Kolega kako ne vjeruje.Pa već je više dioničara pokrenulo i vodi spor na Trgovačkom sudu u Rijeci.
Već je bilo i više ročišta .Što mislite da bi ljudi plačali sudske takse i odvjetnike samo tako?
Pobogu radi se o konačnom i izvršnom rješenju Hanfe! Meni je ponuđena usluga jedne poznate odvjetničke kuće koja me pristaje zastupati uz proviziju na bruto dobiveni iznos nakon namire.
Zar bi pristajali na to da nisu uvjereni u uspjeh.
Pozdrav
Jel zna tko jel Opatija dobila kaznu:
1) Novčanom kaznom u iznosu od 500.000,00 do 1.000.000,00 kuna kaznit će se za prekršaj fizička ili pravna osoba ako ne objavi ponudu za preuzimanje kad je to obvezna po ovom Zakonu.
Kolega kako ne vjeruje.Pa već je više dioničara pokrenulo i vodi spor na Trgovačkom sudu u Rijeci.
Već je bilo i više ročišta .Što mislite da bi ljudi plačali sudske takse i odvjetnike samo tako?
Pobogu radi se o konačnom i izvršnom rješenju Hanfe! Meni je ponuđena usluga jedne poznate odvjetničke kuće koja me pristaje zastupati uz proviziju na bruto dobiveni iznos nakon namire.
Pozdrav
[/quote]
Kako god bilo Lrh ispod 2000 kn je bagatela. A jos su tu i spekulacije po kojoj ce cijeni ici ponuda.. bit ce tu jos svega [rolleyes]
Pozdrav
Više dioničara je pokrenulo sporove ? Ima li koji od tih ovdje, na forumu ? Ja bi se rado povezao s tim ljudim, odnosno s nekim tko je uložio tužbu.
Bok
Neće spor biti potreban , čim DORH da zeleno svjetlo za postignuti dogovor , tržište će zamijeniti svrhu spora trenutnim podizanjem cijene na ciljanu , a meni je dosta i pola , s obzirom na ulaz. Prošla objava HANFE je podigla cijenu u pola sata sa 1450 na 2500 , nakon što je gradonačelnik izjavio da nemaju s čime objaviti ponudu , još se danima trgovalo na 2000-2200.
Pozdrav
Više dioničara je pokrenulo sporove ? Ima li koji od tih ovdje, na forumu ? Ja bi se rado povezao s tim ljudim, odnosno s nekim tko je uložio tužbu.
Javite se na private.
Da smo mi normalna država nema šanse da bi cijena preuzimanja bila ispod 6.000 kn. Ali da smo mi normalna država nikad Ostoja nebi ni došao u situaciju da takav kapital dobije badava. Strah me je nagodbe praktički tri strane: Ostoje, države i Opatije. Gdje smo mi tu odnosno mali dioničari nas petnaestak posto. Oni se nagođuju, a najlaše se nagoditi nauštrb onog koga nema, a to smo mi. U toj cijeni preuzimanja ima dovoljno rezerve da se svi oni namire. Duboko se nadam da je nakon objave HANFE ipak bolja situacija, ali strah me je jer nitko ne zastupa naše interese i osim ovih tužbi prema Opatiji ne radimo nikakav pritisak.
Ovo nam je neki ljubomorni psiho prošetao stranicom. Psiho nema ti pomoći od jedinica , kod nas ti je blaga nestašica dionica i tu nema pomoći. [thumbsup] [bye]
Da smo mi normalna država nema šanse da bi cijena preuzimanja bila ispod 6.000 kn. Ali da smo mi normalna država nikad Ostoja nebi ni došao u situaciju da takav kapital dobije badava. Strah me je nagodbe praktički tri strane: Ostoje, države i Opatije. Gdje smo mi tu odnosno mali dioničari nas petnaestak posto. Oni se nagođuju, a najlaše se nagoditi nauštrb onog koga nema, a to smo mi. U toj cijeni preuzimanja ima dovoljno rezerve da se svi oni namire. Duboko se nadam da je nakon objave HANFE ipak bolja situacija, ali strah me je jer nitko ne zastupa naše interese i osim ovih tužbi prema Opatiji ne radimo nikakav pritisak.
kao da mi čitaš misli
pogotovo ovo što sam podebljao
al mi smo od prije neki dan "poštena" država [lol] [thumbsup] [lol]
evo ja podijelio 100 pa nek se piše
pas koji laje ne ujeda
da se razumijemo dionica je u banani i vrijedi cirka 10kn
treba nam sloboda izražaja
a nedostaje nam belother ma kako se ono zvao
Da smo mi normalna država nema šanse da bi cijena preuzimanja bila ispod 6.000 kn.
Zašto misliš tako, argumentiraj!?