LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…, a možda ni smak svijeta nije daleko, pa nam bude svejedno [lol]

HDZ ce jedva docekati da raspali po SDPu i ovom prijedlogu; oporbu također vode diletanti,nažalost. Pa ovo ne može proći ni u Zanzibaru, palo bi na ustavnom sudu 100% jer se zakoni ne mogu donositi retroaktivno. Ovo je očajnički potez SDPa koji nastoji pomoći svojem gradonačelniku na način da predlažu izmjenu zakona svjesni da je to osuđeno na propast. To je kao kad u vrijeme donošenja proračuna oporba predlaže 100 amandmana svjesna da vladajući to ne će prihvatiti ali koga to briga. Bitno je da se nešto predlaže pa makar i bedastoće. Što se tiče cijene, osobno navijam za pad jer mi treba doći neka lovica pa ne bi bilo loše ubosti još 50ak komada po 1500. Što će tek biti s cijenom dionice kad HDZ odbije prijedlog SDPa ? [lol]

Sve je moguće a dok taj zakon stupi na snagu mogu ovi veći što su unutra nabiti prosijek bar do nominale. Nominala je minimum da rak rake hebe.
Ko nam dade državu pa da sami sebi zakone smišljamo taj nam je tešku kajlu uvalio…

[thumbsup]

Pa vidite, kakve borbe se vode na liniji HDZ <-> SDP. Tajming ovakvih vjesti mi nešto ne štima… http://www.opatija.hr/Default.aspx?art=3688&sec=16 . Nije mi logično, ako SDP traži potporu HDZa u parlamentu.

Sve je moguće a dok taj zakon stupi na snagu mogu ovi veći što su unutra nabiti prosijek bar do nominale. Nominala je minimum da rak rake hebe.
Ko nam dade državu pa da sami sebi zakone smišljamo taj nam je tešku kajlu uvalio…

[thumbsup]
[/quote]

Nije problem napucati cijenu do nominale, samo što ako se sporazum s ostojom ne postigne? Tko će se sada usuditi kupovati iznad 2000 kn uz ovakvu neizvjesnost? LRH je narasla s 1500 na 2000 kn na glasinama o nagodbi, a još uvijek je sve ostalo na glasinama tako da u nekakvo dodatno pumpanje do nominale ni malo ne vjerujem. Milsim da je u ovakvoj situaciji 2000 kn plafon.

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

već sam bio napomenio -da je u ovom slučaju presudna velika politika i njihovi dogovori-završava još jedan kruh očekivanja- nastavak slijedi za nekoliko mijeseci .

Kako je u ovoj državi mali uvijek najgore prolazio sada s mijenjanjem zakona koji idu na ruku muljatorima mislim da nema šanse da mi mali išta dobrog (povoljnog) ishoda očekujemo.
Pa vidite da o INA i Podravci više nitko ne govori a uništene su stotine mil. €!!

[pray] 5800

P.S.
@Delpboy
Daj raspali pozitivu…makar bila laž…Nema veze lijepo mi je čitati…

BTW, jutros će otvaranje burze pokazati razmišljanje mailih i vjerovanja…
Još samo 1:08 minuta i istina će biti jasna..

[thumbsup]
[/quote]

Vjerovao bih u taj scenarij da nisu "veliki" popvezani jer ima još dionica na kojima se zajednički radi….pa onda jednom pušiš drugit puta puše drugi ali važno da mali stalno puše… I taj deal očito ide.

Ako ništa onda je ovo prilično uzburkalo ovaj forum topic…postova ko u priči!

Ne vidim previše šanse da se ovaj prijedlog usvoji. Hadezeovci će ih žive pojest u Saboru.

Neznam čemu panika,pa daleko je još do toga da to uopće bude izglasano,a osim toga pa ako ovo ne vrijedi bar jedan(i to nerevarolizirani) book,onda stvarno prodajte u bescjenje…je da smo država lopovluka,al 1600-1700kn bi bio zaista poklon…

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

New Report

Close