LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zakonska kamata za ove naše potrebe je od 1.1.2008 14%. Nisam 100% siguran, ali mislim da je takva i danas. Do 31.12.2007. je bila 15 %, ali ne znam točno od kada.

Čekam na private vaše prijedloge za odvjetnika, koji se time bavi . Nažalost, imam samo 14 komada , zato se ne trudim previše tražiti pravnu pomoć, jer sam kao takav nezanimljiv odvjetnicima.

Ako bude velika jagma tamo na 5.800 i ako neko poželi ovu moju siću, neka me ne zaboravi kontaktirati .
bok [bye]

ovo mistificiranje odvjetnišva silno me zabavlja. pa postoji odvjetnička tarifa, a tebi nitko ne brani da mu daš postotak, no on te taj postotak ne smije tražiti. on bi prema slovu zakona morao raditi besplatno sve do naplate od protivne strane, ali naš je narod primitivan pa im daju unaprijed bez pitanja i bez računa jer se ovdje cijeni odvjetnička struka. onda poslije kenjaju po odvjetnicima a sami su krivi što su blentavi. ako ti plaćaš odvjetniku unaprijed, a i to je opcija, onda tebi pripada naknada troška od protivne strane, a ne odvjetniku. možete si misliti koliko ljudi to zna. zato nam i jest 50% odvjetnika bogato, 10% enormno bogato a 40% živi solidno. zbog ljudske gluposti. zakon o sudskim pristojbama ti kaže koliko moraš platiti državi za pokretanje predmeta, uz eventualne pristojbe na žalbe i to ti je trošak unaprijed, a ti dogovori s odvjetnikom kako hoćeš, ali nema onda i postotak i dosuđeni trošak od protivnika. ili ili. što se tužbi tiče, ja ću pričekati jer mi se čini da je rasplet blizu, a ako ne bude, onda tužim pa nek traje što dulje zbog zatezne kamate. 14 ili 15% od dana obveze meni nije bitno, bitno je da nije 5 ili 6% koliko dobiješ na oročenje.

...povijest se ponavlja...

@delboy.
U advokaturu se razumiješ kao ja u balet. Ovaj tjedan sam igrom slučaja dobio 3 presude u svoju korist, a da u opće nisam za to angažirao odvjetnika. Da ne polemiziramo dalje jer su za polemiku potrebna dva koja se koliko toliko razumiju u materiju. Ja sam u tome laik koji koliko toliko shvaća osnove dok ti u opće nikada nisi ni bio na Sudu što se iz tvojih postova da lako iščitati.

who dares, wins

@delboy
.
U advokaturu se razumiješ kao ja u balet. Ovaj tjedan sam igrom slučaja dobio 3 presude u svoju korist, a da u opće nisam za to angažirao odvjetnika. Da ne polemiziramo dalje jer su za polemiku potrebna dva koja se koliko toliko razumiju u materiju. Ja sam u tome laik koji koliko toliko shvaća osnove dok ti u opće nikada nisi ni bio na Sudu što se iz tvojih postova da lako iščitati.

imam neki spor i advokat me u maniri huan emanuel fanhe vozika levo desno……bi Vas mozda moga zamoliti da me zastupate…….vidim da imate visoki postotak dobivenih sporova
unaprijed hvala
pofuk

Ne jer bi to bilo nadripisarstvo ali za parking i slične sitnice ti i ne treba advokat već moraš naći dobro pravno uporišta i ispoštovati proceduru. Procedura ti je pola posla sve ostalo ti je na internetu i ako si pismen možeš to riješiti. Jedino ako si dopao npr. pod čl.192. stav 2. točka 3. ZKP onda su to već malo ozbiljniji problemi. [lol]
Ja sam ti vječiti student prava pa mi je malo ostalo u sjećanju.

