LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A možda bi kompromisna situacija svemu ovome bila da se Bajić požuri i prihvati nagodbu,pa da Opatija izbjegne na legalniji način davanje ponude…možda..

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

Pa vidite; po meni je najbolje rešenje takvo: SNHO i Opatija zajedno davaju ponudu za preuzimanje; bankovna garancija je onda smanjena na iznos u vrijednosti od nekih 14% emisije LRH-R-A, a onda u ponudi je naznaćeno, da je podjela prikupljenih ponuda u omjeru 100% za SNHO i 0% za Opatiju. SNHO plati onih 30 i nešto mio EUR i svi zadovoljni (osim delboya, naravno, koji sljedećih 100 godina čeka 10.000 kuna po dionici 🙂 ).

Pa kaj se stvari mogu donostiti i retroaktivno…ovaj unazad?
Mislim … posao(rdnja) je bio/la u uvjetima koji su bili u tom trenutku i zakonima koji su vladali onda kada se je događaj dogodio…
Tako da ovaj novi zakon vrijedio od dana donošenja.
U protivnom uvijek ti mogu smjestiti i reći sada ovo ide po novom zakonu!???

Nema mjesta čuđenju – u bananolikim državicama poput naše sve je moguće, pa čak i da se jednog dana probudiš, odeš u banku i tamo shvatiš da ti je država zaplijenila svu ušteđevinu sa štednog računa (u dogledno vrijeme treba ozbiljno računati s takvim razvojem situacije).
Još ako budu prijevremeni izbori pa SDP-ovci dođu na vlast, onda ćemo svakako dobiti 6000 po dionici, ali ne Kn već šarenih špekula.
Tako je to kad se čovjek pouzda u hrvatsko pravosuđe (čitaj: "prljavo suđe") i napisane zakone, koje, gle čuda, može promijeniti svaka političko-mafijaška šuša.
No, kao što rekoh, obzirom na činjenicu kakva nam bagra kroji sudbinu, nema mjesta za "čuđenje u Čučerju".

Angry Bob: "As for the good news - There is no f...... good news!" https://www.youtube.com/watch?v=hMaVIAlJlnw

sad će na kraju lega pokupiti sve nema kupnje samo prodaja samo nikakva

ovaj bijedni pokušaj rušenja cijene samo djelomično je uspio. zbog utjecaja na tržište kapitala sukladno odredbama zakona o trž. kapitala moguće su i kaznene prijave protiv nekih forumaša.
a sada na SDP-ov prijedlog. prije svega, to je smiješno. to neće proći ni u ludilu, a ako su banditi ipak povezani sa vladajućima, onda neće proći odredba o retroaktivnosti koja je ustavom zabranjena. dakle, sve i da prođe, to će vrijediti ubuduće, ali opatija se neće izvući. smiješno je kako neki govore da su jadni oni koji su tužili. ne , jadni ste vi koji se čudite da netko tuži da dobije 5995 kuna za dionicu LRH. ja još nisam tužio, ali ako zakon prođe, odmah podižem tužbu da idem po starom zakonu i da vidim što će dujmić onda.
znakovito je da su gotovo sve transakcije danas išle po ask-u, znači netko je čistio. pa vi prodajte. inače, svaka čast forumašima – niste popustili i niste dali dionice lažljivcima koji pokušavaju dokupiti jeftino. čestitam. dakle, puno buke oko ničega jer to im neće proći u saboru.

...povijest se ponavlja...

to delboy care

uostalom, što mislite? tko kupuje ? tko je natukao 211000 kuna prometa? mali ili oni veći. naravno oni veći. to se vidi po tomu što na kraju ruši cijenu na bid ne bi li sutra mogao jeftino dokupiti i dalje. pošto imam nekih para u pričuvi, mislim da ću sutra u kupovinu jer ako neki prodaju na OPORBENI PRIJEDLOG ZAKONA ispod cijene onda je red da krokodil malo dokupi. Jako ste me nasmijali sa ovim RETROAKTIVNIM zakonom. Zar u SDP-u postoje pravnici. To je moguće jedino izuzetno, a ovo nije izuzetna stvar. Sad vidite za koga ne smijete glasati na idućim izborima jer to nije sve iz kuhinje sdp-a – imaju oni još toga na lageru i ništa se niti jednom dioničaru u RH neće sviđati.

nemoj tako kolega delboy ima nas koji imamo lrh iz 2005 i što praćka
ubili su nas sudovi tužbe stranke menageri i ostali nemamo ni za
kruh a oni a oni a oni
a mi a mi a mi bit će
ma pun k mi je

Ja ipak mislim da je uzrok ove korekcije , tehničke naravi. A što su hijene još upleli ovu glupost oko tzv.retroaktivnog tumačenja to je drugi par postoli.Pa tko popuši foru dobro je.

Jer da se nije iskorigirala onda bi tek bilo opasno.
Ovako je sve u redu i nastavlja se lijepa formacija.

Korkyra

Ja ipak mislim da je uzrok ove korekcije , tehničke naravi.
Jer da se nije iskorigirala onda bi tek bilo opasno.Ovako je sve u redu.

donekle se slažem iako puno ne vjerujem tim crtarijama po imenu grafovi. meni je važnije da većina nas nije nasjela na glupe priče o nekakvim oporbenim prijedlozima zakona, jer sve i da prođe – tko se nadao da će opatija dobrovoljno ispuniti obvezu? vjerojatno ni opatijski mačak-skitnica iz parka ville angioline koji se upravo sunča na prekrasnoj pokošenoj livadi i gleda ovaj čudnovati ljudski svijet ***obrisano***. svi znamo zašto je cijena porasla: zato što će uskoro biti objavljen sporazum RH-SNHO po kojem SNHO postaje vlasnikom LRH, ali uz obvezu otkupa naših dionica po cijeni u vrijeme stjecanja, dakle cca 5800 kuna po dionici. Isto znamo da će taj SNHO unaprijediti LRH koja će onda vrijediti i više od 5800 kuna ,a Darko Ostoja kaže da dionica LRH vrijedi sada, bez ulaganja, 1000 eura po komadu. Uz sve, crobex je porastao od dna 100%, a svijet je već krizu prožvakao, što se tiče vrijednosti indexa. Što još reći nego: ne nasjedajte. Dakle, od petka se ništa nije promijenilo. Svi čekamo Bajića sa objavom da je odobren sporazum.

sad nekak mislim kaj je bolje sn ili lrh idemo svi u sn on raste mi padamo

***obrisano***
Čujem da će opatija u vrijeme uskrsa biti solidno popunjena i da će biti otvoreni skoro svi LRH hoteli. ima li netko informacije iz prve ruke u rezervacijama do danas?

New Report

Close