je brate ja ulazio 5900 pa skok na 900 i nikom nikaj toje bila nervoza pucaju margini obrana
na 1360 kakvi dani a novinaara ni od korova a niti antiše dragog
Prvu sam kupio na 7.100 pa skok do 900, tada nije bila na promatranju ali sam skoro ja otišo na promatranje…
je brate ja ulazio 5900 pa skok na 900 i nikom nikaj toje bila nervoza pucaju margini obrana
na 1360 kakvi dani a novinaara ni od korova a niti antiše dragog
ja sam tu od 3600…kupovao cijelo vrijeme…prosjek mi oko 1700 i ne izlazim tako brzo.
al simptomaticno je kako novinarcici traze istrage i cude se kada cijena malo naraste…kada padamo u provaliju nema ih nigdje (osim na bidu valjda)
sretno svima i pamet u glavu, nismo ni blizu rjesenja
[thumbsup]
MAla brana na 2200kn..padne li to,mogli bi već danas visoko..
Pukla brana, ali sa suprotne strane!? Interesantno, ali samo za gledanje!
Ko bi reko da je ekipa spremna izlaziti na 1900kn.
Eto mi prilike za dokup. [proud]
moreš i niže -navlačenje je završeno- po kozna koji put.
Oznaka Vrijeme Cijena Količina
LRH-R-A 13:05:59 1.980,00 3
LRH-R-A 13:05:59 1.979,00 12
LRH-R-A 13:05:59 1.978,99 2
LRH-R-A 13:05:49 1.950,00 1
LRH-R-A 12:58:22 1.900,00 5
evo malo po asku opet…vrtuljak cisti 😉
Nije ovdje upitno da LRH vrijedi, ali po meni, Hanfa je nakon prvog pisanja Ostoja-RH-LRH-Opatija morala zaustaviti trgovanje SNHO i LRH!!!
Nije ovdje upitno da LRH vrijedi, ali po meni, Hanfa je nakon prvog pisanja Ostoja-RH-LRH-Opatija morala zaustaviti trgovanje SNHO i LRH!!!
a cujes…dok barba luke i slicni kadroviraju cista je iluzija ista ocekivati…
lp
Ne slažem se,lako biti general poslje bitke,treba ulagati u znanje!
JUČER ZAPOČEO OVRŠNI POSTUPAK ZBOG VELIKOG DUGOVANJA ZA ZAKUPNINU VLASNIKU PROSTORA – LRH-u akoliko tih lrh objekata ima samo ostoja zna amožda i delboy