who dares, wins

Ne jer bi to bilo nadripisarstvo ali za parking i slične sitnice ti i ne treba advokat već moraš naći dobro pravno uporišta i ispoštovati proceduru. Procedura ti je pola posla sve ostalo ti je na internetu i ako si pismen možeš to riješiti. Jedino ako si dopao npr. pod čl.192. stav 2. točka 3. ZKP onda su to već malo ozbiljniji problemi. [lol]
Ja sam ti vječiti student prava pa mi je malo ostalo u sjećanju.

ne …ne ….vidi se da vladate materijom…….gledajte bas je ko za peh u pitanju slucaj parkinga i neznam kak da ga rjesim pa bi sam sebe tuzio jer sam sve vise siguran da sam se parkiro ne samo u krive dionice nego i u krivu burzu…..kaj da radim???
pofuk

@delboy
.

inače sam pravnik i to diplomirani.

Tu nemaš koga tužiti. Ja sam se u zadnja dva pobjedonosna slučaj branio da to nisam bio ja a radnik od parkinga je rekao da nije vidi tko je vozio auto. Imam još jedan aktuelan slučaj sa Nove ceste u ZG pa me baš zanima da li ista fora pali i kod ovih bandićevih lešinara. Inače još nemam ni jedan kazneni bod niti sam ikada platio kaznu osim 200 kn u Cista Provu jer sam bio dobre volje pa ajde da se ne tužakamo.
Misliš da mi je dao račun? [lol]

who dares, wins

@delboy
.

[/quote]
I Kosorica je pravnica koliko mi se čini. Čak se i Hrvatska naziva državom.

who dares, wins

@delboy
.

[/quote]
[/quote]

Vama sa srednjom školom uvijek je trn u oku svačiji trud i diploma pa na kojekakve načine to pokušavate omalovažiti. Da, Kosor je pravnica i to solidna koliko vidim. Odmjerena žena koja zna posao. Ako ti ne paše naša država, odseli u neku bolju, ali i tamo će ti biti još više ljudi sa VSS-om koji će ti smetati jer dok si ti išao po kafićima, mi smo se mučili i učili. I zato mi nemoj više spočitavati da ne znam o pravu jer znam i to podosta, a pri kraju sam i sa doktorskim studijem na PF u Rijeci pa ću uskoro biti i doktor pravnih znanosti, ali to tebi ništa ne vrijedi jer se ne može mjeriti novcem, jeli tako?

Ovi u Dalmaciji su mi malo žešći murjaci. Zadnji su me radarom zviznuli u Korenici a ja žurim Macoli na grah gladan ko vuk. Moš misliti kako sam im platio. Nisu mi se ni javili. Šta ne uzmu odmah dalje i ne traže. Pošteno.

who dares, wins

@delboy
.

[/quote]
[/quote]

Vama sa srednjom školom uvijek je trn u oku svačiji trud i diploma pa na kojekakve načine to pokušavate omalovažiti. Da, Kosor je pravnica i to solidna koliko vidim. Odmjerena žena koja zna posao. Ako ti ne paše naša država, odseli u neku bolju, ali i tamo će ti biti još više ljudi sa VSS-om koji će ti smetati jer dok si ti išao po kafićima, mi smo se mučili i učili. I zato mi nemoj više spočitavati da ne znam o pravu jer znam i to podosta, a pri kraju sam i sa doktorskim studijem na PF u Rijeci pa ću uskoro biti i doktor pravnih znanosti, ali to tebi ništa ne vrijedi jer se ne može mjeriti novcem, jeli tako?
[/quote]
Kolega nemate Vi ni latinski od prava koliko god se trudili tu da me uvjerite u suprotno. Ili ste očajno loš pravnik što kod nas isto nije nekakvo čudo. Običnom detekcijom vaših postova o Sudu i tužbama sam došao do tog zaključka. Shvati te da se ovdje nakon hrpe postova može doznati o njihovim autorima i više nego što bi nam oni to htijeli reći.

who dares, wins

New Report

Close