LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Odličan podatak kolega, hvala puno. Da nemate još i za Jadranku Mali Lošinj?

who dares, wins

Šta kažete o ovome? Po meni je ovo najitnija vjest poslednjih 10 dana…

17.03. započinje 17. sjednica Sabora na kojoj SDP pod točkom 27. predlaže slijedeći Zakon o dopuni
Zakona o preuzimanju dionickih društava ( Vaš link ), kako slijedi:

Šta kažete o ovome? Po meni je ovo najitnija vjest poslednjih 10 dana…

17.03. započinje 17. sjednica Sabora na kojoj SDP pod točkom 27. predlaže slijedeći Zakon o dopuni

[/quote]
Pa kaj se stvari mogu donostiti i retroaktivno…ovaj unazad?
Mislim … posao(rdnja) je bio/la u uvjetima koji su bili u tom trenutku i zakonima koji su vladali onda kada se je događaj dogodio…
Tako da ovaj novi zakon vrijedio od dana donošenja.
U protivnom uvijek ti mogu smjestiti i reći sada ovo ide po novom zakonu!???
[pray] 5800

Čekam da to netko proanalizira da se ne mučim bez veze [embarass]

who dares, wins

determinizam je za papake bez muda i mašte. [cool]

Od zastave do nicka…mašte ko’ u priči.

Još da si prištiće stisneš…možeš navečer na Saturday Night Fever…
😉

"Postupci za preuzimanje društva koji su zapoceti po Zakonu o preuzimanju dionickih
društava („Narodne novine“, br. 84/02., 87/02. i 120/02) nastavit ce se po ovom
Zakonu."

Ovo baš znači RETROAKTIVNO!

Pa to je da poludiš! Pa kako da se danas ponašam ako mi sutra netkomože reći da je to bilo protuzakonito ali tek od sutra a ne od danas?
Pa ludilo do daske!

Odličan podatak kolega, hvala puno. Da nemate još i za Jadranku Mali Lošinj?

58%

Hvala.

who dares, wins

Ovo je vjerovatno dogovoreno s sdp-om, po svemu sudeći ništa od obveze preuzimanja grada opatije. Sad će sklopiti nagodbu s ostojom i reći da obveza s ostojom nastaje danom i potpisom nagodbe, a to može značiti preuzimanje po cijeni od zadnja tri mjeseca. Najgora kombinacija za male dioničare je na pomolu nažalost. što je njih briga za male dioničare. mada je bolja ikakva privatizacija nego nikakva. dosta sam u lrh ali plašim se ovog scenarija.

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

da… kao što smo i spominjali kod nas se svašta može dogoditi, pa da se i zakon izmjeni u nazad i to koliko vidimo samo zbog jednog jedinog slučaja (Opatija LRH). Doduše predlagatelj je SDP i spašava svoju ekipu u Opatiji.. Vidjet ćemo još kak će to biti u Saboru..
A tu sad ostaje upitno što su prenjeli dionice na Novu Liburniju d.o.o. Ako je i ovo prvo bilo izvorno stijecanje, što po starom zakonu nije, ali eto po novom bi bili oslobođeni davanja ponude, šta je sad sa prebacivanjem na d.o.o. Kako to sad mogu opravdati?
Ima neki pravnik da to tumači (iako pitanje šta i pravnik može tu tumačiti kad se pravila mijenjaju u nazad kako kome paše :)) )

da… kao što smo i spominjali kod nas se svašta može dogoditi, pa da se i zakon izmjeni u nazad i to koliko vidimo samo zbog jednog jedinog slučaja (Opatija LRH). Doduše predlagatelj je SDP i spašava svoju ekipu u Opatiji.. Vidjet ćemo još kak će to biti u Saboru..
A tu sad ostaje upitno što su prenjeli dionice na Novu Liburniju d.o.o. Ako je i ovo prvo bilo izvorno stijecanje, što po starom zakonu nije, ali eto po novom bi bili oslobođeni davanja ponude, šta je sad sa prebacivanjem na d.o.o. Kako to sad mogu opravdati?
Ima neki pravnik da to tumači (iako pitanje šta i pravnik može tu tumačiti kad se pravila mijenjaju u nazad kako kome paše :)) )

[/quote]

Sada mi fali delboy i njegov neumjereni optimizam jer zdrav razum teško može naći lijepe dijelove u ovom sra..u od dionice

Ovdje će nažalost brutalne zarade biti tek kad Ostoja ovo bude prodavao, ali vjerujem da će privatizacija ipak omogućiti solidan rast ako crobex bude rastao

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

New Report

Close