a bit ce da je to kolega. ma di cu svaki put upisivati.. ja stavim dnevni i ujutro ga nema [thumbsup]
Ja kad povlačim ide brzinski. Čisto sumnjam da netko tako brzo to stigne prekucati. Kod postavljanja i nisam baš siguran da se ne prekucava. Velika je vremenska razlika u te dvije operacije. Radi se o sekundama ali se na oko primjeti. Možda zato kaj je i njemu lakše obrisati nego napisati.
Ne znam preko koje brokerske kuće rade momci pa to prekucavaju, ali znam da većinom nema više prekucavanja, već samo pregled naloga i proslijeđivanje na burzu. Prekucavanje je out!
Ja imam opciju od dana do 60 dana. Sad mi dva stoje već hohoho dana. Uračunao sam zaradi i postavio ga tako. Realizirati će se pitaj Boga kad ali možda krene a ja nisam pri kompu. U zadnje vrijeme svaki put kad sam micao takve naloge napravio sam grešku jer je cijena prešla preko mene i vratila se 10% niže. Teško je tu biti pametan no na greškama se najbolje uči.
Ja imam opciju od dana do 60 dana. Sad mi dva stoje već hohoho dana. Uračunao sam zaradi i postavio ga tako. Realizirati će se pitaj Boga kad ali možda krene a ja nisam pri kompu. U zadnje vrijeme svaki put kad sam micao takve naloge napravio sam grešku jer je cijena prešla preko mene i vratila se 10% niže. Teško je tu biti pametan no na greškama se najbolje uči.
[thumbsup]
Buduci da radim ali imam prilike pratiti trgovanje pa i pisati na forumu dobra mi je stvar sto mogu zadavati naloge prije posla ranom zorom ovisno o fjucersima pa tamo iza marende mogu i promijeniti koji ovisno o situaciji..
nego ajmo malo o Lrh.. svi cekaju nesto..napeto je
hm…mislim da ovom što iskrcava 45ice na 2000kn i nije baš napeto.
ne bi stavljao tako velike naloge da je radi iskrcaja. on se s nekim dogovorio i jedan drugom prodaju i zapravo skupljaju od malih. ali nema neke navale
Buduci da radim ali imam prilike pratiti trgovanje pa i pisati na forumu dobra mi je stvar sto mogu zadavati naloge prije posla ranom zorom ovisno o fjucersima pa tamo iza marende mogu i promijeniti koji ovisno o situaciji..
čekaju se turisti
Ovo više nije zadržavanje radi dokupa , nego iskrcaj.
Nije iskrcaj nego zadržavanje da kupe svi koji još nisu [wink] IMHO