Pa ne može svaki dan rasti kao šašavo. Nesigurni prodaju, a oni koji znaju što je na stvari se vesele i kupuju jeftino [wink] Da je nastavila onom tempom, a da se nije malo "hladila" već bi sada bila preko 4000 i mnogi ne bi bili zadovoljni. IMHO
Čini mi se da se igramo: "pomozi prijatelju da kupim" [wink]
Ajde ajde bez brige, ovdje se nesto valja i to je sigurno. Ovdje je gubitak onih koji su kupovali recimo po 2200 samo privremen. Ponuda ce ici a s njim i lansiranje. To se mora rijesiti, sezona je pred vratima..
Ajde ajde bez brige, ovdje se nesto valja i to je sigurno. Ovdje je gubitak onih koji su kupovali recimo po 2200 samo privremen. Ponuda ce ici a s njim i lansiranje. To se mora rijesiti, sezona je pred vratima..
Vrlo proračunata akumulacija na SNHO i njihova šutnja o svemu govori da se treba samo malo strpiti i dokupiti ako je moguće jer slijedi nam sretan završetak za dioničare i jednih i drugih [thumbsup]
evo stanja da pratimo
LIBURNIA RIVIERA HOTELI D.D./REDOVNA NA IME LRH-R-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 177.273 58,58 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. NOVA LIBURNIJA D.O.O. 75.661 25,00 Osnovni račun OPATIJA, HRVATSKA
3. SN HOLDING D.D. 7.732 2,55 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 1.891 0,62 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. CROATIA OSIGURANJE D.D. 1.659 0,55 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
6. ABANKA D.D. 1.481 0,49 Osnovni račun LJUBLJANA, SLOVENIJA
7. VABA D.D. BANKA VARAŽDIN 1.246 0,41 Skrb. račun VARAŽDIN, HRVATSKA
8. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. 1.182 0,39 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
9. KD BANKA D.D. 1.064 0,35 Osnovni račun LJUBLJANA, SLOVENIJA
10. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 814 0,27 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 89,22
Uzeo danas još skromnih 6kom,al vjerujem u ovu priču na srednji rok…
srednji rok je 3-5 godina. ja očekujem rasplet puno prije, već ove godine. danas imamo mali predah da se riješimo ovih neodlučnih jer i njihovo treba pokupiti pa što onda kupovati skuplje kad oni daju jeftinije. nastavak slijedi uskoro. ne može nam nitko ništa, jači smo od sudbine, mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole…
Uzeo danas još skromnih 6kom,al vjerujem u ovu priču na srednji rok…
što po asku??
mogao si sačakati i na bidu-biti će toga ne brini-
Ja moram priznati da ne razumijem kakve veze ima "sezona pred vratima" sa rješenjem spora? Zar spor ne traje već godinama, a usprkos sporu LRH normalno radi?
Također mi nije jasno kako možete tvrditi da ovi što su kupovali po 2200 iamju samo privremen gubitak kad je ovo već 3.put put da se dionica napumpa sa 1500-1600 kn na oko 2200, a onda se opet vrati na početne razine [undecid]
srednji rok je 3-5 godina. ja očekujem rasplet puno prije, već ove godine. danas imamo mali predah da se riješimo ovih neodlučnih jer i njihovo treba pokupiti pa što onda kupovati skuplje kad oni daju jeftinije. nastavak slijedi uskoro. ne može nam nitko ništa, jači smo od sudbine, mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole…
[/quote]
U pravu ste,i djelim mišljenje…isto tako vjerujem da će se situacija iskristalizirati uskoro,samo je potrebno pritisnuti SNHO da se očituje oko možebitne nagodbe,a ne da informacije budu dostupne samo povlaštenima,ko nekad prava i benificije u pretvorbi. HANFA svakako ne radi svoj posao i trebalo bi i tamo malo čistke,tamo je pravo gnjezdo kriminala…
Ja moram priznati da ne razumijem kakve veze ima "sezona pred vratima" sa rješenjem spora? Zar spor ne traje već godinama, a usprkos sporu LRH normalno radi?
Također mi nije jasno kako možete tvrditi da ovi što su kupovali po 2200 iamju samo privremen gubitak kad je ovo već 3.put put da se dionica napumpa sa 1500-1600 kn na oko 2200, a onda se opet vrati na početne razine [undecid]
[/quote]
Samo kazem da je jos jedna sezona na vratima i iako je sad u Opatiji idila i pada snijeg uskoro ce doci sunce i hrpa turista koji ce dobiti kvalitetniju uslugu budu li se ove prepreke koje koce razvoj Liburnije napokon rijesile. Nije zalud skok cijene jer je netko ocito nesto cuo sto ide u korist svima, nama dionicarima posebno.