Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Hopla [rolleyes]
"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich
Idemo (po meni) do 2500. Tu cemo cekati odluku..
"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich
Obavjestavamo vas da je, sukladno Pravilniku o obustavi trgovanja dionicama na burzama u Republici Hrvatskoj NN 114/06 i NN 55/07, doslo do obustave trgovanja i porasta cijene dionica SNHO-R-A i LRH-R-A.
O nastavku trgovanja biti cete obavjesteni.
Pauza. Svi na doručak. Tko nije. [lol]
promet 100k
br trans 12
bas me interesira koliko ste vi kolega kupili dionica kad se rugate drugima koji nisu uspjeli
Stop telling lies about me and I'll stop telling the truth about you.
Idemo (po meni) do 2500. Tu cemo cekati odluku..
Mislim da bi moglo i do 3000, ipak je sve manje onih koji prodaju a sve više kupaca;
trenutno kupnja/prodaja 651/205!
Ako još dođe kakva vijest to je extra bonus (a čini se da je blizu, jer kako drugačije
objasniti ovakav iznenadan interes,sve se čisti po asku)!!! [cool]
10.51 NASTAVAK
Dakle odlučio Ostoja kupiti po nižoj cijeni koliko ide…
Baš slatko !
[pray] 5800
mislim da su mu rekli da to ne smije raditi
jer smo mi sad "poštena" država a on im povjerljivu informaciju i ne smije ju koristiti
al zato smiju susjedi, kumovi, školski prijatelji i ostala ekipa koja ga voli [wink]