LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ma izdržali smo 900 pa i ovo ćemo
samo da nek daju lrh ipod 3000 bit će frke
boli me uvo ili sni ili nekom drugom novine će ih razapnuti
a do tad guštajte zar nevidite da je prodaja 50kom brana

joj….
pa snho niti nije na uređenon tržištu, on je već kao da je delistiran. Sa snho-r-a se trguje na MTP, to je nešto kao trgovanje iz usluge, izdavatelj dionica nema nikakvih obveza prema burzi.
Ali to ne znači da nema obaveza prema dioničarima…
Mislim da se snho sam prijavio na MTP, ali ga može prijaviti bilo koji broker…

Da. Na žalost tako je. Ali dok god se trguje još neka nada postoji.

who dares, wins

Za one koji s upoznati duže vrijeme s problemom SNHO-LRH-HFP nije nepoznanica zašto se čeka blagoslov Bajića na sklopljeni sporazum.
Davnih dana čekao se isto blagoslov DORH-a na sporazum Vlade (HFP) i Opatije o dodijeli dionica gradu. Blagoslov je trebao biti dan do dana grada Opatije kad je bilo predviđen prijenos dionica.

Ali blagoslov i zeleno svjetlo na prijenos dionica na Opatiju nikad nije došao. Očito za DORH oduzimanje dionica i prijenos na grad nije bio čist. To se i danas vidi. Pomak s mjesta još nije ostvaren.

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

Ako je SNHO vlasnik dionica LRH, onda mi treba jedno suvislo objašnjenje zašto raste i velika je potražnja za istim a nije za LRH.A pravna bitka se isključivo vodi radi dinoca LRH, i samo radi te špekulacije SNHO raste.
Još više jer je od početka rasta SNHO odradio rast cca +70% u odnosu na LRH.

Po meni nema rezonskog objašnjenja već samo treba čekat trenutak kada će i LRH ekslodirati.
Samo igra brokeara sa štopanjem cijene.

Ne znam ali meni je odgovro jednostavan:
SNHO dobije neku vrijednost (LRH) i zato vrijedi više
LRH pri tome ne vrijedi ništa više nit manje pa je meni logično da cijena ne raste. Cijena LRH raste samo na temelju vjerovanja da će bit javne ponude.

Nadam se da sam objasnio logiku…?
[pray] 5800

Kolega sve ja to znam i isto tako računam na taj datum iz 2007 ali vidite i sami da kod nas ništa nije apsolutno sigurno pa tako ni to. Da je on vlasnik bio bi zapisan u skdd, a nije. I nikad ne znaš da nekome neće pasti na pamet da izmisli neki novi datum. Tu ne pomaže nikakvo tumačenje zakona jer je bezakonje na djelu. Da nije tako Hanfina bi bila zadnja ali vidiš da ih se baš i ne doživljava pretjerano.

Neću 100% tvrditi ali mislim da je bilo objavljeno da se je Ostoja upisao u skdd kao vlasnik. Nažalost ne znam odakle mi ta informacija…ali mi zvoni u pamćenju…

ma izdržali smo 900 pa i ovo ćemo
samo da nek daju lrh ipod 3000 bit će frke
boli me uvo ili sni ili nekom drugom novine će ih razapnuti
a do tad guštajte zar nevidite da je prodaja 50kom brana

ovo s novinama mi je smiješno. Svi natpisi su orkestrirani od neke interesne skupine preko njihovih "domaćih" novinara.

Jedino što ih sve muči ali odista jest bunt, štrajk i revolt ljudi na uliocama. A zbog ovog se to neće dogoditi.

Pitanje:
Ako spor SNHO s državom bude nagodba, zašto bi država platila svoje dugovonje preko LRH-R-A? Zašto ne neka druga vrijednosnica, ili čak obveznice i u manjoj mjeri dionice?

Ima neki argument koji govori da se to baš mora riješiti preko LRH-R-A?
[pray] 5800

Autor je vlasnik LRH-R-A

LRH KRONOLOGIJA

10. rujna 2004.

– Upravni odbor HFP-a donosi odluku da se s Dom i SN holdingom potpiše nagodba u iznosu 1,2 milijarde kuna

4. kolovoza 2005.

– Vlada donosi odluku kojim ovlašćuje HFP da 255.980 dionica LRH, uključujući i 34 posto dionica za namirenje bivših vlasnika prenese Dom holdingu i SN holdingu

8. kolovoza 2005.

– između HFP-a Dom i SN holdinga potpisan je sporazum o namjeri mirnog rješenja svih međusobnih odnosa proizašlih iz kuponske privatizacije

9. kolovoza 2005.

– HFP dionice LRH prenosi sa svog računa na Dom i SN holding

17. kolovoza 2005.

– Vlada RH donosi Odluku o povlačenju suglasnosti na prijedlog HFP-a na tekst sporazuma nagodbe te nalaže Središnjoj depozitarnoj agenciji da ih prenese s računa Dom i SN holdinga na račun HFP-a

13. listopada 2005.

– Komisija za vrijednosne papire izdaje rješenje o prijenosu dionica. SN i Dom holding podnose tužbu Upravnom sudu i traže da naloži SDA povrat dionica. Pokreću arbitražni postupak utvrđivanja valjanosti sporazuma o nagodbi i prijenosu dionica

2007. – Sredinom godine arbitražnom odlukom SN i Dom holdingu priznaje se vlasništvo nad dionicama LRH

30. rujna 2008.

– Upravni sud odbacuje tužbu SN i Dom holdinga. Na Trgovačkom sudu u Rijeci traje spor u kojem SN i Dom holding, traže da se HFP-u naredi povrat oduzetih im 84,6 posto dionica LRH

Ako je SNHO vlasnik dionica LRH, onda mi treba jedno suvislo objašnjenje zašto raste i velika je potražnja za istim a nije za LRH.A pravna bitka se isključivo vodi radi dinoca LRH, i samo radi te špekulacije SNHO raste.
Još više jer je od početka rasta SNHO odradio rast cca +70% u odnosu na LRH.

Po meni nema rezonskog objašnjenja već samo treba čekat trenutak kada će i LRH ekslodirati.
Samo igra brokeara sa štopanjem cijene.

Kako nema rezonskog rješenja ? Ako SNHO raste znači da kupci vjeruju u to, da će SNHO dobiti jeftino LRH i ne obratno. PO

ne prodaje se ni ovom ispod 1900 to je odlična vijest samo slaba je kupnja to me već muči

Pitanje:
Ako spor SNHO s državom bude nagodba, zašto bi država platila svoje dugovonje preko LRH-R-A? Zašto ne neka druga vrijednosnica, ili čak obveznice i u manjoj mjeri dionice?

Ima neki argument koji govori da se to baš mora riješiti preko LRH-R-A?
[pray] 5800

Autor je vlasnik LRH-R-A

Navodno Ostoja inzistira na tome da dobije LRH(u kojem vidi ogroman potencijal) što bi zakonski mogao i isposlovati na sudu, ako se ne postigne sporazum. Međutim vjerujem da je sve već dogovreno i da se čeka pogodan trenutak da se sa tim izađe u javnost…

i taj rast sn je ralativan ak se uzme donja granica od 60kn
lrh sa 900 na 2000 nije razlika u rastu

New Report

Close