delboy gledaj ovo dug države sn holdingu je 480milja
59%dionica podjeli sa premijom za preuziamnje oko 3 milje kuna
opet smo banana
ne kuzim zasto u banani ako mozes sad kupiti jedno 240 komada ispod 2000 kn s prosijekom 1740 kn? Do 3000 je 73%!!
delboy gledaj ovo dug države sn holdingu je 480milja
59%dionica podjeli sa premijom za preuziamnje oko 3 milje kuna
opet smo banana
iako sam rođen u hrvatskoj, nekad teško razumijem ovaj narod koji ne poznaje vlastiti jezik. što ti pričaš i o čemu? ja ništa ne razumijem. nekakve banane se spominju u luci rijeka u kontejnerima a mi ovdje govorimo o nekakvim hotelima. meni je sve super a vi ste nestrpljivi i niste pravi dioničari. vi ste kao bumbari koji idu od cvijeta do cvijeta i zadovoljavate se malim. budite jednom muškarci i strpljivi, uzmimo im tih 6000 kuna po dionici (a ja možda ni to neću uzeti) i idemo tek onda dalje. samo papčina bi dala po ovim cijenama ili bilo kojoj cijeni ispod 4000 kuna ovaj dragulj. pa lijepo su vam neovisni analitičari rekli da ovo vrijedi najmanje 3 booka, a sadašnji je book ispod 3100 kuna, dakle preko 9000 kuna. a vi bi preko noći da skoči na 6000. nema toga. samo će pravi muškarci ovdje dočekati novac i onda će to kao pravi muškarci potrošiti na zabavu i automobile i večere. a vi se i dalje slobodno zadovoljite orbitom i lizalicama i cedevita bombonima. meni to nije dosta. ugledajte se na mene jer ja sam pun ko brod. ako vam je stalo biti prosječan, onda se ponašajte kao prosječni građani. uzmite tih 4% u par dana, prodajte i daj bože ne vratili se nikad nazad.
Bili smo i na Dnevniku pa bi to već nekakav znak trebao biti. Sad da li je dobar ili loš znak vidjeti ćemo.
Inače ja bi bio jako sretan da uzmem svako par dana 4% ,a epitet muškarčine bi prepustio nekome drugome. Nešto su mi postotci draži od epiteta. Šta ću kad sam skroman [lol]
Koja je ovdje najlosija varijanta po nas? Mislim da su mnogo veci izgledi da se ovdje dobro zaradi nego da se spusi..
Šta je bilo u dnevniku???
Ništa. Neki levat melje bez veze. Ovaj Dujmović. Prilog za nulu. Bolji ti je ovaj link gore i ta prezentacije je tamo bila.
Mislim da smo pomalo počeli sazrijevati i u gospodarskom smislu, odnosno vrednovati rad i činjenicu da se od rada može živjeti, pokazuju to i današnji prilozi. Valja se neće dogoditi i da LRH netko kupi za kunu ili završi u stečaju nešto tako vrijedno, ako to nije potrebno. Zašto ne pustiti malo mjesta svježem kapitalu, novim investicijama i uz dobru propagandu stvoriti prepoznatljivi brend nadaleko poznat. Pitam se samo koliko košta jedan prosječan stan u Opatiji, pa onda ga pokušavam staviti u relaciju s nekakvim hotelom kojeg posjeduje LRH iI pomnožiti sa 15. Nadam se pozitivnom ishodu cijele situacije.
Pozdrav!
Jasno je da se HTV dnevnik uređuje po dogovoru sa središnjicom, a kad se još konferencija za tisak gradonačelnika Opatije ( koji je btw.SDP) pusti u središnjem dnevniku, onda to sigurno nije slučajno. Partija je odlučila da se nagodi s SNHOom, Dujmiću je signalizirano da održi tiskovnu, HTV po direktivi šalje ekipu, sutra večernji, jutarnji, bussines.hr, index…i eto ga. Sporazum će se prezentirati kao veliki potez Jace koja čisti za Sanaderom [pray]. Što se tiče grada Opatije oni su u zajebanoj situaciji, dobili su dionice s kojima ne mogu ništa obzirom da nisu dali javnu ponudu. A kada vidim kakva im je prezentacija koju su stavili na web onda je i bolje da nemaju nikakva prava. Bolje bi napravila moja mala iz 1.B, sramota, polupismneno, užasno, netočno…i sad bi oni još htjeli da sudjeluju u upravljanju tvrtkom, a ne znaju složiti 10 slajdova. HANFA ih treba svakako kazniti kao primjer drugima. Po mojoj procjeni sporazum je gotova stvar, ključna je nepoznanica po koliko će ići javna ponuda.
Jasno je da se HTV dnevnik uređuje po dogovoru sa središnjicom, a kad se još konferencija za tisak gradonačelnika Opatije ( koji je btw.SDP) pusti u središnjem dnevniku, onda to sigurno nije slučajno. Partija je odlučila da se nagodi s SNHOom, Dujmiću je signalizirano da održi tiskovnu, HTV po direktivi šalje ekipu, sutra večernji, jutarnji, bussines.hr, index…i eto ga. Sporazum će se prezentirati kao veliki potez Jace koja čisti za Sanaderom [pray]. Što se tiče grada Opatije oni su u zajebanoj situaciji, dobili su dionice s kojima ne mogu ništa obzirom da nisu dali javnu ponudu. A kada vidim kakva im je prezentacija koju su stavili na web onda je i bolje da nemaju nikakva prava. Bolje bi napravila moja mala iz 1.B, sramota, polupismneno, užasno, netočno…i sad bi oni još htjeli da sudjeluju u upravljanju tvrtkom, a ne znaju složiti 10 slajdova. HANFA ih treba svakako kazniti kao primjer drugima. Po mojoj procjeni sporazum je gotova stvar, ključna je nepoznanica po koliko će ići javna ponuda.
Slažem se .Previše podudarnosti da bi bilo slučajno.Trenutno je okončanje ove trakavice u interesu
svih aktera.