jedno za gazdu jozu zakaj sn raste ak mora objavit ponudu za preuzimanje
a lrh ne kad i onako ne vrijedi više od 2000kn
Čovječe nerazmuljiv si…
@sokolić
vjerovatno, ipak još ide kruha i igara.
jedno za gazdu jozu zakaj sn raste ak mora objavit ponudu za preuzimanje
a lrh ne kad i onako ne vrijedi više od 2000kn
krleža naš
snho raste jer će dogovorom dobiti vrijednost – može on i na 400 ako se ostvari dogovor
lrh ti ništa ne vrijedi – pitaj delboya [thumbsup]
a sad se lijepo vratite na moje postove od dana objave obveze ponude za LRH od strane opatije i vidjet ćete da sam predvidio mogućnost da SNHO preuzme obvezu od grada i općina i da on omogući financiranje gradu da ispuni svoju obvezu. Sada se o tomu piše u medijima s pola godine zakašnjenja. Naravno, to je samo jedna od opcija, ali najviše veseli to što će ponuda ipak po 5990 kuna, naravno ako do toga dođe. Ali to nije sve, SNHO planira u LRH ukucati ogromne novce , a to znači da će sigurno nakon preuzimanja cijena dionica jako narasti, a ja očekujem da će LRH jednom kad sve bude gotovo koštati najmanje 9000 kuna po dionici, ako ne i više. No, zasad bi bilo dovoljno da cijena na burzi ode na preko 3000 kuna, jer to je još uvijek na toj razini mogućnost prinosa od 100% u slučaju da preuzmu obvezu od grada. Čuvajte dionice jer ako sad prodate, možda neće biti jeftinijeg dokupa više. Jako smo blizu kraju ove priče…
Ostoja će dobit povoljne kredite za obnovu pogotovo kad založi zasad neopterećen LRH
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/turizam/ebrd-zelimo-ulagati-u-hrvatske-hotele,72576.html
Ostoja će dobit povoljne kredite za obnovu pogotovo kad založi zasad neopterećen LRH
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/turizam/ebrd-zelimo-ulagati-u-hrvatske-hotele,72576.html
naglasio si najbitniju činjenicu – LRH je najmanje kreditno opterećena turistička firma u RH. Kredita gotovo da i nema, a time je i najpoželjnija udavača na tržištu. Uskoro će ova priča u finale i onda rasplet i brojanje lovice.
naglasio si najbitniju činjenicu – LRH je najmanje kreditno opterećena turistička firma u RH. Kredita gotovo da i nema, a time je i najpoželjnija udavača na tržištu. Uskoro će ova priča u finale i onda rasplet i brojanje lovice.
[/quote]
naglašavanje najbitnijeg mi je u krvi
pa tko zna pročitat nek pročita [wink]
Sad ćemo opet lagano do 1900…
mislim da ovaj puta necemo vise dolje….treca sreca je ovo nakon prva dva skoka 🙂
ovaj puta cemo se lansirati tamo di nam je mjesto (barem oko knjigovodstvene), a za dalje
cemo vidjeti sto su nam skuhali nasi pametni politicari u suradnji sa "poduzetnicima"
nakon skoro 2 godine cekanja nije mi problem jos koji mjesec pricekati rasplet ove price
i izaci van sa duplom zaradom…
pozdrav svima [thumbsup]
buksa
mislim da ovaj puta necemo vise dolje….treca sreca je ovo nakon prva dva skoka 🙂
ovaj puta cemo se lansirati tamo di nam je mjesto (barem oko knjigovodstvene), a za dalje
cemo vidjeti sto su nam skuhali nasi pametni politicari u suradnji sa "poduzetnicima"
nakon skoro 2 godine cekanja nije mi problem jos koji mjesec pricekati rasplet ove price
pozdrav svima [thumbsup]
buksa
[/quote]
a zašto bi uzeo 100% kad možeš 200%. vidiš da je izvjesno da će SNHO preuzeti obvezu opatije i okolnih općina, što znači da bi mogli ponuditi istu cijenu – ili veću, a cijena u preuzimanju ne smije biti ispod 5995 kuna. Čak i treba razmisliti o tomu da se dionice zadrže i ne prodaju ostoji jer on će unaprijediti LRH tako da će vrijediti minimalno 9000 kuna (on sam je rekao da toliko vrijedi!!). Ne valja biti pohlepan , slažem se, ali ne treba niti odbacivati gotovo sigurnu zaradu u relativno kratkom roku.
Nego, odoh ja na temu Jadrankamen-JDKM – tamo tek počinje priča o preuzimanju. Obveza za Orbis-holding je utvrđena od strane HANFA-e, kažu mora biti barem 500 kuna jer su bruno orešar i kompići prebacivali dionice s jednog na drugog po ATH i malo ispod, a sadašnja cijena je više nego 5 puta manja…Ćaos dječarci…Ovdje se više nema što reći do daljnjega. Sve je čisto i jasno.
pozdrav svima [thumbsup]
buksa
[/quote]
a zašto bi uzeo 100% kad možeš 200%. vidiš da je izvjesno da će SNHO preuzeti obvezu opatije i okolnih općina, što znači da bi mogli ponuditi istu cijenu – ili veću, a cijena u preuzimanju ne smije biti ispod 5995 kuna. Čak i treba razmisliti o tomu da se dionice zadrže i ne prodaju ostoji jer on će unaprijediti LRH tako da će vrijediti minimalno 9000 kuna (on sam je rekao da toliko vrijedi!!). Ne valja biti pohlepan , slažem se, ali ne treba niti odbacivati gotovo sigurnu zaradu u relativno kratkom roku.
Nego, odoh ja na temu Jadrankamen-JDKM – tamo tek počinje priča o preuzimanju. Obveza za Orbis-holding je utvrđena od strane HANFA-e, kažu mora biti barem 500 kuna jer su bruno orešar i kompići prebacivali dionice s jednog na drugog po ATH i malo ispod, a sadašnja cijena je više nego 5 puta manja…Ćaos dječarci…Ovdje se više nema što reći do daljnjega. Sve je čisto i jasno.
[/quote]
dragi delboy,]
slazem se da je vrijednost LRH dugorocno velika, ali svi imamo vlastite horizonte za ulaganje i vlastite apetite sto se tice povrata…kao sto rekoh 100% mi je dovoljno i mislim da cemo brzo
na tu razinu…a za poslije, tko ziv tko mrtav…
lp
buksa
buksa, nema frke, samo sam mislio da ti je šteta prodavati kad je vrlo vrlo izvjesna ponuda po visokim cijenama, ali dobro. ne valja brojati tuđe novce…