ma gledaj, ovo sada je samo pokazano tim burek-majstorima kako se brzo situacija može promijeniti u našu korist. cijena u jednom danu može, kad bi to netko dopustio, odraditi sve do 4195 kuna jer danas su nalozi bili tako posloženi da si sa 20000 kuna mogao doći do 4000 kuna po dionici. dakle, sve je ovo fiktivno, 90% naloga je fiktivno i to netko međusobno trguje i stvara privid rasta ili pada. očigledno je da su pravi nalozi postavljeni tek iznad 4000 kuna. zato čuvajte vaše dionice, ne dajte se navući na cijene ispod 4000 kuna jer ponuda mora ići po 5800 ili 6000 kuna. izgleda da je procurilo kad je netko odlučio ovako lupiti po asku jer je 90% transakcija išlo po ask-u.
Pitanje..kad se očakuje odluka suda u ovom,dioničarima prevažnom sporu,ili nagodba,ako netko zna…
Hvala!
Pitanje..kad se očakuje odluka suda u ovom,dioničarima prevažnom sporu,ili nagodba,ako netko zna…
Hvala!
ne očekuje se išta jer će očito prije biti riješen odnos SNHO-RH prema kojemu će SNHO postati vlasnik LRH, naravno uz obvezu javne ponude jer će steći preko 50% dionica. bit će da je procurila neka vijest pa je netko danas krenuo u žešću kupovinu.
Delboy, reci kako je u Opatiji trenutačno, jesu li procvjetale kamelije i kakva je prognoza za srijedu ?
Navodno će u slijedećim danima našim krajevima protutnjati olujno nevrijeme pa me malo brine za lungo mare i općenito..
bok
Hvala na odgovoru,no nije mi jasno zašto bi obvezna ponuda trebala ići po tako visokoj ponudbenoj cijeni?
grebza, slabo se razumijem u cvijeće iako se u starosti planiram baviti uzgojem ruža i tulipana, ali ovdje je vrijeme promjenjivo, čini se da će kiša popodne ili navečer.
dkinvest26, obvezna ponuda je po cijeni stjecanja, dakle za grad i općine 5995 kuna, a za SNHO cca 5800 kuna jer tada su dobili količinu koja premašuje 50%. to su zakoni, nema tu ali, ipak ili zašto (da ti sad precizno ne objašnjavam – sve piše na prethodnim stranicama pa čitaj).
uglavnom, za koji tjedan bit će jako veselo ovdje.
pa nije ni ostoja bio glup kad je kupovao ovo je prirodni rast od min 100%(adris 130kn hr 190kn)
to su skoro sve dionice odradile kod nas tek sljedi rast min. 3000kn ovo
oko 6 bila bi premija za nas koji smo od 2005 u dionici ali čisto sumnjam nemam
nemam sn hoding ali ostoja nije lud
Vidim da se na ovoj zlatnoj koki ne govori uopće kako ona stoji prema TA.
– dionica probila trend liniju pada
– prešla u fazu rasta
– probijen simetričan trokut, prema gore
– a volumen se povećava.
Svi tehnički pokazatelji ukazuju na školski primjer rasta, sa jako visokom ciljanom cijenom.
Dakle sa određenim korekcijama na putu, ovdje sljedi eksplozija cijene.
Molim tehničare da pogledaju graf, i stave svoje viđenje.
[tongue] [bye]
Vjerujem da cemo doci do 2500 do same objave jer smo i zadnji puta dosli do 2500 (sigurno glupo zvuci), kad se objavi ide na onu cijenu po kojoj ide obvezujuca ponuda. To je moje osobno misljenje i filing.
Može li mi netko reći da li porez (koji SNHO treba plaiti državi) ide u cijenu dionice?
Malo je na prvi pogled smiješno pitanje ali lijepo bih molio bilo koga da pokaže kako se je došlo do 5800 Kn za cijenu ponude ? Znada da je riječ o 54% ali ne znam koji je iznos glavnice koju Ostoja tuži?
Hvala,
[pray] 5800
pa nije ni ostoja bio glup kad je kupovao ovo je prirodni rast od min 100%(adris 130kn hr 190kn)
to su skoro sve dionice odradile kod nas tek sljedi rast min. 3000kn ovo
oko 6 bila bi premija za nas koji smo od 2005 u dionici ali čisto sumnjam nemam
nemam sn hoding ali ostoja nije lud
3.3.2009. KUPNJA 14696/09-K, 20,00 kom. LRH-R-A 17.688,00 19.280,66 [thumbsup] Bilo nas je još koji smo tada kupovali i smanjivali prosjek. Ja sam uvijek vjerovao da ovo mora doći na svoje. Mislim da sam je kupio po ATL, zaslužio sam bar jedan besplatan vikend u Ambasadoru [wink]