LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A vidite li vas dvoje di je prva prodaja i da se ne spušta , slatko sanjajte [bye].

I vi bi cijenu od prije HA-HA-HA [bye]

ma vec sam rekao da sam zaokruzio neki dan 300 komada no nemam nista protiv da kupim jos malo po ovim cijenama. inace mi je potpuno nevazno kolika je cijena dok ne budem prodavao. to sto tih 300 komada od prije par dana vrijedi 10 000 eur vise ionako ne mogu potrositi dok ih ne prodam. a tako me ne boli ni ako se cijena vrati na 1500.. samo mozda kupim jos malo 🙂 (kupio bi i po 1680 da imam jos novaca)

joj kad sam kupavao po 5920 bio sretan

joj kad sam kupavao po 5920 bio sretan

Prvu sam kupio po 7.100 i žurio da ne skoči [lol]

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Ma gdje su sada oni koji su nekidan izdašno prodavali po 1450 ?
Iz TOP 10 bio je oko 09.02.10, ako se ne varam
Hrvatski Fond Za Privatizaciju uz prodaju uz pros. cijenu: 1.446,87

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

a tek margin pobi kupovao po 3400 ode do 4000 i fljas
onda nas je digao hpb skrbnički od 2000 do 4000 akd je štrok bio u igri

kroz nekoliko tjedana, mi ćemo otvarati šampanjac, a ovi koji su prodali lupat će glavom o zid. imat ćemo dvije obvezujuće ponude a niti jedna nije ispod 5500 kuna. ali, sve i da nema niti jedne ponude, lijepo eksperti kažu da LRH vrijedi najmanje 3 knjigovodstvene vrijednosti, dakle više od 9300 kuna, a knjigovodstvena vrijednost kako znamo, nije revalorizirana već godinama. u međuvremenu, opatijski kvadrat stana je narastao na najmanje 3000 eura na osrednjim lokacijama, sve do 9000 eura uz more, a LRH ima 90% objekata na top pozicijama, tako da dolazimo do svota daleko iznad 1500 eura po jednoj dionici LRH. To sve Darko Ostoja dobro zna i zato ima vremena čekati, jer on zna realnu vrijednost LRH, a to zna svak tko je barem jednom bio u Opatiji.

...povijest se ponavlja...

Ima li tko od vas LRH stanje TOP10 od prije cca. 2-3 mjeseca? Ako ima molio bi ga da posta ovdje, nešto mi treba nevezano za LRH. Hvala!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

mislim da ne treba navlačit ljude, realno je stanje moj delboy da je moguće da se ovo razriješi u slijedećih par tjedana a isto tako i slijedećih par godina… nebi se kladio na brzu zaradu

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

Ima li tko od vas LRH stanje TOP10 od prije cca. 2-3 mjeseca? Ako ima molio bi ga da posta ovdje, nešto mi treba nevezano za LRH. Hvala!

Stanje od 24.12.2009
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 177.264 58,57
2. NOVA LIBURNIJA D.O.O. 75.661 25
3. SN HOLDING D.D. 7.732 2,55
4. Skrb.: HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 1.951 0,64
5. CROATIA OSIGURANJE D.D. 1.659 0,55
6. ABANKA D.D. 1.489 0,49
7. Skrb.: PBZ D.D. 1.334 0,44
8. Skrb.: VABA D.D. BANKA VARAŽDIN 1.246 0,41
9. Skrb.: HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. 1.132 0,37
10. KD BANKA D.D. 1.064 0,35
Ukupno: 89,39

25.11.2009
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 177.264 58,57
2. NOVA LIBURNIJA D.O.O. 75.661 25
3. SN HOLDING D.D. 7.732 2,55
4. Skrb.: HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 1.951 0,64
5. Skrb.: PBZ D.D. 1.584 0,52
6. Zast.: CROATIA OSIGURANJE D.D. 1.530 0,51
7. ABANKA D.D. 1.485 0,49
8. Skrb.: VABA D.D. BANKA VARAŽDIN 1.246 0,41
9. Skrb.: HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. 1.132 0,37
10. KD BANKA D.D. 1.064 0,35
Ukupno: 89,43

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

mislim da ne treba navlačit ljude, realno je stanje moj delboy da je moguće da se ovo razriješi u slijedećih par tjedana a isto tako i slijedećih par godina… nebi se kladio na brzu zaradu

a kad sam ja to navlačio ljude. mi ovdje raspravljamo o dionici i ja iznosim svoje iskrene stavove. naravno da neće to možda biti sutra niti za mjesec dana, ali ako sam izdržao par godina, onda ću još toliko jer meni se ne žuri nikamo. što ću s novcima ionako? sve što mi treba već imam i ne znam na što bih to sve potrošio što mi je u dionicama. stoga ne smatram da ikog navlačim jer svak zna što je najbolje za njega, a ja znam što je najbolje za mene. pa neće cijena skočiti 400% u 2 dana da bih ja navlačio, a po ovim cijenama ja ne namjeravam ijednu dionicu prodati jer me ponuda trenutno ne zadovoljava. dakle, sve ovo je ionako igra medija, znanja i pravih ili lažnih vijesti. treba znati pročitati novinski tekst. očigledno su neki pomaci na vidiku, a nakon bajićevog mišljenja bit ćemo pametniji. ja samo volim kad se drugi obogate zahvaljujući mojem savjetu, no u svakom slučaju i bez svega sigurno je da je LRH odlična kupnja i po ovim cijenama jer ovakvu firmu kupiti na pola booka bez revalorizacije je zaista prilika, iako se ponekad tako ne čini, mislim da to nitko normalan ne može osporiti.

...povijest se ponavlja...

Stanje od 24.12.2009
[/quote]

Hvala puno. [thumbsup]

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

New Report

Close