Hm, nije li rečeno da u javnoj ponudi koju bi trebala objaviti Opatija ne bi bilo potrebno odkupiti 59% dionica, koje ima država ?
Smiješno mi je ovako bogat grad ( vidi cijene nekretnina ) nema novaca i mogućnosti odkupiti ovako vrijednu tvrtku. 🙂
bok
100% si u pravu.
Već je sve dogovoreno. Samo treba pripremiti teren.
Vidim da pomaže ona TV. Kolike plaće imaju vrijeme je da i mi neke koristi od njih imamo.
Činjenica je da je nagodba sve bliže i činjenica je da je na prodaju sve manje dionica
(trenutno je na prodaji samo 587 komada što samo jedan jači ulagač može pokupiti ili
naravno dio do dređene cijene).Još malo strpljenja i mislim da će se dobro isplatiti!
…a kad se još konferencija za tisak gradonačelnika Opatije ( koji je btw.SDP) pusti u središnjem dnevniku, onda to sigurno nije slučajno.
Samo da ne bude četvrti SDP-ov gradonačelnik sa kaznenom prijavom!?
Činjenica je da je nagodba sve bliže i činjenica je da je na prodaju sve manje dionica
(trenutno je na prodaji samo 587 komada što samo jedan jači ulagač može pokupiti ili
naravno dio do dređene cijene).Još malo strpljenja i mislim da će se dobro isplatiti!
Ups, evo ja skinuo svojih 300, sad je na prodaji 284 🙂
Tu je interesantno što je jako malo ljudi na ovim razinama u plusu, a van topa 10 je neka siće od 30 000 tak dionica. A i karneval je prošel pa bumo vidli kaj se bu desilo…
Opa,kupnja se bitno pojačala,a prodaja povukla.Trenutno: kupnja 574kom,prodaja 318kom.
Nešto se uskoro sprema! [smiley]
Opa,kupnja se bitno pojačala,a prodaja povukla.Trenutno: kupnja 574kom,prodaja 318kom.
Nešto se uskoro sprema! [smiley]
Nemoj zezat …. kako si to uspio zaključit??? [shocked]