LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega tih 70 sam rekao tako jer je najveći i na dohvatu je premda i na putu do njega ima interesantnih kad bi bilo sigurno. Jedna ako je sigurna zarada je dobra a kamoli više. Postoji način da se i ono skine jer se je to desilo kod one blokade na +15% pa sam čak pomislio da nije u 1. razredu. Imate to dokumentirano ako vam se da tražiti. Kad bi nešto bilo sigurno u tren oka bi se tu stvorilo kupaca, a bome i prodavača za milijon kn.

who dares, wins

Čak si bio i prisutan tom događaju. 08.03. provjeri si. kaj si već zaboravio? Mene je to toliko iznenadilo da više nikad neću zaboraviti.

who dares, wins

Meni nije jasno da nitko ne želi kupiti ovih 70 kom i uzeti duplo nego su se navalili u IGH i riskiraju za npr. 10% !? To gleda bar 100 menadžera u fondovima koji su educiraniji od nas i sad im pare smrde. Moš misliti.

Pa i kockanje ima svojih granica.
Ukoliko shvatimo da od javne ponude grada Opatije vrlo vjerojatno neće biti ništa ( “izvorno stjecanje dionica”http://www.novilist.hr/2010/03/09/dujmic-3A-ostoja-je-prihvatljivi.aspx ), što nam jasno govori koliko vrijede postojeći zakoni i institucije RH (HANFA), te da je upitno hoće li uopće Ostoja ići sa svojom javnom ponudom, koliko bi ista iznosila, ako je u pitanju kompromis, kako uopće približno izračunati cijenu takve javne ponude, kada vidimo da se u ovoj bananarami od države zakoni mijenjaju, izvrću, modificiraju, izbjegavaju kako i kad se koji (mafijaš) sjeti !?
Sumnjam da bi netko u prethodno opisanim (iznimno nejasnim) okolnostima opalio po asku sve do tih 70 kom na 2.160,00 Kn.
U svakom slučaju, situacija je takva (što se izvrsno vidi po trenutnom izloženim nalozima kupnje/prodaje) da će ubuduće svaka pozitivna ili negativna vijest o famoznoj nagodbi značajno podići, odnosno spustiti cijenu dionice LRH.

Angry Bob: "As for the good news - There is no f...... good news!" https://www.youtube.com/watch?v=hMaVIAlJlnw

Kolegice Vi i ja to znamo i nikad nismo napisali da je nešto sigurno 5800 jer bi onda i stampedo bio siguran. Jednostavno kad vidim da imate pristup brokeru i trgujete znam otprilike šta osjećate jer smo u sličnoj sitaciji. A ovi likovi koji nikad u životu jednu dionicu nisu kupili i prodali već mi lagano na jetra idu.

who dares, wins

Kolegice Vi i ja to znamo i nikad nismo napisali da je nešto sigurno 5800 jer bi onda i stampedo bio siguran. Jednostavno kad vidim da imate pristup brokeru i trgujete znam otprilike šta osjećate jer smo u sličnoj sitaciji. A ovi likovi koji nikad u životu jednu dionicu nisu kupili i prodali već mi lagano na jetra idu.

Sada je ovo spika slična delboyu…mi oni, ja ostali…
Nisam siguran da je to pravilan pristup…ali svakako je bolji od one:
Prvo sam bio umišljen. Sada sam savršen!
[pray] 5800

trenutna situacija -je da ništa nije sigurno,te stoga treba biti oprezan u prognozama koje se iznose-5-6-7 tisuća, po meni ako i dođe do nekakve ponude biti će prijesvega nepovoljna za dioničare i njihova očekivanja, bar prema onim cijenama koje se napominju u nekim postovima-od nekih kolega.

budući da se ovdje djele samo jedinice -dao sam ti stotku da popraviš prosjek.
[lol]

ako otpadne Opatija, ostaje Ostoja, da li je netko izračunao koliko ispadne po dionici za njegovo potraživanje prema državi u slučaju da mu se to nadoknadi sa 59%?

ako je to najveća cijena, ponuda ide po njoj- ili će i to na Sabor kao izvorno stjecanje po x cijeni?

o vrijednosti tih hotela nebih!!!

Pokušati ću odgovoriti svim kolegama odjedanput, jer vidim da polako neosnovano nastaje nervoza i panika negativističkim pisanjem pojedinaca.

Dan prije rasta LRH prvi sam dao TA ove dionice i napisao da slijedi jaki rast.Pogledajte postove unazad. I tada su me obasipali jedinicima.

Sada tehnički gledano ova dionica je:
– u fazi rasta ili ti ga up trenda.
– stvorio se lijep uzlazni kanal.
Na tome putu će biti i korekcija što sam takođe napisao.
Izuzev da dođe neka iformacija pozitivna ili negativna što onda pobija TA, jer nastupa nekontrolirano stanje.

Ako netko misli da rast ide linerano onda se neka ostavi burze.

Korkyra

Sada je ovo spika slična delboyu…mi oni, ja ostali…
Nisam siguran da je to pravilan pristup…ali svakako je bolji od one:
Prvo sam bio umišljen. Sada sam savršen!
[pray] 5800
[/quote]
Ne znam kaj bi ti rekao. Shvaćam da kupio ili ne kupio svatko ima pravo iznijeti svoje mišljenje o nečemu. Ali iz dana u dan s teme na temu stalno naletiš na nekoga koji fantazire bez veze i još si misli da to netko puši. Naravno da se ne osjećaju jednako oni koji igraju za novce ili oni koji kupuju za zrak. No to nikome ne treba biti povod da piše apsolutne budalaštine. Ako i nema novaca pa i na virtualnoj pokušavaš pogoditi u okvirima mogućega. Ne odma kamioni avioni sve puno kuna do plafona. Na taj način diskusija gubi smisao i sve je nekakav mit. Trebao bi se iz dana u dan s nekim svađati ili prestati iznositi svoje mišljenje.

who dares, wins

Što se ne logirate pod pravim imenom i prezimenom,dogovorite čašicu razgovora i upoznate se? Tek onda diskusija ima nekakve veze i smisla. Kakvog ovo smisla ima kad ne znaš ko je s druge strane ni kojeg je spola ni dal je ružan ljep pametan glup mlad star…..Ovo je za jadnike koji se srame svojih imena i kriju se iza tih glupih avatara i glupih naziva….koji jad [sad]

ps:prodao liburniju ovih dana-opet [proud]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Pokušati ću odgovoriti svim kolegama odjedanput, jer vidim da polako neosnovano nastaje nervoza i panika negativističkim pisanjem pojedinaca.

Dan prije rasta LRH prvi sam dao TA ove dionice i napisao da slijedi jaki rast.Pogledajte postove unazad. I tada su me obasipali jedinicima.

Izuzev da dođe neka iformacija pozitivna ili negativna što onda pobija TA, jer nastupa nekontrolirano stanje.

Oprosti, meni ovdje pisanje o tehničkoj analizi djeluje šaljivo, a budući da mi baš nije do smijeha onda bi rekao da zvuči kao slab vic.

Oprosti, meni ovdje pisanje o tehničkoj analizi djeluje šaljivo, a budući da mi baš nije do smijeha onda bi rekao da zvuči kao slab vic.
[/quote]

upravo tako, ovo što korkura piše je toliko općenito i generalno da to možeš komotno preslikati na bilo koju dionicu i bilo koju situaciju i bit će savršeno primjenjivo [lol]

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

New Report

Close