LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a bit ce da je to kolega. ma di cu svaki put upisivati.. ja stavim dnevni i ujutro ga nema [thumbsup]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Ja kad povlačim ide brzinski. Čisto sumnjam da netko tako brzo to stigne prekucati. Kod postavljanja i nisam baš siguran da se ne prekucava. Velika je vremenska razlika u te dvije operacije. Radi se o sekundama ali se na oko primjeti. Možda zato kaj je i njemu lakše obrisati nego napisati.

Ne znam preko koje brokerske kuće rade momci pa to prekucavaju, ali znam da većinom nema više prekucavanja, već samo pregled naloga i proslijeđivanje na burzu. Prekucavanje je out!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Ja imam opciju od dana do 60 dana. Sad mi dva stoje već hohoho dana. Uračunao sam zaradi i postavio ga tako. Realizirati će se pitaj Boga kad ali možda krene a ja nisam pri kompu. U zadnje vrijeme svaki put kad sam micao takve naloge napravio sam grešku jer je cijena prešla preko mene i vratila se 10% niže. Teško je tu biti pametan no na greškama se najbolje uči.

who dares, wins

Ja imam opciju od dana do 60 dana. Sad mi dva stoje već hohoho dana. Uračunao sam zaradi i postavio ga tako. Realizirati će se pitaj Boga kad ali možda krene a ja nisam pri kompu. U zadnje vrijeme svaki put kad sam micao takve naloge napravio sam grešku jer je cijena prešla preko mene i vratila se 10% niže. Teško je tu biti pametan no na greškama se najbolje uči.

[thumbsup]

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

Buduci da radim ali imam prilike pratiti trgovanje pa i pisati na forumu dobra mi je stvar sto mogu zadavati naloge prije posla ranom zorom ovisno o fjucersima pa tamo iza marende mogu i promijeniti koji ovisno o situaciji..

nego ajmo malo o Lrh.. svi cekaju nesto..napeto je

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

hm…mislim da ovom što iskrcava 45ice na 2000kn i nije baš napeto.

Ovo više nije zadržavanje radi dokupa , nego iskrcaj.

ne bi stavljao tako velike naloge da je radi iskrcaja. on se s nekim dogovorio i jedan drugom prodaju i zapravo skupljaju od malih. ali nema neke navale

Bitka za kotu 2000 a na korfu šamaranje za 40

who dares, wins

Buduci da radim ali imam prilike pratiti trgovanje pa i pisati na forumu dobra mi je stvar sto mogu zadavati naloge prije posla ranom zorom ovisno o fjucersima pa tamo iza marende mogu i promijeniti koji ovisno o situaciji..

čekaju se turisti

Nije iskrcaj nego zadržavanje da kupe svi koji još nisu [wink] IMHO

Mean people suck and nice people swallow!

Nije iskrcaj nego zadržavanje da kupe svi koji još nisu [wink] IMHO
[/quote]

Baš smi mi Hrvati poznati po dobroti tog tipa!

New Report

Close