ne znam što je gore
kad ne zatvarate usta vrijeđajući i omalovažavajući one koji nešto ovdje napišu
ili kad "šutite" dva dana
neće se valjda danas više pisati o IGH nego o LRH [rolleyes][thumbsup]
ne znam što je gore
kad ne zatvarate usta vrijeđajući i omalovažavajući one koji nešto ovdje napišu
ili kad "šutite" dva dana
neće se valjda danas više pisati o IGH nego o LRH [rolleyes][thumbsup]
drago mi je da sam vam falio, ali imao sam nekakvih važnih poslova jer i reptili moraju zaraditi za život povremeno. a i dogovarao sam kupovinu jedne jako dobre dionice izvan burze od jednog većeg ulagača pa sam opet sretan kao malo djete. najviše volim kupovati dionice. a što se LRH tiče, čeka se mladen bajić i tu se više nema što reći. ako da odobrenje za sporazum snho-rh, cijena leti u prvi mah preko 2600 kuna, a možda i više, a za kasnije ćemo već vidjeti. sjetimo se na prošlu dobru vijest reakcije u jednom danu sa 1400 na 2500 kuna. a sad je manje dionica na prodaju, a apetiti su sve veći.
Nema tu pravog interesa čim se jednom dionicom može srušiti cijena za 6,54 % !!!
Dionice nam čekaju prave ulagače godinama, a njima se živo fućka što prodavatelji misle …
kaj je ovo delboy izgleda da smo michael štanga
nikj izgleda od sn
banana split
čestitam ti na današnjem dokupu [thumbsup]
Jučer je netko s jednom dionicom srušio cijenu, kao da netko namjerno ruši prosječne cijene trgovanja. Kad bi u nagodbi bilo planirano da Ostoja mora ponuditi cijenu od cca 6000 kn, čini mi se da bi malo življe skupljao po ovim cijenama. Bilo bi dobro da se zaštiti interes malih dioničara da se digne malo graja kod DORHA i HANFE da ne dopuste takvu manipulaciju preuzimanja koja nije u korelaciji s rješenjem HANFE o obvezi Opatije. Mada je bolje ikakva privatizacija nego daljnje mrcvarenje, pa makar i po trenutnim cijenama.
Evo od danas:
Naravno da je to bio jedan u nizu spinova [lol]
U toj fiktivnoj fikciji samo su godinama nastradali mali ulagači…
delboy gledaj ovo dug države sn holdingu je 480milja
59%dionica podjeli sa premijom za preuziamnje oko 3 milje kuna
opet smo banana
I kaj sad ne razumijem više ni ja sam? Nek dignu to bar na 2000 da se iskrcam i brišem dalje. Bolje mi je bilo da sam ostao na Belišću od kud sam tu i došao ako se dobro sjećam.
Umjesto da tamo uzmem kamaru kuna jedva da sam na +10% [sad]
Gdje si bio? Nigdje. Šta si radio? Ništa.
To jest:
obveza osiguranja iznosa približnog iznosu devet
cjelokupnih gradskih proračuna,
što je nemoguće bez prethodnog odobrenja Vlade RH,
koja takvo odobrenje ne smije dati, jer bi zaduženje
premašilo zakonski limit od 20% gradskih prihoda bez
primitaka izdavanje ponude pravno neprovedivo
ako ne postupi po rješenju: prekršajna kazna od milijun
kuna za Grad i 50.000 kn za gradonačelnika
dobro su se oni uvalili probleme sa LRH……ajde, bar su dobro izračunali koliko bi ih ih to sve došlo….
Cijena dionice prema rješenju Hanfe
(cijena u eventualnoj obvezujućoj ponudi)
6.000 kn
cca [lol] [lol] [thumbsup]