LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

OPATIJSKI HDZ REAGIRA NA IZJAVE PRVOGA ČOVJEKA GRADA DA JE DARKO OSTOJA PRIHVATLJIVIJI VLASNIK LRH-a OD DRŽAVE
Gradonačelnik Ivo Dujmić »pomiješao lončiće«

Više je nego očito da je gosp. Dujmić »pomiješao lončiće« u iznošenju svog stajališta i mišljenja glede daljnjeg tijeka privatizacije LRH d.d. Opatija. Zatečeni smo ovom izjavom gradonačelnika, jer ako se osvrnemo i vratimo nekoliko godina unazad, sadašnji gradonačelnik, tada kao oporbeni vijećnik u Gradskom vijeću

Molio bi link

Ne znam preko koje brokerske kuće rade momci pa to prekucavaju, ali znam da većinom nema više prekucavanja, već samo pregled naloga i proslijeđivanje na burzu. Prekucavanje je out!

ma otkud vam to,čista maštarija
[/quote]

Imaš možda nešto konkretno za napisati ili ovako bez veze naklapaš. Ne znam, zašto uopće reagiram na ovakve postove!? Ne prekucavaju se više nalozi, ne znam šta je tu maštarija!
[/quote]

imate Vi konkretne dokaze za svoju tvrdnju ili pametujete kao i obično

OPATIJSKI HDZ REAGIRA NA IZJAVE PRVOGA ČOVJEKA GRADA DA JE DARKO OSTOJA PRIHVATLJIVIJI VLASNIK LRH-a OD DRŽAVE
Gradonačelnik Ivo Dujmić »pomiješao lončiće«

Više je nego očito da je gosp. Dujmić »pomiješao lončiće« u iznošenju svog stajališta i mišljenja glede daljnjeg tijeka privatizacije LRH d.d. Opatija. Zatečeni smo ovom izjavom gradonačelnika, jer ako se osvrnemo i vratimo nekoliko godina unazad, sadašnji gradonačelnik, tada kao oporbeni vijećnik u Gradskom vijeću

Molio bi link
[/quote]

Samo za pretplatnike, ja tonisam, kakobi došao do cijelog članka ? Osim, da se pretplatim, naravno 🙂
http://novine.novilist.hr/Default.asp?WCI=Rubrike&WCU=2859285A2863285B2863285A28582859285828632897289828632863285C28602859285C2859285928632863286328592863G

Samo za pretplatnike, ja tonisam, kakobi došao do cijelog članka ? Osim, da se pretplatim, naravno 🙂
http://novine.novilist.hr/Default.asp?WCI=Rubrike&WCU=2859285A2863285B2863285A28582859285828632897289828632863285C28602859285C2859285928632863286328592863G

Hvala na linku

najgore je kad se ne trguje

ovo se tražilo brana na dvije da se probije a onda viva vivia las opatos

najgore je kad se ne trguje

to je bilo i za očekivati kolega- nema potrebe za nervozom-ako ste aut- imate ponovno priliku za povoljniji dokup u idućih mijesec dana..

Ne znam preko koje brokerske kuće rade momci pa to prekucavaju, ali znam da većinom nema više prekucavanja, već samo pregled naloga i proslijeđivanje na burzu. Prekucavanje je out!

ma otkud vam to,čista maštarija
[/quote]

Imaš možda nešto konkretno za napisati ili ovako bez veze naklapaš. Ne znam, zašto uopće reagiram na ovakve postove!? Ne prekucavaju se više nalozi, ne znam šta je tu maštarija!
[/quote]

imate Vi konkretne dokaze za svoju tvrdnju ili pametujete kao i obično
[/quote]

Z(v)ekane, a kakve bi ti to dokaze i to još na forumu ?
Čovjek ti lijepo odgovorio – ako hoćeš dokaze, nazovi nekoliko brokerskih kuća i provjeri.

Angry Bob: "As for the good news - There is no f...... good news!" https://www.youtube.com/watch?v=hMaVIAlJlnw

a kaj je sa štrokom

izgleda da ima i onih koji misle da Bajić radi preko vikenda 🙂

Ili kao i ja voli pogledati portfelj u petak u 16 pa onda imati razloga za "feštu" preko vikenda

izgleda da ima i onih koji misle da Bajić radi preko vikenda 🙂

Ili kao i ja voli pogledati portfelj u petak u 16 pa onda imati razloga za "feštu" preko vikenda

definitivno se nešto kuha i vrlo smo blizu danu objave da je sklopljen sporazum. ovaj rast nije kao onaj prošli kako mi se čini. a s većih pozicija više ćemo poletjeti nakon objave da je dogovoren sporazum.

...povijest se ponavlja...

samo polako stize jos neka kunica..

New Report

Close