LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sad nekak mislim kaj je bolje sn ili lrh idemo svi u sn on raste mi padamo

slobodno idi. ja ga imam nešto malo, ali ne usudim se više kupiti zbog ostojinih manifetluka oko delistiranja i sličnog. bolje sam ja ovdje prisutan nego tamo. ovdje će u konačnici rast biti puno jači.

...povijest se ponavlja...

***obrisano***
Čujem da će opatija u vrijeme uskrsa biti solidno popunjena i da će biti otvoreni skoro svi LRH hoteli. ima li netko informacije iz prve ruke u rezervacijama do danas?

Valjda ne misliš i ne pokušavaš nekoga uvjeriti, da je za vrijednost dionice važno, kakva će biti popunjenost LRH hotela biti za par uskršnjih dana.

svi znamo zašto je cijena porasla: zato što će uskoro biti objavljen sporazum RH-SNHO po kojem SNHO postaje vlasnikom LRH, ali uz obvezu otkupa naših dionica po cijeni u vrijeme stjecanja, dakle cca 5800 kuna po dionici.

Uz potpuno uvažavanje suprotnog mišljenja, slobodna sam primjetiti da nema apsolutno nikakve garancije da će se stvari razvijati kako, po tko zna koji put ponavljajući, navodiš.
Cijena jest rasla, ali isključivo na temelju spekulacija, a ne činjenica i to treba jasno reći.

Angry Bob: "As for the good news - There is no f...... good news!" https://www.youtube.com/watch?v=hMaVIAlJlnw

svi znamo zašto je cijena porasla: zato što će uskoro biti objavljen sporazum RH-SNHO po kojem SNHO postaje vlasnikom LRH, ali uz obvezu otkupa naših dionica po cijeni u vrijeme stjecanja, dakle cca 5800 kuna po dionici.

Uz potpuno uvažavanje suprotnog mišljenja, slobodna sam primjetiti da nema apsolutno nikakve garancije da će se stvari razvijati kako, po tko zna koji put ponavljajući, navodiš.
Cijena jest rasla, ali isključivo na temelju spekulacija, a ne činjenica i to treba jasno reći.
[/quote]

ne shvaćam zašto me brišu moderatori. naravno da cijena raste temeljem špekulacija jer je cijela burza ništa drugo doli špekulacija. kad bude objavljen sporazum, biti će kasno za kupovinu jer će cijena biti jako visoka, a mnogi će tada i prodavati. ti bi tada kupila?

...povijest se ponavlja...

Ja u opće ne vjerujem da se to bilo kakvim zakonom može riješiti jer je glavni limit novac. Biti će neki truli kompromis i to je to. Ali me čudi razmišljanje pojedinih kolega u vezi ove retroaktivnosti. Kod odgode zastare privatizacijskog lopovluka to vam nije smetalo. Hrvatski Sabor je vrhovno zakonodavno tijelo i može izglasati bilo kakav zakon ( doslovce da se preko šahovnice nalijepi 4 C ) i čim to izađe u NN radi se po tome dok netko ne tuži Ustavnom Sudu a ovaj ako ima vupeša to proglasi neustavnim. U današnje vrijeme veći utjecaj na usvajanje zakona i amandmana ima to kako je Šeksu u jutro sjeo aperitiv nego nešto drugo što bi si normalni ljudi očekivali. Amen.

who dares, wins

Činjenice:

1. Na sudu predstavnici HFP-a i SNHO-a tražili odgodu rasprave jer su blizu nagodbe
2. Održane dvije tiskovne gdje gradonačnelik objašnjava situaciju (nemogučnost ponude, tužbe dioničara i najbitnije: prihvatljivost SNHO kao vlasnika)
3. Odluka HANFE (koja je SDP-ovim prijedlogom zapravo dobila na snazi jer je očito da bi se morao promijeniti Zakon da bi Opatija izbjegla ponudu tj. sad je očito da ako se Zakon ne promijeni Opatija gubi spor sa dioničarima)
4. SDP-ov prijedlog izmjene Zakona (koji u obrazloženju se predlaže samo zbog LRH)
5. U više medija i na tv-u objavljena informacija da je dogovor postignut i upućen u procedru
( budući da baš nisam ljubitelj "činjenica" iz novinskih "bliskih zvora…" ovo ipak uzimam s rezervom)

e sad "špekulirajte" 🙂

vidim da na vidjelo izlazi sve više trijeznih svaćanja da je u ovom slučaju presudna politika i da će uvelike utijecati na oscilacije cijena sa različitim razmišljanjima u idućem razdoblju.

još su uvjek prisutne špekulacije -kako pri rastu tako i pri padovima cijene-sve sama pusta nagađanja.

