LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Obavjestavamo vas da ce se trgovanje dionicama LRH-R-A nastaviti u 13:07.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Ovo je odličana terapija za burzovni PTSP.
Gledam kupnju/prodaju LRH i lagano mumljam Beethovenovu Odu radosti.

Molim upućenije, ako je ova nagodba istina kolika će biti cijena za LRH u javnoj ponudi?

Molim upućenije, ako je ova nagodba istina kolika će biti cijena za LRH u javnoj ponudi?

U rasponu od cca 1700-6000 kn, što se dogovore tako će se to i pravnički elaborirati [lol]

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

@Delboy,

Šaljem iskrene čestitke (sa malom zadrškom dok ne vidim konačan rasplet) ali sada tvoja pozitiva dolazi do izražaja u svojoj logici i stvarnosti….

Živio!

[pray] 5800

zakaj ja ne volim ponedelek a volim utorek makar do 3000 a onda za delboya

@Delboy,

za svu pozitivu danas pijem u tvoje ime…Ako ti se bude štucalo…to je dijelom od mene!!!

šta će tek bit kad se netko kompetentan javi vezano uz ovu temu

i objavi "nešto"

Nacional kao pouzdani izvor, hm … da je Puki živ možda bi se i SMSo sa ekipom

ovako … zec je još u šumi

iako sam i sam već pripremio ražanj [rolleyes]

@Delboy
,

Šaljem iskrene čestitke (sa malom zadrškom dok ne vidim konačan rasplet) ali sada tvoja pozitiva dolazi do izražaja u svojoj logici i stvarnosti….

Živio!

[pray] 5800

Ja ću biti zadovoljan i sa 3060 kn (knjigovodstvena vrijednost)

i ja bi volio bar 3 milje. ovisi dosta i od toga hoće li Opatija htjeti prodati svoj dio u što čisto sumnjam. samo da ne bi igralo samo nama malima jer smo onda hebali ježa. nekom jačem i većem treba biti u interesu što veća cijena jer ako smo sami u ovome ovaj ostoja može napravit slično kao toda s vpik-om.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

nek smo prošli 2000 makar to za početak kako bismo otišli na 6000
pa nemože to tak

jedno za gazdu jozu zakaj sn raste ak mora objavit ponudu za preuzimanje
a lrh ne kad i onako ne vrijedi više od 2000kn

New Report

Close