Ostoja planira dosta uložiti u hotele, pa ako bagra i iznađe načina da da slabu ponudu, ulaganjem će ova dionica kad tad dođi na zaslužene visine.
svaka ponuda ispod nominale bila bi slaba.
veće je jednom sve bilo rješeno i potpisano pa figa…ne se zaletavat
Pokušati ću odgovoriti svim kolegama odjedanput, jer vidim da polako neosnovano nastaje nervoza i panika negativističkim pisanjem pojedinaca.
Dan prije rasta LRH prvi sam dao TA ove dionice i napisao da slijedi jaki rast.Pogledajte postove unazad. I tada su me obasipali jedinicima.
Sada tehnički gledano ova dionica je:
– u fazi rasta ili ti ga up trenda.
– stvorio se lijep uzlazni kanal.
Na tome putu će biti i korekcija što sam takođe napisao.
Izuzev da dođe neka iformacija pozitivna ili negativna što onda pobija TA, jer nastupa nekontrolirano stanje.
Ako netko misli da rast ide linerano onda se neka ostavi burze.
Moja analiza od 16.03.2010.
HA, HA, HA, a vi slušajte razne Eme, Grebze, Azule i ostale.
I tada su me obasipali jedinicama, i pisali razne gluposti. [bye]
veće je jednom sve bilo rješeno i potpisano pa figa…ne se zaletavat
Kako se ne zaletavat?Pa očito neko nešto znade,gledaj kako kupe snho,ko bi na ovakom tržištu toliko kupovao?
Pokušati ću odgovoriti svim kolegama odjedanput, jer vidim da polako neosnovano nastaje nervoza i panika negativističkim pisanjem pojedinaca.
Dan prije rasta LRH prvi sam dao TA ove dionice i napisao da slijedi jaki rast.Pogledajte postove unazad. I tada su me obasipali jedinicima.
Izuzev da dođe neka iformacija pozitivna ili negativna što onda pobija TA, jer nastupa nekontrolirano stanje.
[/quote]
da, baš su danas u blokadi zbog tehničke analize
[/quote]
da, baš su danas u blokadi zbog tehničke analize
[/quote]
Kolega čitajte pažljivije moj post , zato piše ovo u tekstu:
Pozdrav,
Odlične vijesti. Pogotov za SNHO, ali i za LRH. E sad jedino je pitanje po koliko bi trebalo ići preuzimanje…
Ali, ako bude velikih investicija, kako je Nacional najavio, nebi bilo loše i jedan dio ostaviti za buducnost… U svakom slučaju [cool]
Aha, rasti ce.. ako nece padati jel?
I onda se cudis kad ti stisnu keca.
Kolega ipak treba ulagati u znanje, nisam napisao ako neće ovo biti će ono, nego sam jasno napisao da je na ovoj dionici UP TREND
Inače niti jedna dionica radi TA ne ide u blokadu, već kada se poklopi TA sa pozitivnom ili negativnom informacijom ili špekulacijom.
I ne mislim se prepirati sa nikim, jako puno imam LRH i SNHO da mogu danas uživati.
A što su neki slušali drukere o potopima ove dvije dionice, to je već njihov problem.