za katapultiranje u orbitu…

samo strpljivo, doci ce to na svoje…

[wink]

"Day after yesterday"

evo sad na asku 59 kom na 2100 [angry]

di nestade faca?

[proud]

"Day after yesterday"

Strpljivo! nešto se valja iza brda čim ovi iz SNHO ne odgovaraju na upite burze. Nemogu reći nema razloga za blokadu jer bi ih sutra mogli prozvati za laž.

pitanje je koja je cijena lrh za preuzimanje

Ništa od blokade.
Previše je onih koji kapitaliziraju, ili znaju nešto više nego se piše.
[/quote]
očito im ova cijena odgovara za prodaju,dali znaju nešto više ili ne vidjet ćemo u skorije vrjeme,ako dođe do dogovora na jesen ili cjene koja bi mogla biti ili nebiti u toj ponudi o kojoj se priča već 5 godina.

New Report

Close