izgleda preuzimanje po cijeni od 1kn
pa kaj je ovo ja idem kod jove travara na jednu dok se
ovo nesredi
Hebeš Jovu bolji ti je Jack Herer [lol]
Slobodan Mikac, bivši ravnatelj Agencije za poticanje izvoza i ulaganja, kaže da će Hrvatska s takvom odlukom svakako ispasti neozbiljna.
– Ne možete privući strane investitore ako kao mi mijenjate, dopunjavate ili ukidate zakone svaka tri mjeseca, a kamoli ako revidirate kompletne ulagačke procese – kaže Mikac.
http://www.jutarnji.hr/kod-nas-najvise-ulazu-spekulanti-i-lovci-na-profit/661720/
Slobodan Mikac, bivši ravnatelj Agencije za poticanje izvoza i ulaganja, kaže da će Hrvatska s takvom odlukom svakako ispasti neozbiljna.
– Ne možete privući strane investitore ako kao mi mijenjate, dopunjavate ili ukidate zakone svaka tri mjeseca, a kamoli ako revidirate kompletne ulagačke procese – kaže Mikac.
http://www.jutarnji.hr/kod-nas-najvise-ulazu-spekulanti-i-lovci-na-profit/661720/
Da, on je bivsi ravnatelj, sto najbolje govori o tome sto se kod nas moze a sto ne. A da smo toga svi itekako svjesni, dokazuje i cinjenica da danas nije skinut jos niti jedan komad sa pisljivih 1870kn, iako je samo na ovom forumu bar 10 ljudi koji se kunu u preuzimanje po 5800 i zatrpavaju nas postovima.
U ovoj nasoj maloj zemljici je SVE moguce! Zato i jesmo tu gdje jesmo, pravo nam i budi!
Po ovom ispada da je snho puno sigurniji pick od lrh.
Tako bi Grad Opatija ostao bez 25 posto dionica, ali i bez obveze da otkupi ostale dionice. No, da će Liburnija hoteli na koncu pripasti SN Holdingu, govori podatak i da je Vedran Duvnjak, predsjednik Hrvatskog fonda za privatizaciju, u četvrtak izjavio kako je sa SN holdingom dogovorio mirno rješavanje spora.
Hm, to znači, da bi Opatija vratila dionice HFP i SNHO bi dobio 84% ??
[/quote]
…iako je samo na ovom forumu bar 10 ljudi koji se kunu u preuzimanje po 5800 i zatrpavaju nas postovima…
"Stoga se kao jedan od najizglednijih izlaza iz ove situacije vidi mogućnost da Trgovački sud u Rijeci, u sporu koji se vodi o tome je li, sažeto rečeno, vlasnik dionica Liburnija hotela država ili SN Holding, donese presudu u korist SN Holdinga.
Tako bi Grad Opatija ostao bez 25 posto dionica, ali i bez obveze da otkupi ostale dionice."
Izvor: http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/96785/Default.aspx
E, cirkusa – što je sljedeće: Škoro i Drele kupuju HANFA-u !?
Tako bi Grad Opatija ostao bez 25 posto dionica, ali i bez obveze da otkupi ostale dionice. No, da će Liburnija hoteli na koncu pripasti SN Holdingu, govori podatak i da je Vedran Duvnjak, predsjednik Hrvatskog fonda za privatizaciju, u četvrtak izjavio kako je sa SN holdingom dogovorio mirno rješavanje spora.
Hm, to znači, da bi Opatija vratila dionice HFP i SNHO bi dobio 84% ??
[/quote]
I pri prvom sporazumu postojao je i nekakav dogovor da SNHO rezervira 30% dionica za spor s Opatijom, jer tada je Opatija stavila terete na neke nekretnine i zemljišta i bila u sporu sa LRH. (30% od 84%=25%).
…iako je samo na ovom forumu bar 10 ljudi koji se kunu u preuzimanje po 5800 i zatrpavaju nas postovima…
"Stoga se kao jedan od najizglednijih izlaza iz ove situacije vidi mogućnost da Trgovački sud u Rijeci, u sporu koji se vodi o tome je li, sažeto rečeno, vlasnik dionica Liburnija hotela država ili SN Holding, donese presudu u korist SN Holdinga.
Tako bi Grad Opatija ostao bez 25 posto dionica, ali i bez obveze da otkupi ostale dionice."
E, cirkusa – što je sljedeće: Škoro i Drele kupuju HANFA-u !?
[/quote]
vidim da su počele različite -ponovo različite misli naših novinarčića,ako grad ostane bez dionica ,bit će smijeha, što su radili zadnjih 5 godina, mogli su to riješit po prvoj ponudi i ne blamirat se.
limitirati sa nekim cjenama u ovom slučaju nije poželjno.
Zar nije tužba modificirana na 58% LRH + novčana naknada za 25% koje ima Opatija? Onda ako sud presudi u korist SN Opatiji ostaje 25%. A ako Opatija vrati paket ili joj ga uzmu, zar se neće opet otvorit oni desetci zemljišnih sporova? To ne bi nikome odgovaralo mislim.
Ma
Zar nije tužba modificirana na 58% LRH + novčana naknada za 25% koje ima Opatija? Onda ako sud presudi u korist SN Opatiji ostaje 25%. A ako Opatija vrati paket ili joj ga uzmu, zar se neće opet otvorit oni desetci zemljišnih sporova? To ne bi nikome odgovaralo mislim.
Da, ali sad više nije bitna tužba već eventualna nagodba. Moraju naći naćin da vuk (SNHO) bude sit a ovce na broju (Opatija). Samo ne znam šta investitori ćekaju, trebalo bi ipak cijenu držati na malo višem nivou, ne zbog prosijeka jer teško da će se on gledati, već više kao neku ishodišnu točku za eventualnu ponudu. Pri zadnjem dogovoru cijena je bila oko 2100-2200, a SNHO je dao ponudu na 3200, tj premiju od oko 50% na tržišnu cijenu.
Pri zadnjem dogovoru cijena je bila oko 2100-2200, a SNHO je dao ponudu na 3200, tj premiju od oko 50% na tržišnu cijenu.
Ti zaboravljaš da je to bilo prije ove gadne krize kad je crobex bio na puno višim razinama??
Ja javnu ponudu vidim na ovim cijenama koje su na burzi, znači 1800-2000 kn.
Po mizernoj kupnji jasno je da 95% ulagača to vidi na isti način i ne očekuje premiju na ove cijene.
zar se još nisi probudila??
Hoćeš li preživjeti kad se objavi sporazum?