promet 100k
br trans 12
bas me interesira koliko ste vi kolega kupili dionica kad se rugate drugima koji nisu uspjeli
[/quote]
To nisu svačije brige.
[/quote]
naravno da nisu, no malo je smiješno kada se netko hvali da je uvatio dionicu ili dvije i misli da je time zaradio rucak (a nije niti gablec) [wink]
[/quote]
Braco kaj fantaziraš bez veze? Ja sam ovo kupio 2.12. u cik zore i tamo ti je potvrda na forumu tog dana. Tu sam u plusu takvom da ti to samo sanjati možeš. [bye]
[/quote]
dragi mladi kolega!
iz vaseg se pisanja brzo raspoznaje, a posebno ako se uzmu u obzir etikete tipa "braco", da ste mladic impresioniran novcem.
drago mi je da ste ulovili najjeftiniju dionicu lrh koja je ikada postojala i zelim vam jos tisucu i vise takvih zadivljujucih pothvata. no, kada ste u ekstazi uspjeha, pripazite da vase rijeci ne vrijedjaju druge kolege.
i da odgovorim vasim rijecima na upit
To nisu svačije brige.[proud]
sretno (i da se igh ne ponovi na ovoj dionici)!
Što HANFA nije zaustavljala trgovanje kad je LRH padala svaki dan po 10%??? Sad kad je LRH tek na 60% BV, sad bi trebalo zabraniti trgovanje!!! Pa još treba rasti 1000 kn da dođemo na BV…
[/quote]
Ma, Bože daj da LRH dođe na 6000 kn. To bi bilo odlično jer bi vi koji imate LRH tada prodali i kupovali nešto drugo, a sa tim povećali likvidnost i promet na burzi.
Međutim, znam da je Hanfa zbog neprovjerenih informacija blokirala KSST, IGH, THNK, a potom nakom prikupljenih očitovanja opet pustila trgovanje. Tako je trebala napraviti i sa LRH, jer se nezna jesu li informacije istinite ili ne. Ne mislim samo da je to trebalo napraviti sa LRH, već i sa LKPC zbog medijskih natpisa o dokapu. Međutim, kriteriji su različiti, a sa tim Hanfa pokazuje svoju nedosljednost i neučinkovitost. Obično tu uvijek stradaju mali koji u euforiji kupuju, a potom u panici prodaju. Nije bitno jeli u tom momentu raste ili pada! Ja vam želim svu sreću sa LRH i da vam se zaista ovdje ostvare zamišljeni targeti.
[/quote]
ovo je ćista nebuloza,po toj bi se logici svaki čas trebalo obustaviti trgovanje sa nekom dionicom jer na našoj burzi sve se vrti oko tračeva i neprovjerenih informacija,špekulacija itd.. Ne bi se onda moglo trgovati sa 50% dionica!!
Da sam bar mladić [lol]
Kolega ja nisam bio sa vama u ama baš nikakvoj diskusiji i u opće ne kužim kaj vas je nagnulo da mi spočitavate nekakve bureke i gablece. A držim se one stare: tko mene kamenom ja njega bazukom.
Tek sam kasnije primjetio da dok sam ja ovo kupovao i o tome pisao Vi još niste bili ni logirani pa niste ni mogli znati za tu informaciju. Ja sam samo rekao da tko nije bi doručkovao može to napraviti. Bio sam na tašte samo da znate.
Kolega oprostite ako ste se našli uvrijeđenim ali biti će da se nismo baš najbolje razumjeli. Ja sam mislio da se vaša primjedba odnosi na burek zaradu koja se tu kolokvijalno koristi za trejdersku zaradu. Koju stranicu prije isto mi je to delboy spočitnuo a ja stvarno ne razumijem šta tu ljudima nije jasno. Zarada od 1-2% dnevno je genijalna stvar u suprotnom nitko nebi oročavao one silne milijarde na 6% i čekao godinu dana za to. Po nekad me takve izjave izbace toliko iz takta da moram žustro reagirati, a danas je baš bio takav dan jer kad sam vidio šta se sa drugima dešava ni ovo me baš nije pretjerano veselilo. Radi se o pravim novcima i fitilj je po nekad kratak. Bez zamere.
Bilo je riječi o LRH u Poslovnom klubu. Nije bilo nikakvih novosti, više ponavljanje svega što znamo u Kardumovom pregledu… Više imate na SNHO temi…
Ma HANFA je stvarno u balunu. Traze ocitovanje Liburnije o nagodbi o kojoj Liburnija nema pojma, šta se njih pita. U sporu su HFP (država) i SNHO, a ne LRH. Kako onaj Staničić može znati da li su HFP i SNHO postigli sporazum, čak i da neslužbeno zna morao bi odgovoriti da ne zna jer ne smije znati. Što nisu pitali Bajića ako ih već interesira istina. S druge strane SNHO nije na uređenom tržištu pa ih baš briga, ne moraju reći ništa. Ovaj Samodol je stvarno kukavica, pravi primjer kako se radi karijera na način da se samo smješiš, daješ uopćene frazetine i to je to. Za koju godinu birat će veleposlanstvo kao nagradu za uspješnu državnu službu.
Jeli ovaj što sam sebe preskače na asku stvarno misli da će mu netko nasjest na tu dječju foru , i da će mu netko prodavat na -5% , prvi stvarni nalog je 200 kn poviše. [thumbsup] [bye]
Ima li nekog ovdje tko živi u Opatiji, kakvo je vrijeme /vjetar dolje ? Brine me ..
bok
Opatija ti je raj na zemlji, okolica bijela, bura puše ko luda, a kod nas malo vjetra, nema snjega, raj na zemlji. Ne brini za imovinu, Austrijanci su znali gdje rade hotele i samo se čudim da kolege prodaju po ovim cjenama.
Ima li nekog ovdje tko živi u Opatiji, kakvo je vrijeme /vjetar dolje ? Brine me ..
bok
Opatija ti je raj na zemlji, okolica bijela, bura puše ko luda, a kod nas malo vjetra, nema snjega, raj na zemlji. Ne brini za imovinu, Austrijanci su znali gdje rade hotele i samo se čudim da kolege prodaju po ovim cjenama.
Ne brinem za imovinu (nažalost) nego tako, volim to mjesto na neki način, vegetaciju možda posebno. Hrastovi na lungo mare su stari i ovaj vjetar bi mogao učiniti katanstrofu.
U subotu planiram otvoriti sezonu ..
Jeli ovaj što sam sebe preskače na asku stvarno misli da će mu netko nasjest na tu dječju foru , i da će mu netko prodavat na -5% , prvi stvarni nalog je 200 kn poviše. [thumbsup] [bye]
po čemu znaš da preskače- lagano je ovdje krenula realizacija profita-u tom segmentu gledaj situaciju.
ne kažem da neće na više razine-drugi put, za ovaj krug je čini mi se završena priča ,no želio bih da se varam-?