LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nema investitora ni na jednoj dionici. Sve ti je ovo špekulantski kapital koji je spreman u tren oka izaći van. Na ovoj dionici operiraju dva,tri čovjeka trenutno i to ti je sve. Dok je Đakovština hit nemaš šta ni misliti o ovoj burzi.

Apsolutno kolega,niste daleko od istine..dok je ulagač sa 50-100k kn veliki ulagač,a kod nas je, možemo govoriti o placu,ne burzi..

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

Nema investitora ni na jednoj dionici. Sve ti je ovo špekulantski kapital koji je spreman u tren oka izaći van. Na ovoj dionici operiraju dva,tri čovjeka trenutno i to ti je sve. Dok je Đakovština hit nemaš šta ni misliti o ovoj burzi.

Apsolutno kolega,niste daleko od istine..dok je ulagač sa 50-100k kn veliki ulagač,a kod nas je, možemo govoriti o placu,ne burzi..
[/quote]
Dobro decki a koliko vi imate kada je 100k plac? Pa danas ljudi nemaju za ručak a mi o 100k da je sića…ne znam kako da shvatim to razmisljanje…

Znate kaj je zanimljivo…
Unatoč jako dobrim predviđanjima za ovu dionicu (od toga da je realno minimalno očekivanje 3k do u najoptimističnijim slučajevima 6k) nema kupnje na 2k.
Vjerujema da kao i ja znate barem nekoliko "jačih" igrača kojima nije problem 500 k Kn potošiti na lovina za samo 10% zarade odmah i bez razmišljanja. Što bi rekli na 50% ne moram reći…

Ali njih nema … i nema!

Ako ima netko logično objašnjenje na ovo moje razmišljanje rado bih ga volio pročitati.
Hvala,
[pray] 5800

Lijepo si to sročio. Mislim, da odgovor imaš, samo se ne usudiš sam sebi priznati. 🙂

bok

[/quote]

Svaka cast…čitaš misli!!!
[pray] 5800

Kolega ja znam hrpu ljudi koji imaju precjenjene nekretnine i aute a ni jednu dionicu. Popušili su fore od banaka i na tome će samo gubiti a dionice su dogodine veliki plus. Nije ni kapitalizam za svakoga. U normalnim državama auto nije imovina već potrošna roba. Jedino ako nije od milju $.

who dares, wins

Ja imam zadavanje naloga 0-24h. Na veče napišem oni ga od 9-10h postave a kad povlače pojma nemam.

who dares, wins

imam i ja, ali ovi veliki, osim onog na 2160, nestanu odmah po zatvaranju burze. Ne znam koju oni to opciju imaju. Neka povlastena bit ce [angry]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

kad malo bolje razmislim ti veliki nalozi nestanu u 16 00. ja kad zadam dnevni nalog ili nalog do mojeg otkaza, on stoji do u jutro ako je dnevni. Mislim da se tu fondovi igraju. Kako je vama kolege po pitanju dnevnih naloga? Jel nestaju par sekundi nako 16 00?

PBZ Investor povlači nalog odmah nakon zatvaranja burze.

kad malo bolje razmislim ti veliki nalozi nestanu u 16 00. ja kad zadam dnevni nalog ili nalog do mojeg otkaza, on stoji do u jutro ako je dnevni. Mislim da se tu fondovi igraju. Kako je vama kolege po pitanju dnevnih naloga? Jel nestaju par sekundi nako 16 00?

Kad ja zadam dnevni nalog nestane u 16.00.

Ok onda, hvala. Ja nemam tu opciju.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Ja imam zadavanje naloga 0-24h. Na veče napišem oni ga od 9-10h postave a kad povlače pojma nemam.

Zato jer im sustav ne dozvoljava prije.

A o skidanju ovisi o azurnosi brokera. Nazalost novi OMX jos uvijek ne nudi da se brokeraji preko servisa povezu s burzom tako da tvoji nalogi direktno s web-a idu na burzu (govorim o skidanju!) nego sve o ručno ponavlja u drugoj aplikaciji neko u brokeraju.

Ali stvar se razvija prema naprijed…i moda to konacno uvedu u buduce vrijeme jer je ovo vis enego smijesno….Samo mala napomena mozete li si zamisliti kaj je bilo na IPO INE…stavi skini i tako 1000 puta na dan!! I to sve na ruke! Mrak !

Lp,
[pray] 5800

Ja kad povlačim ide brzinski. Čisto sumnjam da netko tako brzo to stigne prekucati. Kod postavljanja i nisam baš siguran da se ne prekucava. Velika je vremenska razlika u te dvije operacije. Radi se o sekundama ali se na oko primjeti. Možda zato kaj je i njemu lakše obrisati nego napisati.

who dares, wins

Ok onda, hvala. Ja nemam tu opciju.

Kolega,vjerovatno imate,al morate sami ručno upisati do kojeg datuma želite da je nalog valjan [thumbsup]

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

New Report

Close