što će biti -nadam se da ćemo se uvjeriti do kraja godine-svima želim uspijeh.

U današnje vrijeme veći utjecaj na usvajanje zakona i amandmana ima to kako je Šeksu u jutro sjeo aperitiv nego nešto drugo što bi si normalni ljudi očekivali.

Na prvi pogled zvuči smiješno, međutim tvoja rečenica savršeno opisuje stvarno stanje "pravne države Hrvatske".

Angry Bob: "As for the good news - There is no f...... good news!" https://www.youtube.com/watch?v=hMaVIAlJlnw

U današnje vrijeme veći utjecaj na usvajanje zakona i amandmana ima to kako je Šeksu u jutro sjeo aperitiv nego nešto drugo što bi si normalni ljudi očekivali.

Na prvi pogled zvuči smiješno, međutim tvoja rečenica savršeno opisuje stvarno stanje "pravne države Hrvatske".
[/quote]

Ma dajte, molim vas! Vladimir Šeks ne obnaša funkciju predsjednika Sabora od 11. siječnja 2008… to je stvar opće kulture. U ovoj zemlji su svi stručnjaci za sve, to je strašno. Zato i imamo 310 000 nezaposlenih. Kako možete kritizirati proces donošenja zakona kada o istom tako malo znate? Po vašem ispada da je predsjednik Sabora diktator…Ustav u ruke!

3. Odluka HANFE (koja je SDP-ovim prijedlogom zapravo dobila na snazi jer je očito da bi se morao promijeniti Zakon da bi Opatija izbjegla ponudu tj. sad je očito da ako se Zakon ne promijeni Opatija gubi spor sa dioničarima)

Intenzivno se radi na tome da Opatija dobije spor:

"Objasnio je kako je proteklih osam mjeseci njegova mandata potrošeno na razgovore s Vladom i Hrvatskim fondom za privatizaciju, te kako su premijerka Jadranka Kosor, ministar Ivan Šuker, predsjednik HFP-a Vedran Duvnjak te bivši predsjednik Stjepan Mesić i sadašnji predsjednik Ivo Josipović podržali mišljenje da se radi o izvornom stjecanju dionica."
Izvor: http://www.novilist.hr/2010/03/09/dujmic-3A-ostoja-je-prihvatljivi.aspx

Pretpostavimo da Opatija u konačnici definitivno izbjegne javnu ponudu po 6.000,00 Kn – koja će to sila ili zakon natjerati Ostoju da izađe sa svojom javnom ponudom po istoj ili barem približno istoj cijeni ?

Mogli bismo ovako naklapati do jutra.

[/quote]

Ma dajte, molim vas! Vladimir Šeks ne obnaša funkciju predsjednika Sabora od 11. siječnja 2008… to je stvar opće kulture. U ovoj zemlji su svi stručnjaci za sve, to je strašno. Zato i imamo 310 000 nezaposlenih. Kako možete kritizirati proces donošenja zakona kada o istom tako malo znate? Po vašem ispada da je predsjednik Sabora diktator…Ustav u ruke!
[/quote]
Ja nisam ni rekao da predsjednik Sabora piše zakone jer ovaj sadašnji nezna ni hrvatski jezik govoriti već sam rekao da to radi Šeks. Kužiš ili….?

who dares, wins

[/quote]

[/quote]
Ja nisam ni rekao da predsjednik Sabora piše zakone jer ovaj sadašnji nezna ni hrvatski jezik govoriti već sam rekao da to radi Šeks. Kužiš ili….?
[/quote]

As a matter of fact, I don’t get it… and frankly, my dear, I don’t give a damn.. [wink]

New Report

Close