LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Slažem se kolega, ovo nije dionica za ljude tankih živaca…čekali smo dugo, počekat će mo još malo…

Kamelija, simbol Opatije!

Stvarno kako se svi brinu kada stvar poleti a šute ko gubavci kada stvar pada. Da postoji prvenstvo u jalu, Hrvatska do polufinala nema što uopće igrati!
[pray] 5800

..čekali smo dugo, počekat će mo još malo…

Ovo m podsjeća na Aln Ford izjavu:
"Jedno je sigurno. Pobjeda je neizbježna!"

[pray] 5800

djeco, priča je tek počela. ne podliježite strahu jer da vam je netko prije 3 godine rekao da ćete kupovati LRH po 2000 kuna rekli bi mu gdje , kada i koliko. a sada je vidim neke strah pa prodaju. njima će uskoro biti jako žao što su prodali. samo strpljivo. mene će zadovoljiti veće cijene od sadašnjih i stoga: nema prodaje. nalog ću postaviti kad pređemo brojku od 4000 kuna.

...povijest se ponavlja...

sorry nisam naveo nepoznat objekt je turist matulji
izvor novi list jesi znao gazda da i to posjedujemo

pa ne moraš baš sve adute otkriti dječko…pusti nešto za revalorizaciju booka, a lijepo je jutarnji list rekao da ovo u realnim okvirima vrijedi najmanje 3 booka, dakle preko 9000 kuna. stoga, samo polako. neka proda kom se žuri ili kome je potrebno za liječenje u švicarskoj, a svi ostali koji prodaju su manijaci i evidentno je da bacaju pare kroz prozor. vidite da je krokodil bio u pravu uvijek i bit će uvijek u pravu, samo treba pričekati i svako dupe dođe kamo treba. logično je da se sada neki odlučuju na prodaju, ali ja nisam kockar nego investitor i čekam svoj target, makar crko čekajući.

evo opet kupnje iznad 1900 kunjelosa

Kupnje: LRH-R-A
Cijena Količina
1.905,00 6
1.902,00 8
1.901,01 5

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

što reći pred kraj ovog trgovinskog dana osim: opatijo bajna, ti biseru mora jadranskog, prelijepa noću, još ljepša u svitanje srca mog…čvrsto sam odlučio ovdje ostati do kraja privatizacijske priče. što ću s parama ionako?

Kolega "Delboy" Vaš pristup trgovanju na burzi mi je prilično nejasan,statičan i krajnje neprihvatljiv.
Imam dionice LRH i vjerujem u njihovu fundamentalnu potcjenjenost i "povoljan" rasplet priče HFP-SNHO.
Tu se očito slažemo.
O načinu trgovanja i etiketiranju onih koji se ne ponašaju kao Vi, nikako se ne mogu složiti.
Svatko onaj tko je(uključujući mene) prodavao dionice LRH prilikom cikličkog rasta po znatno višoj
cijeni od nabavne(od 2006 do danas dva izražena ciklusa) prošao je upravo izvrsno.
Oni koji to nisu učinili tada imaju ogromne realizirane ili nerealizirane gubitke.
U zadnjem ciklusu kupio sam 273 dionice LRH po 1540 kuna u prosjeku.Zar sam pogrešio što sam ih
prodavao po 6000-6500 kuna ranije ili u drugom ciklusu po 3000-3500 kuna.???
Vjerujem sada u "povoljan" ishod ove "priče",ali možda to neće biti ni tako brzo ni po cijeni koju
Vi očekujete!
Također smatram da djelenje "etiketa" tipa "manijaci" nije dobro.
Pozdrav

Pauza. Svi na doručak. Tko nije. [lol]

promet 100k
br trans 12

bas me interesira koliko ste vi kolega kupili dionica kad se rugate drugima koji nisu uspjeli
[/quote]
To nisu svačije brige.
[/quote]
naravno da nisu, no malo je smiješno kada se netko hvali da je uvatio dionicu ili dvije i misli da je time zaradio rucak (a nije niti gablec) [wink]
[/quote]
Braco kaj fantaziraš bez veze? Ja sam ovo kupio 2.12. u cik zore i tamo ti je potvrda na forumu tog dana. Tu sam u plusu takvom da ti to samo sanjati možeš. [bye]

who dares, wins

Što HANFA nije zaustavljala trgovanje kad je LRH padala svaki dan po 10%??? Sad kad je LRH tek na 60% BV, sad bi trebalo zabraniti trgovanje!!! Pa još treba rasti 1000 kn da dođemo na BV koji je btw. podcjenjen bar za 50%. Po tim kriterijima Radić i Žderić bi već odavno bili u Remetincu, a s njima i onaj gradonačelnik Opatije koji je bio dužan dati javnu ponudu, a nije. Dinkeca i ostale lopove koji su kupovali INGRU po 60K neću ni spominjati, zbog takvih smo u banani. Ja ne znam što vi očekujete, SNHO i HFP su već objavili da se vode pregovori te da su blizu sporazuma. Ljudi kupuju jer znaju da je i na 2000 dionica debelo PODCJENJENA. Neću kao delboy spominjati 9000 ali da ponavljam da smo tek na 60% BV, da imamo rješenje HANFE o obvezi javne ponude te da imamo informaciju objavljenu na HRT dnevniku, jutarnjem, novom listu… (btw. koja je meni osobno potvrđena na sudu) da su pregovori o sporazumnom rješenju u završnoj fazi!!! Što još hoćete, ako to nije dovoljno za ovaj rast, onda ne znam što jest. Danas je bilo vidljivo iz aviona da je dionica ohlađena, nema smisla da u dva dana odemo na 4K.

Samo vi prodajte, ja ću ispod 1900 još skupljati. A vi ćete kad bud objava moći jedino suze u bočice.
Skupljati.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Što HANFA nije zaustavljala trgovanje kad je LRH padala svaki dan po 10%??? Sad kad je LRH tek na 60% BV, sad bi trebalo zabraniti trgovanje!!! Pa još treba rasti 1000 kn da dođemo na BV…
[/quote]

Ma, Bože daj da LRH dođe na 6000 kn. To bi bilo odlično jer bi vi koji imate LRH tada prodali i kupovali nešto drugo, a sa tim povećali likvidnost i promet na burzi.
Međutim, znam da je Hanfa zbog neprovjerenih informacija blokirala KSST, IGH, THNK, a potom nakom prikupljenih očitovanja opet pustila trgovanje. Tako je trebala napraviti i sa LRH, jer se nezna jesu li informacije istinite ili ne. Ne mislim samo da je to trebalo napraviti sa LRH, već i sa LKPC zbog medijskih natpisa o dokapu. Međutim, kriteriji su različiti, a sa tim Hanfa pokazuje svoju nedosljednost i neučinkovitost. Obično tu uvijek stradaju mali koji u euforiji kupuju, a potom u panici prodaju. Nije bitno jeli u tom momentu raste ili pada! Ja vam želim svu sreću sa LRH i da vam se zaista ovdje ostvare zamišljeni targeti.

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

New Report

Close